Jump to content

Tragic. :( Stie cineva date despre sofer si masina?

Bobo1987

Recommended Posts

Eu personal as taia toti copacii de pe marginea soselelor. Din cauza lor si-au pierdut viata mii de oameni pe soselele noastre. Daca ai pierdut controlul volanului, la revedere, te asteapta ditamai plopii pe margine gata sa faca din tine carne tocata. :) Nu le mai vad utilitatea, nu mai sunt zapezile de alta data cand erau buni ca mai protejau soseaua si te orientai pe unde este drumul... TREBUIE TAIATI! :lol: Chiar azi am vazut la stiri cum un biet om si-a pierdut viata intr-un mod crunt, infigandu-i-se o creanga in abdomen sau ceva de genul asta, iar altul ramanand mutilat din cauza unui plop batran rupt de o vijelie de cateva minute. Bietii oameni au avut singura vina ca se aflau pe sosea la ora aia si erau la locul nepotrivit la momentul nepotrivit pentru ca tocmai peste ei a cazut copacul. :lol: Edited by Bobo1987

Eu personal as taia toti copacii de pe marginea soselelor. Din cauza lor si-au pierdut viata mii de oameni pe soselele noastre. Daca ai pierdut controlul volanului, la revedere, te asteapta ditamai plopii pe margine gata sa faca din tine carne tocata. :) Nu le mai vad utilitatea, nu mai sunt zapezile de alta data cand erau buni ca mai protejau soseaua si te orientai pe unde este drumul... TREBUIE TAIATI! :lol: Chiar azi am vazut la stiri cum un biet om si-a pierdut viata intr-un mod crunt, infigandu-i-se o creanga in abdomen sau ceva de genul asta, iar altul ramanand mutilat din cauza unui plop batran rupt de o vijelie de cateva minute. Bietii oameni au avut singura vina ca se aflau pe sosea la ora aia si erau la locul nepotrivit la momentul nepotrivit pentru ca tocmai peste ei a cazut copacul. :lol:

Da foarte trist dar si foarte adevarat. Numai la noi in Romania se poate vedea asa ceva.

Eu zic sa facem o campanie sa ii taiem pe astia si sa punem altii noi in alta parte . pentru fiecare plop taiat de pe marginea drumului punem altii mai la departare sa zicem 3 4 pt fiecare copac batran.

Nu ar fi o idee buna?

nu masinile sunt devina...soferii sunt devina...le place adrenalia..."moama ce marfa e cand iti fuge spatele"..."ce bine stiu eu sa controlez masina"..."ce sofer sunt"...pana ajung cu ele in santz. Nu e problema de tractiune spate...bmw cu dsc pe el e mult mai stabil ca multe masini pe vreme nefavorabila...ploaie...

am trecut si eu duminica pe langa locul cu pricina. am incetinit ca era plin de politie si se vedeau pompieri printre copacii de pe margine ( le sticleau benzile reflectorizante). zona aia e foarte naspa: nu sunt marcaje, e intuneric bezna iar marginea soselei nici nu stii unde e..........te poti trezi oricand in padure mai ales pe ploaie. aaaa si sa nu uit si asfaltul pe banda 1 e praf....

Asa este, drumul in zona aia e f prost, iar marcajele sunt inexistente....a trebuit sa reduc viteza sub 120kmph ca nu mai vedeam nimic (era noapte si burnitza).

nu masinile sunt devina...soferii sunt devina...le place adrenalia..."moama ce marfa e cand iti fuge spatele"..."ce bine stiu eu sa controlez masina"..."ce sofer sunt"...pana ajung cu ele in santz. Nu e problema de tractiune spate...bmw cu dsc pe el e mult mai stabil ca multe masini pe vreme nefavorabila...ploaie...

Ce rahat de derapaje, ca acolo e o curba f usoara...ai dreaq nemti pe autostrazile lor alearga cu vechiturile lor cu viteze peste 160-170 kmph si nu mai au nimic... dar deh, la noi trebuie sa te astepti ca poti da peste o gura de canal fara capac in mijlocul soselei proaspat construite (vezi pasajul de la Pitesti).

Eu personal as taia toti copacii de pe marginea soselelor. Din cauza lor si-au pierdut viata mii de oameni pe soselele noastre. Daca ai pierdut controlul volanului, la revedere, te asteapta ditamai plopii pe margine gata sa faca din tine carne tocata. :) Nu le mai vad utilitatea, nu mai sunt zapezile de alta data cand erau buni ca mai protejau soseaua si te orientai pe unde este drumul... TREBUIE TAIATI! :lol: Chiar azi am vazut la stiri cum un biet om si-a pierdut viata intr-un mod crunt, infigandu-i-se o creanga in abdomen sau ceva de genul asta, iar altul ramanand mutilat din cauza unui plop batran rupt de o vijelie de cateva minute. Bietii oameni au avut singura vina ca se aflau pe sosea la ora aia si erau la locul nepotrivit la momentul nepotrivit pentru ca tocmai peste ei a cazut copacul. :lol:

Da foarte trist dar si foarte adevarat. Numai la noi in Romania se poate vedea asa ceva.

Eu zic sa facem o campanie sa ii taiem pe astia si sa punem altii noi in alta parte . pentru fiecare plop taiat de pe marginea drumului punem altii mai la departare sa zicem 3 4 pt fiecare copac batran.

Nu ar fi o idee buna?

am spus-o si eu de multe ori.......daca am face un calcul citi au murit zdrobiti de copaci........doar ca la noi se gindeste altfel

"da-i in aia noastra, sa mearga mai incet"

pacat