Jump to content

[Dezmembrez] BMW e30,e36,e39,e46, e60,M3e36,M3e46,M5e34

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:twoup: )))

acelasi produ doua preturi

hotaraste te

150 lei.....0723.77.67.67

100 lei......0723.77.67.67

prea scump oricum

oferta mea e 65

Eu nu am dat 2 preturi pentru geam oglinda, unde ai vazut tu 2 preturi la acelasi produs? pretul meu este de 100 lei, oferta ta nu ma intereseaza ca este prea mica.

salut. o toba finala pt E46, 318 i, nfl, 2000 ?

300 lei in perfecta stare......0723.77.67.67

salut , gasesc la tine butoanele de incalzire scaune pentru un e39 ( modelul incercuit din poza atasata ) ? Daca da , ce pret ?

50 euro ambele......0723.77.67.67

salut , gasesc la tine butoanele de incalzire scaune pentru un e39 ( modelul incercuit din poza atasata ) ? Daca da , ce pret ?

Sorry , am buget maxim de 1 mil pentru ele . Daca e ok da-mi de veste .

Merci .

Merci .

Nu pot sa le dau cu 100 lei, ce pot face este daca nu esti din bucuresti sa iti scad cat costa curierul pana la tine.

Merci .

Nu pot sa le dau cu 100 lei, ce pot face este daca nu esti din bucuresti sa iti scad cat costa curierul pana la tine.

Ms , le iau maine de la " b70angelayes " cu 100 ron ambele .

Bafta la vanzare .

Merci .

Ms , le iau maine de la " b70angelayes " cu 100 ron ambele .

Bafta la vanzare .

Le iei de unde vrei tu, imi este indiferent mie ca le-ai fi luat de la mine sau de la alt user, chiar nu conteaza daca le vand sau nu, eu nu stau in vanzarea a 2 butoane.....bafta si tie la achizitionare.

Am nevoie de capacele de langa proiectoare si tot sistemul de prindere al proiectoarelor pentru E34 pre-facelift (neaparat!). Sunt niste plastice...

As mai vrea si siguranta aia metalica de prindere a becului in proiector.

Am nevoie de capacele de langa proiectoare si tot sistemul de prindere al proiectoarelor pentru E34 pre-facelift (neaparat!). Sunt niste plastice...

As mai vrea si siguranta aia metalica de prindere a becului in proiector.

Nu am nimic.........

Cutie automata pentru un e39 525d, an 2001?

Sunt mai multe tipuri de cutii de viteze.....ZF,GM,GETRAG, da-mi o serie pe cutia de viteze sau codul de pe calculatorul cutiei de viteze.

Sunt mai multe tipuri de cutii de viteze.....ZF,GM,GETRAG, da-mi o serie pe cutia de viteze sau codul de pe calculatorul cutiei de viteze.

GM 514530

CBMW 96024860

asta scrie pe cutie... si mai e un patratel urmat de 2/GYM (2 supra GYM).

Salut Marius. Daca ai piese care se merita a fi montate, te rog sa imi spui mai jos. Daca ai si piese noi iarasi e bine.

Mai jos am facut copy/paste dintr-un anunt postat la rubrica "cumparari piese". Daca ma poti ajuta cu preturi pentru o eventuala comanda ti-as fi recunoscator. Multumesc.

In cazul in care nu mai vand masina si pentru faptul ca am fost azi la o diagnoza in service, ar trebui sa cumpar urmatoarele. Orice oferta va fi luata in seama.

L.E. E34 525i '94

Puntea fata:

1 - capete de bara stanga + dreapta

2 - bucse bara stabilizatoare

3 - brate stanga + dreapta

4 - amortizoare si flanse

5 - bielete antiruliu

Puntea spate:

6 - brate stanga + dreapta

7 - amortizoare + flanse

8 - bielete antiruliu

9 - discuri si placute

10 - bucse bara stabilizatoare

11 - flansa cardan

12 - pompa de apa (ma gandesc ca daca o schimb va trebui sa schimb si curelele si accesoriile). Totusi nu sunt convins ca ar trebui sa schimb pompa de apa... Are cred ca 16000 de km de cand a fost schimbata. La fel si rolele si intinzatorul hidraulic.

Daca cineva poate face o oferta o primesc cu mare placere. Poate si un discount daca le iau pe toate o data.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.