Jump to content

cutie manuala vs cutie automata

ciupi

Recommended Posts

sunt in fata unei dileme si asa avea nevoie de cateva sfaturi.

in momentul de fata am pe masina montata o cutie manuala ZF cu 5 trepte care sincer sa fiu mi se pare foarte buna insa in traficul din bucuresti este destul de incomoda. intrebarea ar fi daca o cutie automata ar fi mai buna. In mod normal la o cutie automata ar trebui sa cresca putin consumul asta stiu.

Multumesc

am e exact modelul asta cu automata. In oras e exceptionala. Nici afara nu e rea de loc. Cauta una in 5 trepte daca vrei sa iti pui. Dar e destul de scumpa chiar si SH. Eu am un ZF 5hp18, care e destul de rara pe e34 525i, a fost folosita si M3 e36. Nu am avut probleme cu ea pana acum.

am e exact modelul asta cu automata. In oras e exceptionala. Nici afara nu e rea de loc. Cauta una in 5 trepte daca vrei sa iti pui. Dar e destul de scumpa chiar si SH. Eu am un ZF 5hp18, care e destul de rara pe e34 525i, a fost folosita si M3 e36. Nu am avut probleme cu ea pana acum.

multumesc mult pentru raspuns. ok deci ofer 2 cutii de viteze una automata 4 trepte provine de pe un e34 525i 12v si una manuala ZF 5 trepte de pe 525i 24v la schimb pe o cutie ZF 5hp18.

nu cred ca merge asa simplu. Trebuie si calculatorul ei, e undeva pe sub torpedou intr-o parte parca. Nu stiu daca gasesti asa usor. Incearca totusi la mica publicitate sa le vinzi. si apoi cauti una. Pe ebay.de sunt intre 400 si 1000 de euro. De regula se pot testa si returna intr-o luna daca prezinta defecte. Cred ca poti gasi si in Romania la dezmembrari una.

nu cred ca merge asa simplu. Trebuie si calculatorul ei, e undeva pe sub torpedou intr-o parte parca. Nu stiu daca gasesti asa usor. Incearca totusi la mica publicitate sa le vinzi. si apoi cauti una. Pe ebay.de sunt intre 400 si 1000 de euro. De regula se pot testa si returna intr-o luna daca prezinta defecte. Cred ca poti gasi si in Romania la dezmembrari una.

pai bineinteles ca daca le shimb o sa vreau si calculatorul timoneria si pedalierul cutiei asa cum si eu o sa dau timoneria , volanta si pedalierul de la a mea

Edited by ciupi4you