Jump to content

Jante pt e39

Dariusel

Recommended Posts

• 1 month later...
Am si eu o intrebare: merg jante de 19 cu ET-ul de 24 pe E39? Mai exact sunt acestea http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...=15&lang=en Mie-mi plac foarte mult. Ma poate ajuta cineva cu un sfat, adica sa zicem ca nu merg pe masina mea ce ar trebui sa fac (flanse,distantieri,etc). A mai incercat cineva? Si ca o parere o sa pun si un foto(janta), la care sa-mi spune-ti daca o sa dea bine pe E39

post-28899-1255291517_thumb.jpg

• 1 month later...
Stie cineva ceva detalii de jantele astea ? sunt originale sau replica ? Stiu doar k sunt de 18 .

Jantele sunt Alessio Turbo, am avut si eu pe un E39 :) .

cam cat merita un set de 4 buc ? cum aratau la tine pe e39 ? cum se incadreaza ? nu ai ceva poze cand le aveai pe masina ?

Nu cred ca te ajuta cu ceva daca vezi cum aratau ale mele pentru ca erau pe 16", pe 18" arata foarte bine, e diferenta foarte mare de aspect.Pe net jantele Alessio Turbo sunt in jur de 900 Ron/ bucata cele pe 18", 697 lei / bucata cele de 17" si pe 16" sunt 637lei /bucata.Ce am observat eu la jantele astea e ca se jupoaie foarte repede vopseaua de pe ele, defapt nu e vopsea, e un fel de crom/nichel care se cojeste.Parerea mea e ca mai bine ai lua niste jante OEM.

Totusi pun poze sa vezi cum aratau la mine cele pe 16".

http://img694.imageshack.us/img694/7262/poza1j.jpg

http://img710.imageshack.us/img710/1594/pict10.jpg

• 1 month later...
Astea merg pe e39 ?

Styling 124

Dimensiuni anvelope: Fata: 245/40/18; Spate: 275/35/18.

Jante: 8J pe fata si 9J pe spate

:) Sunt de E60 daca nu ma insel si asta inseamna ca au butucul de 72,5 iar la E39 ai 74,1. Sau intreaba daca au inele de centrare. ET-ul sa fie de maxim 20. Cam ingusta janta spate pt 275.

Astea merg pe e39 ?

Styling 124

Dimensiuni anvelope: Fata: 245/40/18; Spate: 275/35/18.

Jante: 8J pe fata si 9J pe spate

Dimensiunile la jante si anvelope sunt potrivite pentru un E39 (recomandate de producator pt jante/anvelope 18").

Singura problema este ca Styling 124 OEM sunt facute pentru E60, care are diametrul butucului mai mic decat E39.

Modelul este frumos, daca il vrei neaparat pentru E39, cauta o replica a lui.

am eu niste Jante OEM Style 68. originale M3. sunt puse pe seria 5 E39. se potrivesc cu flanshe. uite`le cum imi vin pe masina. nu ating, nu bat sunt nelovite. sunt kiar ok.

sunt pe marimea 17. arata foarte bine. daca te intereseaza.. dami un PM. stima

post-27915-1264884500_thumb.jpg

am eu niste Jante OEM Style 68. originale M3. sunt puse pe seria 5 E39. se potrivesc cu flanshe. uite`le cum imi vin pe masina. nu ating, nu bat sunt nelovite. sunt kiar ok.

sunt pe marimea 17. arata foarte bine. daca te intereseaza.. dami un PM. stima

ms , dar caut pe 18