Jump to content

[Dezmembrez] BMW e30,e36,e39,e46, e60,M3e36,M3e46,M5e34

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Geamuri oglinzi E46 coupe ai ? Imi mai trebuie actuatorul cu cele 2 motorase (pe care se fixeaza geamul de oglinda) de la oglinda din stanga cu tot cu cablul care intra in usa. Da-mi un pm pls cu preturi daca ai.

Geamuri oglinzi E46 coupe ai ? Imi mai trebuie actuatorul cu cele 2 motorase (pe care se fixeaza geamul de oglinda) de la oglinda din stanga cu tot cu cablul care intra in usa. Da-mi un pm pls cu preturi daca ai.

Ai pm.

Am si eu nevoie pentru e46 318i din 1999 de arcuri spate (normale). Ai?

Da am la 200 ron....0723.77.67.67

Salut !!

M-ar interesa si pe mine daca ai la dezmembrat un e29 2.5D facelift,

Ma intereseaza :

~far dreapta

~Bara fata

~radiatoare (m-ar interesa ansamblu complet de radiatoare si cu ventilator ...)

~capota

~ aripa dreapta

Cred ca tu te referi la e39 facelift...astazi iau un 520 din 2003 si o sa incerc sa fac niste calcule si iti dau preturi in seara asta sau maine....poze decat pe mess ca nu mai am spatiu de incarcat poze pe forum.

salut m-ar interesa si pe mine op pompa servo pt un 325i-2004,cutie automata,gasim?ms

Salut, nu am pompa de servo directie.

Salut

BMW e39 520 d touring - 2002:

Tubulatura de plastic de la filtru la priza de aer.

Bandou bara fata lateral dreapta

Grila fata (cele doua ornamente) facelift

aparatoare noroi (cele mici, in prelungirea celor mari de deasupra rotii) fata stanga-dreapta

pleoapa de jos a farului stanga fata (ornamentul acela de sub far)

geam oglinda (sau oglinda) lateral dreapta si/sau geamul de oglinda lateral stanga

jante + cauciucuri de vara

brat stergator dreapta fata

brat stergator spate.

magazia de cd

volan multifunctional (nu stiu cum se prinde sau cum e modul de legatura).

cotiera e36? la ce pret?

Este cotiera din piele impecabila la 100 euro cu tot cu consola aferenta...0723.77.67.67

salut

vreo magazie de E39 cu cabluri si tot ce ii mai trebuie? am navi 16:9

multumesc

Am magazie cu tot cu cabluri la 150 euro.....0723.77.67.67

cotiera e36? la ce pret?

Este cotiera din piele impecabila la 100 euro cu tot cu consola aferenta...0723.77.67.67

salut

vreo magazie de E39 cu cabluri si tot ce ii mai trebuie? am navi 16:9

multumesc

Am magazie cu tot cu cabluri la 150 euro.....0723.77.67.67

multumesc pentru raspuns dar e scumpa. la o suta mai mergea dar 150...sar din buget

nu ma uita si pe mine cu

~far dreapta

~Bara fata

~capota

~ aripa dreapta

Capota motor este impecabila la 200 euro,aripa dreapta de asemenea impecabila la 250 ron, pentru celelalte piese trebuie sa le inspectez sa vad exact starea lor inainte de a le face pretul....

0723.77.67.67

Salut. pentru un e46 din 99 berlina m-ar interesa :

-cotiera cu tot cu consola

-stopuri facelift

-scaune sport

-volan in spita

Cotiera din piele neagra in stare excelenta+consola aferenta+scrumiera care vine in spate pe aceeasi consola=200 euro(cotiera este de pe un m3 e46), stopuri am cu leduri la 300 euro setul, scaune am de m3 e46 care sunt sport+bancheta la 1000 euro....daca vrei si fete de usi mai adaugi niste bani si ti le pot da, scaunele de m3 e46 sigur le stii(sunt cu incalzire si au partea din fata detasabila pentru genunchi si au sustinere laterala si au si memorii pentru 3 soferi+ ca mai au multiple reglaje pentru a-ti umfla anumite perne de aer din scaun dupa cum doresti)

0723.77.67.67

nu ma uita si pe mine cu

~far dreapta

~Bara fata

~capota

~ aripa dreapta

Capota motor este impecabila la 200 euro,aripa dreapta de asemenea impecabila la 250 ron, pentru celelalte piese trebuie sa le inspectez sa vad exact starea lor inainte de a le face pretul....

0723.77.67.67

La scorurile aste nu ma mai intereseaza, (or fi ele impecabile dar nu sunt mai impecabile decat NOI ) fara suparare capota o iau 225E noua cu grile noi, iar aripa o iau umai ieftina noua decat o dai tu SH 209 Lei, nu cred ca am voie sa fac reclama, ca as pune linku la magazinu care vand aceste piese, imi e frica sa te intreb cat este la tine un far :)) totusi m-ar interesa ansamblu complet de radiatoare si cu ventilator daca ai un pret bun pentru ele .

O seara buna !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.