Jump to content

Sfat despre seria 3 coupe

Kevinn23

Recommended Posts

Va salut, am si eu nevoie de un sfat urgent daca se poate sper ca postez unde trebuie. Urmeaza sa plec la inceputul lunii octombrie in Germania sa imi caut un seria 3 coupe din 2003-2004 maxim 2005(nu imi ajung banii pt unul mai nou), vreau sa imi iau neaparat coupe si nu cel in 4-5 usi. ideea e ca nu stiu ce motor sa aleg intre 320i 170 cp sau 325i 192cp.... stiu ca cel de 192 cp consuma ceva mai mult,dar am inteles ca s-ar merita....si taxa nu ar fi decat cu vreo 300 euro mai mare,320i avand motor 2200cmc.si nu as vrea decat unul din cele 2 motorizari.este cineva care a avut vreunul din ele care ma poate ajuta? eu nu am mai avut BMW pana acum dar sunt obsedat de ele. Va rog daca se poate sa imi spuneti consuma chiar asa mult 325i? Se merita? Va multumesc anticipat

MS. dar asa ca masina cum vi se pare coupe-ul 325i? din 2003-2004. credeti ca la o eventuala revanzare scap greu de ea? fiind in 2 usi?

asa cum cauti tu coupe din 2004 va exista cineva si cand revinzi .Adu o masina cu optiuni si sigur se va vinde cand vrei sa scapi de ea ! Nu cumpara o masina in perspectiva revanzarii . Nici nu merita sa te gandesti la asta daca nu esti samsar ! Succes

Edited by myxage

Nu pleca cu idei preconcepute;este evident ca e de preferat 325ci ca motorizare dar poate la acelasi pret poti gasi un 320ci cu mai multe dotari si an mai bun.Unii zic ca e diferenta mare de performante intre cele doua modele.Ca senzatii oferite s-ar putea sa fie realista observatia deoarece motorul 2,2 sta cam prost la capitolul cuplu dar la performante reale pe asfalt(si ma refer aici in special la reprize)eu nu cred ca e diferenta chiar asa mare.Multi zic din proprie experienta ca motorul asta 2,2 este prea mic in echiparea unui seria 5.Posibil,dar pe e46 iti garantez ca face treaba buna.Se descurca fara mari probleme in depasiri,creste foarte usor in turatii si accelereaza bine(e posibil sa fiu putin subiectiv in comentarii ca detinator de 320i 170cp manual).Insa cu mai multe persoane in habitaclu se simte oarecum ca nu e ca si cand ai fi singur(cuplul mic despre care vorbeam).Despre cum se comporta un 325i sa-ti spuna altii cum sta treaba caci eu n-am mers cu asa ceva.

Ideea este clara: un 2,5 ar fi mai bun ca un 2,2 ca sa nu zic ca 3,0 ar fi ideal daca tot doresti 6l benzina si performantele sunt pe primul loc.Daca te intereseaza in egala masura si taxele aferente atunci 325ci este probabil alegerea cea mai buna. Dar cum ziceam mai sus:parerea mea e ca daca gasesti un 320ci avantajos ca pret,aspect,stare si dotari sa nu eziti in intentia de a-l lua din cauza ca motorul ar fi nepotrivit pt. o astfel de masina.

Nu pleca cu idei preconcepute;este evident ca e de preferat 325ci ca motorizare dar poate la acelasi pret poti gasi un 320ci cu mai multe dotari si an mai bun.Unii zic ca e diferenta mare de performante intre cele doua modele.Ca senzatii oferite s-ar putea sa fie realista observatia deoarece motorul 2,2 sta cam prost la capitolul cuplu dar la performante reale pe asfalt(si ma refer aici in special la reprize)eu nu cred ca e diferenta chiar asa mare.Multi zic din proprie experienta ca motorul asta 2,2 este prea mic in echiparea unui seria 5.Posibil,dar pe e46 iti garantez ca face treaba buna.Se descurca fara mari probleme in depasiri,creste foarte usor in turatii si accelereaza bine(e posibil sa fiu putin subiectiv in comentarii ca detinator de 320i 170cp manual).Insa cu mai multe persoane in habitaclu se simte oarecum ca nu e ca si cand ai fi singur(cuplul mic despre care vorbeam).Despre cum se comporta un 325i sa-ti spuna altii cum sta treaba caci eu n-am mers cu asa ceva.

