Jump to content

[Dezmembrez] BMW e30,e36,e39,e46, e60,M3e36,M3e46,M5e34

Recommended Posts

nu ma uita si pe mine cu

~far dreapta

~Bara fata

~radiatoare (m-ar interesa ansamblu complet de radiatoare si cu ventilator ...)

~capota

~ aripa dreapta

Capota motor este impecabila la 200 euro,aripa dreapta de asemenea impecabila la 250 ron, pentru celelalte piese trebuie sa le inspectez sa vad exact starea lor inainte de a le face pretul....

0723.77.67.67

La scorurile aste nu ma mai intereseaza, (or fi ele impecabile dar nu sunt mai impecabile decat NOI ) fara suparare capota o iau 225E noua cu grile noi, iar aripa o iau umai ieftina noua decat o dai tu SH 209 Lei, nu cred ca am voie sa fac reclama, ca as pune linku la magazinu care vand aceste piese, imi e frica sa te intreb cat este la tine un far :) ) totusi m-ar interesa ansamblu complet de radiatoare si cu ventilator daca ai un pret bun pentru ele .

O seara buna !

Esti liber sa cumperi ce vrei si de unde vrei,tu cumperi niste piese de rahat(facaturi imputite care au tabla mult mai subtire si nu cad nici bine la lufturi)...e normal sa fie mult mai ieftine ca atat fac sau poate mai putin de cat dai pe ele....dar fiecare cumpara de unde vrea....am si radiatoare dar mai bine cumperi de alea after market de la aceeasi firma de unde cumperi piesele celelalte ca vor fi mai ieftine....iti dau si un sfat chiar daca tii cont de el sau nu:mai multi clienti au cumparat radiatoare after market noi si capote motor si aripi si apoi a trebuit sa isi cumpere oem sh, cauta totusi si cumpara oem sh ca va fi mult mai bine pentru masina tapoate gasesti la altcineva piesele mai ieftin...succes.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sal, ma intereseaza si pe mine pt un e30 berlina, arcuri daca ai un set sport, rezervor, macarale electrice fata, jante 16 cu buza.

Sal, am macarale electric cu tot cu motorase in perfecta stare de functionare la 100 euro,rezervor la 150 lei,arcuri h&r rosii fata+spate=100 euro....0723.77.67.67

nu ma uita si pe mine cu

~far dreapta

~Bara fata

~radiatoare (m-ar interesa ansamblu complet de radiatoare si cu ventilator ...)

~capota

~ aripa dreapta

Capota motor este impecabila la 200 euro,aripa dreapta de asemenea impecabila la 250 ron, pentru celelalte piese trebuie sa le inspectez sa vad exact starea lor inainte de a le face pretul....

0723.77.67.67

La scorurile aste nu ma mai intereseaza, (or fi ele impecabile dar nu sunt mai impecabile decat NOI ) fara suparare capota o iau 225E noua cu grile noi, iar aripa o iau umai ieftina noua decat o dai tu SH 209 Lei, nu cred ca am voie sa fac reclama, ca as pune linku la magazinu care vand aceste piese, imi e frica sa te intreb cat este la tine un far :) ) totusi m-ar interesa ansamblu complet de radiatoare si cu ventilator daca ai un pret bun pentru ele .

O seara buna !

Esti liber sa cumperi ce vrei si de unde vrei,tu cumperi niste piese de rahat(facaturi imputite care au tabla mult mai subtire si nu cad nici bine la lufturi)...e normal sa fie mult mai ieftine ca atat fac sau poate mai putin de cat dai pe ele....dar fiecare cumpara de unde vrea....am si radiatoare dar mai bine cumperi de alea after market de la aceeasi firma de unde cumperi piesele celelalte ca vor fi mai ieftine....iti dau si un sfat chiar daca tii cont de el sau nu:mai multi clienti au cumparat radiatoare after market noi si capote motor si aripi si apoi a trebuit sa isi cumpere oem sh, cauta totusi si cumpara oem sh ca va fi mult mai bine pentru masina tapoate gasesti la altcineva piesele mai ieftin...succes.

Totusi zi un pret pentru ele, radiatoare si componente mai importante nu am gasit oem, intradevar nu ma dau in vant dupa piese aftermarket, dar o capota si o aripa m-as risca sa le iau KLOKKERHOLM sau EUROPARTS, dar am sarit asa ca imi a mai cerut cineva pe forum 500 E pe faruri "impecabile" si 300 pe niste panarame aftermarket, pe cand la 500E iti iei HELLA noi noute.

O seara buna !

pt E39:

far stanga cu semnal alb (angel eyes)

cd player

bratul stanga de la mecanismul pentru stergatoare (s-a uzat bila aceea de cauciuc/plastic)

partea electrica de la contact

Am deact bratul de la stergator la 100 lei, la ce anume te referi cand spui partea electrica de la contact?pune o poza cu ce vrei de acolo sau un link.....0723.77.67.67

Sal, ma intereseaza si pe mine pt un e30 berlina, arcuri daca ai un set sport, rezervor, macarale electrice fata, jante 16 cu buza.

Sal, am macarale electric cu tot cu motorase in perfecta stare de functionare la 100 euro,rezervor la 150 lei,arcuri h&r rosii fata+spate=100 euro....0723.77.67.67

Sal,am luat macarale electrice complete la 100lei bucata,rezervor la 100 lei, si pe arcuri pot sa-ti ofer 50 euro, cu 100 le iau noi tot de pe forum.

Capatul de la cardan e46 facelift 320d (tripoda din capatul cardanului. care face legatura intre cardan si flansa de pe difential) este ? Piesa incercuita din imagine ...

Am cardanul complet si nu il descompletez ci il vand doar complet.....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.