Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Recommended Posts

Salut,

sa va povestesc ce am patit cu acesti domni de la Hillary.SRL (www.bluexenon.ro) : in luna iulie a acestui an am comandat un CAR-PC pt un passat 2006, peste cateva zile am primit coletul, am achitat rambursul , dar la deschidere am avut prima surpriza...in colet nu am gasit nici factura nici certificat de garantie....am trecut peste asta si am instalat aparatul pe masina dar am constatat ca nu corespundea descrierii de pe site( de exp nu RDS nu functiona) si mai mult cred ca avea modulul CAN cu probleme (deoarece in mers imi aparea imaginea pt mersul inapoi); i-am contactat pe domnii de la Hillary,le-am explicat nemultumirile mele vizavi de aparat si in urma discutiei telefonice cu seful (Mircea) am convenit sa le trimit aparatul inapoi si ei in termen de 30 zile sa imi returneze suma platita...am trimis imediat aparatul inapoi (21.07.2009),dar va pot spune ca nici in ziua de azi nu am primit nimic. Am reusit sa contactez persoane din firma dar mi-au spus ca numai domnul Mircea poate sa imi rezolve problema cu returnarea banilor...dupa lungi insistente am reusit sa discut telefonic cu acest domn Mircea , i-am spus cine sunt si ca au expirat cele 30 zile,dar mi-a spus clar ca nu are lichiditati pt moment ,avand mai multe investiii in derulare si ca sa mai revin cu cate un telefon sa ii mai aduc aminte de problema mea...dar de atunci nu am mai reusit sa il prind la telefon.

Deci atentie cu cei de la bluexenon.ro pt ca se pare ca dau dovada de "mare seriozitate si profesionalism" fata de clienti....iar eu cred nu am decat sa ma adresez OPC Dambovita pt a reusi sa imi recuperez banii.

• 2 months later...
Si eu sunt nemultumit de serviciile lor.Am cumparat de la ei niste condensatori care trebuiau sa vina cu schema de montaj,mi-au spus ca asigura suport tehnic si nimic.De montat nu le-am putut monta pentru ca efectiv nu se pot monta pe masina pentru care le vand ei.

• 4 weeks later...

rugati un moderator sa mute posturile in topicul postat de ciupanezu, adica topicul care l-am facut eu, desi eu n-am avut probleme cu ei si i-am recomandat ca fiind firma serioasa, daca sunt si nemultumiri, credca tot ce tine de bluexenon.ro trebuie sa fie la un loc.

tzucul: da-mi link sa vad condensatorii, si sa vad unde zice ca trebuie sa vina cu schema de montaj, poate te pot ajuta cu montarea in ciuda faptului ca nu au schema...