Jump to content

English Man

duxter

Recommended Posts

Aseara in jurul orei 22:00 circuland regulamentar pe un drum principal din centrul orasului ("faleza" strada din fata Casei de Cultura pt suceveni) un omulet de anglia cu un Audi A4 2001 rosu de Anglia s-a oprit in fata mea in mijlocul drumului si a dat cu spatele fix in mine si a fugit :) Pana la urma l-am prins azi dimineata la 10:00 si l-am blocat cu 2 masini pana a coborat sa plece moment in care l-am "abordat" si am mers frumusel la politie.

in fine detaliile nu mai conteaza :lol:, am asigurarea lui, de anglia. Este la firma Kwik Fit Insurance UK. Stiti vreo firma de asigurari de la noi care poate sa intermedieze toata treaba ?

Mi-a trecut pe dovada aripa dreapta, far dreapta, capota motor si bara fata. Aripa e putin zgariata, bara e crapata iar farul putin crapat. Daca poate cineva sa imi zica preturile maxime care se pot obtine pt far Facelift si bara...pt eventualele discutii cu asiguratorul :lol:

PS am doar poza cu A4 la a mea inca nu i-am facut poza...

post-4175-1251645370_thumb.jpg

post-4175-1251645404_thumb.jpg

Edited by duxter

Pai cei de la asigurari de la noi banuiesc ca treimit pozele in anglia la firma respectiva, deci nu cei de la noi dau banii, deci nu ar fi prea greu de rezolvat zic eu...

Important e ca l-am prins si ca avea asigurare ca de obicei astia nu prea au asigurari :)

Edited by duxter

Pai cei de la asigurari de la noi banuiesc ca treimit pozele in anglia la firma respectiva, deci nu cei de la noi dau banii, deci nu ar fi prea greu de rezolvat zic eu...

Cei de la asigurĂŁri de la noi nu se riscĂŁ pentru oricine.

Nu prea are cum sa observe ca sunt identice iar pe poze nu se vede diferenta...si dupaia urmeaza vechea poveste cu unele "amabilitati" din partea mea :)

Inspectorii de asigurĂŁri nu sunt fraieri.

Ai uitat sa precizezi ce razie am facut dupa el in oras noaptea si ce nasol a fost de cel pe care l-am confundat :)

Da...ms mult tie si colegilor pt treaba asta si imi pare rau pt ala pe care l-am confundat... :lol: s-a cam speriat omul :lol:

Edited by duxter