Jump to content

grup 318 benzina

Recommended Posts

salut!Aveti idee cam cat costa un grup de 318 benzina?Second....

Intreaba si tu la mica publicitate ca dezmembreaza foarte multi .... Nu uita sa zici despre ce model e vorba... 318 se fabrica din anii 70 si pana in prezent...

# 3 E21, 1975-1983

# 4 E30, 1982-1991

# 5 E36, 1991-2000

# 6 E46, 1998-2006

# 7 E90/E91/E92/E93(2005-present)

BAFTA

cauta-l pe e_emu3....stai ca iti las eu nr lui de tel. dupa cate stiu avea el grup insa nu sunt sigur.0766.365.850-mihai

am vb eu cu el acum, e treaz...asa ca nu cred ca il deranjeaza sa il suni la ora asta..bafta

Edited by zeky

[merci...e un e 36 -is din 1995 mi-ar fi trebuit un rapuns urgent... am cautat dar astept raspunsul...mi-ar fi trebuit in dimineata asta un raspuns ca masina e deja in service...sa stiu daca sa dea comanda mecanicii sau sa mai caut eu...

Cauta tu ! Mecanicii au tendinta sa te arda...

Poate ne comunici si din ce oras esti... daca esti din deva si eu din bucuresti degeaba te trimit eu la cineva care are piesa...

Se vede ca n-ai experienta de forum :)

Edited by X X L

cauta-l pe e_emu3....stai ca iti las eu nr lui de tel. dupa cate stiu avea el grup insa nu sunt sigur.0766.365.850-mihai

am vb eu cu el acum, e treaz...asa ca nu cred ca il deranjeaza sa il suni la ora asta..bafta

merci ...am gasit unul la 380 lei..era o chestie urgenta...nu stiu daca e mult sau putin..dar nu aveam habar cat costa...aveam nevoie de o parere...chestia e ca nici nu stiu exact ce are masina...ca prima data au spus ca sunt niste arcuri de la tambur...dupa aia ca sunt planetarele..apoi ca e grupul...

hai sa va descriu niste "simptome"

Se aude din spate un sunet ca niste table (mai precis un huruit ca de autobuz :rolleyes: :rolleyes: )..acum mai nou se si blocheaza in mers...cutia mea e automata..si cand se schimba viteza..nu stiu ce legatura are..pocneste ceva in spate...ai senzatia ca se rupe ceva pe acolo....am facut si eu o descriere de necunoscator care totusi sper sa va ajute in depistarea problemei.

daca ii de la grup probabil ti sa dus rulmentul acesta de langa pinion ..aceiasi chestie am patit`o si eu la al meu ..stiam pe cineva care avea la 150 de lei :)

pacat, am da deja comanda....sper sa fie asta si sa se rezolve...

mai am probleme cu contactul...ar trebui sa iau unul ca lumea ca am o improvizatie de toata frumusetea...daca stii pe cineva care are contact...si incuietori...si care-i chestia cu cipul...

dia-27 ani -arad, blonda, tunsa scurt???? :lol:

nop...dia 28 ani blonda...cu parul lung...moldoveanca...din piatra neamt...primiti moldoveni pe forum? :)

Incantat de cunostinta.

Tanar , manierat ,licentziat , singur la parinti, astept provincia ... :lol:

E ok 380 RON. As fi fost tentat sa-ti zic ca pretul pt grup e 100 euro. Daca aveam dreptate l-ai luat bine....

Ai rezolvat problema ?

Edited by the_rifle