Jump to content

Tragic. :( Stie cineva date despre sofer si masina?

Bobo1987

Recommended Posts

Imi pare rau de cei doi aflati in masina cu soferul. Exista pe forum o discutie legata de viteza in care colegi de ai nostri spun ca merg cu 210 pe autostrada pentru ca la 130 li se pare ca stau pe loc. Si li se pare normal sa mearga asa. Ce li se poate intampla? Ideea e ... sa li se intample numai lor daca e sa se intample ceva rau, dar ceilalti ce vina au? Cei pe care ii pot lovi, cei pe care ii au in masina, etc. E o discutie pe un forum BMW, cu masini puternice, soferi superman;i, etc. O discutie normala despre viteza pe care o ,,baga,, masinile lor. Dar cine sunt eu sa comentez asemenea lucruri... Am doar 163 cp si folosesc cativa din ei.

dupa ploaie apar bmw-urile in sant

a ajuns o obisnuinta sa ma uit la stiri si sa prind un accident. cand ma uit mai atent .... bmw. cam in 50 % din cazuri

se pare ca multi nu stiu ce inseamna tractiune spate. sau poate ca asa sunt masinile astea. mai criminale de felul lor.

Am inteles ca avea viteza mare dar si A1 e un rahat. Vara asta cand am venit vroiam sa fumez o tigara in liniste si cand am trecut pe banda 1 la 90 km/h nu puteam lua mainile de pe volan ca nu reuseam sa tin masina cu o mana si cu una sa fumez...asa de buna e.

Daca era si vreo coaja si mergea tare sigur a decolat.. de aia nu vedeau si urme de frana.

nu e doar tractiunea. si masina parca te trage de talpa.

Da mare dreptate mai ai ca nu e numai tractiunea de vina.

La viteza pote sa aiba si tractiune 4X4 sau numai pe o parte tot degeaba.

Mai trebuie sa ai si oleak de minte.

E mare pacat ca vedem attea bmw-uri si nu numai in stalpi copaci etc... si mai omoara si nevinovati prostia ce sai faci.

Am inteles ca avea viteza mare dar si A1 e un rahat. Vara asta cand am venit vroiam sa fumez o tigara in liniste si cand am trecut pe banda 1 la 90 km/h nu puteam lua mainile de pe volan ca nu reuseam sa tin masina cu o mana si cu una sa fumez...asa de buna e.

Daca era si vreo coaja si mergea tare sigur a decolat.. de aia nu vedeau si urme de frana.

Autostrazile din Romanica.

Sigur avea undeva spre 140-160 km daca zice ca depasise (probabil) cu mult viteza legala. Totusi cred ca modelul ala mai vehci nu are asa multe sisteme de siguranta si umezeala e urata la viteza.

pacat de ceilalti 2 , pacat de oameni care isi iau bmw si cred ca primesc si atestat de sofer de raliu sau ca bmw e o masina de curse , ar trebui sa le spuna si la ceilalti ca bmw are sloganul "Placerea de a conduce" sau poate ca nu inteleg ceilalti care e placerea de a conduce daca nu au 200 . RIP si poate ne mai desteptam .

vreu sa stiu eu ce cautau pomii aia asa aproape de sosea ea fiint si autostrada, si lipsind barierele de protectie de pe margine de pe partea dreapta se intanla si la 130 limita de viteva pe acest drum. deci eu zic ca de vina sunt cei de la drumuri ca drumurile di romania sunt asa cum le stim toti. in Germania se fac accidente si la 200km/h si nu se intampla nimic in afara de masina care iese foarte sifonata de la parapeti de protectie.

Si sa inteleg ca voi toti de aici pe autostrada mergeti numai cu 90 , 100 rareori 120 asa in depasiri :) .

cand ploua si e inserat , DA.

in Germania se fac accidente si la 200km/h si nu se intampla nimic in afara de masina care iese foarte sifonata de la parapeti de protectie.

aici ai si tu dreptate, este 50% si vina celor de la drumuri si poduri ca nu pun parapete in astfel de zone...

Si sa inteleg ca voi toti de aici pe autostrada mergeti numai cu 90 , 100 rareori 120 asa in depasiri :) .

cand ploua si e inserat , DA.

in Germania se fac accidente si la 200km/h si nu se intampla nimic in afara de masina care iese foarte sifonata de la parapeti de protectie.

aici ai si tu dreptate, este 50% si vina celor de la drumuri si poduri ca nu pun parapete in astfel de zone...

astia de la drumuri si poduri sunt mana-n mana cu cei de la pompe funebre si cu cei de la dezmembrari :lol:

eu ,la altii nu am vazut atatia pomi pe marginea soselei,sau santuri de 2 metri,numai la noi.

La varianta asta nu m-am gandit da sa stii ca ai mare dreptate. (parerea mea). :lol:)