Jump to content

Cumpar motoras inchidere centralizata

Recommended Posts

kdy nu iau de la tine k esti tzepar .... i-ai dat la un tov o trapa si nu i-ai dat mecanismul...si n-are ce face cu ea. ...

daca te ajuta sau mai are nevoie tovarasul tau de trapa am eu pe masina una cu actionare manuala la pretul de 130 lei si o iei cu tot ce ai nevoie dupa masina, vii tu si o demontezi ca sa poti lua tot ce ai nevoie.

kdy nu iau de la tine k esti tzepar .... i-ai dat la un tov o trapa si nu i-ai dat mecanismul...si n-are ce face cu ea. ...

nu iti vad dreptul de a ma face tzepar...am trimis destule piese si nu au fost probleme...eu stiu ce am trimis si era totul complet...teapa era dk in loc de o trapa ii trimiteam cu totul si cu totul altceva...de unde stiu k nu e vreo teapa din partea lui,poate un prieten bun are nevoie de acel sistem si dk tot m-a prins poate poate scoate ceva in plus...nu prea am incredere in cineva care vrea portierele de la masina complete la combinatie cu 2 telefoane...dar in fine sa stii k am vb cu pers respectiva si ramasese sa ii caut un sistem deala sa ii mai trimit unu.

• 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.