Jump to content

Ce semne da cand moare turbo?

CountPorcula

Recommended Posts

Am un 320d E46 din 2000 136Cp. Am fost cu masina de curand in service am avut probleme cu clima si mi-au bagat-o la tester. A mers mult la relantiv (cam 20 min) pana au verificat-o. De cand am iesit mi se pare ca nu mai trage la fel. Am urcat pe Dealul Feleacului (ca sa o incerc maxim cu 115). Inainte urca si cu 130 dinspre Cluj inspre Turda. Am mers de cateva ori sa o incerc cand era liber. Ce poate fi sa se fi infundat filtrul de aer sau injectoarele cum a mers la relantiv?

Am un 320d E46 din 2000 136Cp. Am fost cu masina de curand in service am avut probleme cu clima si mi-au bagat-o la tester. A mers mult la relantiv (cam 20 min) pana au verificat-o. De cand am iesit mi se pare ca nu mai trage la fel. Am urcat pe Dealul Feleacului (ca sa o incerc maxim cu 115). Inainte urca si cu 130 dinspre Cluj inspre Turda. Am mers de cateva ori sa o incerc cand era liber. Ce poate fi sa se fi infundat filtrul de aer sau injectoarele cum a mers la relantiv?

Relantiv-ul nu a fost influentat de nimic.

Esti sigur ca nu au reglat nimic pe la injectie?

Teoretic nu are ce sa pateasca masina daca sta o zi in service pentru probleme cu clima.nu te panica inca si eu am zile in care mi se pare ca nu mai trage asa bine.cine stie...poate e presiunea atmosferica mai mica :) daca vezi ca problema persista pune altfel de motorina.

sau poate a stat masina prea mult in service si ti-au fost imprumutate niste piese dupa ea ,cu altele la schimb bineinteles, ca de exemplu pompa de injectie ca e belea mare la astea cu pompa de injectie(partea electronica)... :) Edited by POIUYT

sau poate a stat masina prea mult in service si ti-au fost imprumutate niste piese dupa ea ,cu altele la schimb bineinteles, ca de exemplu pompa de injectie ca e belea mare la astea cu pompa de injectie(partea electronica)... :)

hai bha, ce dreacu...

Sal am un 320d E46 2000 si nu mai trage. Un prieten mi-a spus ca mai mult ca sigur e Turbo. Au lucrat in service la masina i-au scos niste relee si i le-au pus la loc (releele de sub tabloul de sigurante trebuie scos torpedoul afara) si brusc dupa ce am iesit cu ea nu mai tragea. Se poate sa se defecteze turbo asa brusc. Scoate mai mult fum ca de obicei si de aceea mi s-a spus ca ar fi turbo.

@CountPorcula:

ambele tale topicuri au fost reunite intr-unul singur... nu mai deschide mai multe topicuri pe aceeasi tema ! :)

ONTOPIC:

nu vad cum sa ti se strice turbina de la panoul de relee si sigurante...

cel mai probabil, ai o problema mecanica si asta implica sa duci masina in service...