Jump to content

De ce in Romania se merge pe banda a 2`a?

Soare Mrs

Recommended Posts

Atunci realizeaza de fapt ca sunt niste NIMENI, sunt exact ca toti ceilalti soferi, nu conteaza ca au BMW sau mai stiu eu ce masina.Nu mai merg figurile de doi lei, stai sa sun pe cineva, lucrez nu stiu unde,..si alte rahaturi de genul asta.

Bavaria, TOTI cei care se lauda ca au asemenea "posibilitati" inexistente sunt, in realitate, fie rupti de realitate :) , fie au intelectul la nivelul cocalarului de bloc, care se da bun la o punga de seminte. Nu mai lua drept bune astfel de afirmatii emfatice, ele nu denota decat, cel mult, faptul ca emitentul are ceva urat, care nu-i convine, in viata - fie o muiere, fie o slujba sau amici de doi bani. Mancatul de bors acru ramane, totusi, sport national.

Lucrurile s-au schimbat pe-aici.

Aproape de fiecare data cand merg pe banda 1 se intampla sa dau de cate un bou.

Exemple:

Oras:

1. Se merge pe 2 benzi, eu pe banda 1. La semaforul din fata, banda a 2-a e pt virat la stanga. Credeti ca se uita multi in oglinda din dreapta cand isi dau seama ca trebuie sa treaca pe banda 1 ca sa mearga inainte? Nu, nu multi se uita. De multe ori am patit sa franez brusc ca sa nu se bage prostii in mine la schimbarea benzii.

2. Mergand pe banda 1 trebuie sa te bagi prin toate canalele, toate gropile de langa bordura, etc.

3. Alaltaieri mergeam pe banda 1 cu un Vito langa mine, la 2m inaintea mea, pe banda 2. Din fata vine ambulanta. Ce credeti? Nu am fost nevoit sa trag brusc in parcare (noroc ca am avut loc) ca sa il evit pe boul care la vederea ambulantei a tras brusc dreapta fiindca asa scrie in lege?

In concluzie: in oras e un hazard sa mergi pe banda 1.

Autostrada:

Dupa 50km de autostrada la noi in tara, pe banda 1 te dor mainile la cat de tare trebuie sa tii de volan si stiti foarte bine.

Merg pe banda 2 si ma uit tot timpul in oglinzi, astfel incat sa o pot elibera repede si in siguranta sa fac loc celor care se apropie din spate.

Bat autostrazile din europa destul de des si tot timpul stau pe banda 1.Pe A1,merg cam de 2 ori pe luna pe ea,am inceput sa stau pe banda 2 si sa fiu cu ochii in oglinzi tot timpul.

Asta pt ca pe banda 1 mi-am strambat jantele de 2 ori iarna asta,bataie de joc...

E RO, tre sa ne adaptam.Mi-am adaptat viteza de croaziera astfel incat rar sa trec pe banda 1.

Atunci realizeaza de fapt ca sunt niste NIMENI, sunt exact ca toti ceilalti soferi, nu conteaza ca au BMW sau mai stiu eu ce masina.Nu mai merg figurile de doi lei, stai sa sun pe cineva, lucrez nu stiu unde,..si alte rahaturi de genul asta.

Bavaria, TOTI cei care se lauda ca au asemenea "posibilitati" inexistente sunt, in realitate, fie rupti de realitate :) , fie au intelectul la nivelul cocalarului de bloc, care se da bun la o punga de seminte. Nu mai lua drept bune astfel de afirmatii emfatice, ele nu denota decat, cel mult, faptul ca emitentul are ceva urat, care nu-i convine, in viata - fie o muiere, fie o slujba sau amici de doi bani. Mancatul de bors acru ramane, totusi, sport national.

Lucrurile s-au schimbat pe-aici.

Da?Pai tocmai ieri am citit, parca userul @suri, dupa ce a facut o depasire in curba a fost oprita de Politie si in 5 minute a rezolvat toata problema.Nu stiu ce sa mai cred. :)

Pacat pentru tine. :)

Nu stiu, nu o cunosc.

1. Am langa cine ma trezi.

2. Chiar daca nu as avea, in Romania este o ora la care ma gandesc daca sa mananc cartofi prajiti, copti sau fierti, nicidecum la femeile altora.

3. Nu este nevoie sa o cunosti personal, stiu ca iti este de ajuns o poza.

Ontopic: Nu inteleg de ce tot postezi tu pe un topic in care se discuta despre cum se circula in Romania. Am vazut cat de civilizat stii sa circuli si sa parchezi acolo unde esti.

Edit: Am primit cateva PM-uri in care sunt atentionat ca cunosti cativa racheti care pentru 1000 dolari canadieni stramba fete si inteapa cauciucuri aici, in Romania. Nu cred ca te pretezi la asa ceva....

Edited by BOGDANIEL

Ontopic: Nu inteleg de ce tot postezi tu pe un topic in care se discuta despre cum se circula in Romania. Am vazut cat de civilizat stii sa circuli si sa parchezi acolo unde esti.

Tu nu intelegi multe, esti cam bolovan. :)

Edit: Am primit cateva PM-uri in care sunt atentionat ca cunosti cativa racheti care pentru 1000 dolari canadieni stramba fete si inteapa cauciucuri aici, in Romania. Nu cred ca te pretezi la asa ceva....

Bineinteles ca nu ma pretez la asa ceva.Dupa cate ai suferit prin Suedia asta ti-ar mai lipsi. :)

ideea este ca..nu s-a schimbat mai nimic pe aici..e doar paine cu miros de salam din pacate...poate tu locuisti in alta tara dar aici in romanica spaga e in floare indiferent de camerele de pe pieptul politistului sau de statul cu mainile pe volan :) eu am fost oprit si aproape ca m-a implorat pentru un 10 lei de un pachet de tigari..si nu i-am dat ascris procesul verbal apoi a taiat tot.. Edited by cata precup

Guest poleposition
eu am fost oprit si aproape ca m-a implorat pentru un 10 lei de un pachet de tigari..si nu i-am dat ascris procesul verbal apoi a taiat tot..

bati campii. minti. o arzi aiurea. s.a.m.d. .....

Edited by poleposition

ideea este ca..nu s-a schimbat mai nimic pe aici..e doar paine cu miros de salam din pacate...poate tu locuisti in alta tara dar aici in romanica spaga e in floare indiferent de camerele de pe pieptul politistului sau de statul cu mainile pe volan :) eu am fost oprit si aproape ca m-a implorat pentru un 10 lei de un pachet de tigari..si nu i-am dat ascris procesul verbal apoi a taiat tot..

Esti ....tare...!a taiat procesul verbal si a scris anulat?probabil nu avea corectorul la el!