Jump to content

Vand BMW 320d , an 2002

smiley

Recommended Posts

Vand Bmw 320d - facelift - 150 PS ,An 2002, cutie manuala 5+1 , km 175.000

Masina de garaj, intretinuta. Unic propietar in Ro.

Extrase :

Climatronic

Pozitie - Angel eyes

Faruri Xenon

Proiectoare Ceata

Incalzire Scaune

Scaun cu Reglaj Lombar Electric

Senzori Parcare

Sistem Audio ( Mp3 cu Bluetooth + Statie Amplificare + Subwoofer – Pioneer)

Sistem Electronic de Stabilitate - DSC III

ABS

Jante Aliaj 16” vara, originale BMW

Computer Bord

6 Airbag-uri

Cotiera

Tel: 0744 479 349

Pret: 9900 Euro.

post-1966-1251540490_thumb.jpg

post-1966-1251540500_thumb.jpg

post-1966-1251540509_thumb.jpg

post-1966-1251540517_thumb.jpg

post-1966-1251540525_thumb.jpg

9500 din 2002 ? :)

adica e mult?:lol:

eu m-am uitat pe autovit si nu am vazut un seria 3 (320d sa fie, nu 318d) ok sub banii astia...masina asta ii f intretinuta, nu bate nimic, motorul merge brici, km sunt reali, etc.. plus pretul se mai negociaza dc cineva chiar ii interesat.. dc nu ar fi sanse mari sa plec din tara, probabil as mai tine masina cam inca un an..

si nici macar pe mobile.de dc te uiti nu vezi seria 3 din an apropiat care sa aiba xenon,climatronic si incalzire in scaune si care sa iti iasa in tara sub 10mii..adica nah, eu cel putin nu am gasit cand am cautat.. acum nici nu o sa imi vand masina la acelasi pret cu una dusa de afara dar care are in realitate peste 300mii km, sau o fost data peste cap samd..

anyway, cum ziceam, cine ii interesat cu adevarat se mai poate negocia pretul :lol:

Edited by smiley

9500 din 2002 ? :lol:

Adica 9500 este mult?

De ce nu il deranjam pe om decat daca suntem ADEVARAT INTERESATI sa cumparam? :lol:

Spor la vanzare colega'. Masculina :).

Stiu eu de ce il deranjez ca si eu aveam vise din astea sa cer pe o masina din 2004 13 mii de euro.. dar s-au spulberat.

Adica 9500 este mult?

De ce nu il deranjam pe om decat daca suntem ADEVARAT INTERESATI sa cumparam? :lol:

Merci :)

sa fim seriosi,nu toti de pe autovit care vand 320d pe la 8500e sunt samsari

Adica 9500 este mult?

Merci :)

sa fim seriosi,nu toti de pe autovit care vand 320d pe la 8500e sunt samsari

vorbeam in general, nu am zis ca toti..si vorbeam de 320d berlina, nu break:P anyway, prea multa teorie pt nimica.. cui ii place masina da un semn, poate vedea masina si pretul se negociaza..

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
asteptam sa mai scada pretul :)

dupa cum am zis, pretul este negociabil. daca cineva ii intr-adevar interesat de masina, ma poate contacta personal sa discutam de pretul final si bineinteles sa vada masina..cumparatorul isi rezerva dreptul sa o testeze/verifice unde vrea el..masina este in stare f buna.

tocmai i-am facut si service-ul (schimbat ulei + consumabile)..9000e, pret negociabil . mi se pare acceptabil pentru starea masini mele, dar eu poate sunt si subiectiv:P

Edited by smiley

Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...