Jump to content

vand volan cu comenzi e39 m5

Recommended Posts

volanul este de pe un e39 avariat, airbagul a fost sarit insa s-a reparat partea aceea care se rupe cand sare airbagul. in concluzie volanul se poate monta pe e 39 insa airbagul nu functioneaza. Edited by ciupi4you

Volan m5 e39 piele cu comenzi, airbagul nu este a fost reparat capacul. pret 250 lei

stii cumva daca se potriveste airbag-u de pe volanul original de e39 pe asta M ?

daca e acelasi tip de volan da se potriveste. sunt mai multe tipuri de volane originale de e39.

Volan m5 e39 piele cu comenzi, airbagul nu este a fost reparat capacul. pret 250 lei

stii cumva daca se potriveste airbag-u de pe volanul original de e39 pe asta M ?

daca e acelasi tip de volan da se potriveste. sunt mai multe tipuri de volane originale de e39.

Pai nu e acealasi tip, asta este M, daca aveam deja unul M nu mai eram interesat de asta ! Volanul meu este original de BMW in 4 spite !

merge pe e36 ?

merge pe e36 numai daca volanul pe care il ai acum este cu airbag daca nu este cu airbag sunt 90% sanse sa nu se potriveasca pt ca difera coloana de directie.Avand in vedere ca masina ta e din '94 tind sa cred ca ai airbag sau cel putin coloana de drectie ca a mea.

Edited by ciupi4you

pai si cum sa mearga atunci? nu ai facut masuratoare din ochi? pui intrebari ca un copil? :lol:) cum sa intre un patrat intr-un cerc, cam asa ar veni :lol:

pt mine era fraza de mai sus ?

Nu, era altcineva care a pus intrebarea daca merge airbag de la volan in 4 spite, la volan in 3 spite. :)

pai si cum sa mearga atunci? nu ai facut masuratoare din ochi? pui intrebari ca un copil? :lol:) cum sa intre un patrat intr-un cerc, cam asa ar veni :lol:

pt mine era fraza de mai sus ?

Nu, era altcineva care a pus intrebarea daca merge airbag de la volan in 4 spite, la volan in 3 spite. :)

Pe topicul asta dau numai peste pers batute in cap :) . . . Nu ma pricep intreb..nu? Daca ma pricepeam poate lucram prin vre-un service (ceea ce nu e exclus sa faci tu), dar eu chiar nu imi doresc . . . Asta e unul din principalele defecte ale romanului...nu stie sa faca comert !

Eu chiar nu te-am jignit, prin acest reply mi-ai aratat nivelul tau din pacate.

Chiar daca ai incercat sa jignesti a doua oara prin presupunerea ca eu as lucra intr-un service, nici aici nu ai atins nimic. Nu aveai ce.

E bine insa ca te crezi superior. E gresit insa ca nu stii in fata cui o faci.

Drum drept si fara pericole iti doresc.

:)

Edited by roco123

daca merge pe e36 iti dau 220lei pe el ,stima

de potrivit pe coloana de directie se potriveste, nu stiu daca se potriveste pe cutiuta accea in care se afla banda de la airbag. cel mai bine e daca poti sa probezi unul ca al meu sa vezi cum sta treaba. eventual vii si il pui pe asta.

de potrivit pe coloana de directie se potriveste, nu stiu daca se potriveste pe cutiuta accea in care se afla banda de la airbag. cel mai bine e daca poti sa probezi unul ca al meu sa vezi cum sta treaba. eventual vii si il pui pe asta.

sa vad daca o sa gasesc unu in oras si te anunt stima

sa vad daca o sa gasesc unu in oras si te anunt stima

imi cer scuze acum am vazut ca esti din bistrita.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.