Jump to content

[Dezmembrez] BMW e30,e36,e39,e46, e60,M3e36,M3e46,M5e34

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Orice piesa.

Tel: 0723.77.67.67

cateva poze cu masinile care se dezmembreaza.......

Salut ! M-ar interesa fete de usi pentru coupe(textil) , folie ceasuri bord (318is e36), faruri coupe, debitmetru

te rog sa-mi dai preturi pentru piesele de mai sus , multumesc anticipat

Salut, ti-am raspuns la pm referitoir la fetele de usi, folie pt ceasuri nu am dar am ceasuri complete la 50 euro, faruri nu mai am, debitmetru este la 100 euro.....0723.77.67.67

Salut !

M-ar interesa si pe mine pentru e39 525D 120KW:

~ Fata completa - (spoiler fata, faruri, trasee aer, radiatoare, elicele la radiatoare ...)

~ Aripa dreapta fata

~ Capota

~ Airbag volan in 4 spite

sau cat mai multe piese din ce imi trebuie...

radiatoarele,electroventilatorul de la klima,capota motor,aripa si airbag am.......ai pm .

zimi pt E39: faruri pe alb, volan M comenzi si airbag,casetofon cu mid mare si cu mid mic (preturile ) tapiserie de piele sau alt material. grile capota facelift.

Am interior din piele de culoare gri si scaunele fata sunt full electrice si incalzite, tot interiorul care contine:scaune fata+bancheta spate+fetele de usi=600 euro

Doar atat mai am din ce iti trebuie momentan.

0723.77.67.67

sal am nevoie si eu de stop-urile de pe portbagaj, cele mici din poza pentru un e46 facelift, dar sa arate exact ca cele din poza, nu stiu daca se potrivesc..

daca da, da-mi un pret.

chiar sunt invizibil?un da sau nu..era de ajuns..

Nu am, nu am vazut postul tau pana acum.....sory.

Un pret la proiector dreapta E39 pre-facelift?

50 euro impecabil.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.