Ideea este clara: un 2,5 ar fi mai bun ca un 2,2 ca sa nu zic ca 3,0 ar fi ideal daca tot doresti 6l benzina si performantele sunt pe primul loc.Daca te intereseaza in egala masura si taxele aferente atunci 325ci este probabil alegerea cea mai buna. Dar cum ziceam mai sus:parerea mea e ca daca gasesti un 320ci avantajos ca pret,aspect,stare si dotari sa nu eziti in intentia de a-l lua din cauza ca motorul ar fi nepotrivit pt. o astfel de masina.

Da, ai dreptate evident ca daca gasesc un 320 ci sa imi placa, nu as ezita sa il iau. si mie imi place cum merge, am un prieten care a avut un cabrio din 2000...dar avea motor 2500 si avea 170 cp,deci cred ca era 323. imi placea mult cum mergea.oricum deja mi-am format asa o idee,ma uit pe mobile.de in fiecare zi aproape. Am vazut ca gasesc cu foarte multe optiuni la banii care ii am pt masina dar majoritatea sunt 318ci si prefer sa mai renunt la unele optiuni mai bine decat sa imi para rau apoi ca nu trage...eu am o vectra GTS 1.8 benzina de 140 cp si nu o mai suport....nu imi place deloc cum trage si in buc consuma exagerat fiind mai mare cred ca aproape cat 325i.....imi ia cand e aglomerat consum mediu 16.....Ms pt sfaturi.

Kevinn23, uite un exemplar superb si bine dotat: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=2

uitate la toate pozele: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=2

Dealer with mobile.de since Jul 14, 2003 : http://home.mobile.de/KOCH-AUTOMOBILE-DORTMUND

Edited by dragos1801

.....imi ia cand e aglomerat consum mediu 16.....Ms pt sfaturi.

e hai ca te apropii la consum de 330i :lol:

Pe buna ca atat imi ia,nu zic la misto...asa imi ia daca e mai aglomerat,si o medie de luni pana vineri pt ca mai merg si noaptea e undeva la 14. bine,nu prea stau sa merg la consum....schimb cam pe la 3500-4000.

Kevinn23, uite un exemplar superb si bine dotat: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=2

uitate la toate pozele: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=2

Dealer with mobile.de since Jul 14, 2003 : http://home.mobile.de/KOCH-AUTOMOBILE-DORTMUND

Da, e superb asta. chiar nu il stiam pe asta ca dadeam limita de pret maxim 17 500 :) MS

Coupe-ul e46, modelul cu facelift care il cauti tu mi se pare foarte frumos, dar la revanzare o sa iti fie greu, f greu. Urmaresc autovit-ul de ceva vreme, si vad si acuma coupe-urile cu motoare mari ce le vedeam acuma o jumatate de an sau mai bine.

Da , asa e si eu le vad mereu si se si scad si preturile mereu....oricum imi propun sa il tin ceva timp pana sa il vand daca o sa fie Ok.

Daca vrei o varianta mai exclusivista alege varianta SMG a lui 325ci.Sunt destule bune si ieftine.Mare atentie la cate launch-control-uri s-au efectuat cu ele.

PS:cabrio nu-ti place?

Imi place mult varianta SMG dar totusi nu as vrea sa dau mai mult de vreo 16 500-17000....adica am vreo 23-24 de mii dar trebuie sa mai imi si ramana.dupa ce il iau tre sa ma chinui sa vand si vectra asta a mea... Cabrio imi place mult , cred ca imi place mai mult si am vazut ca sunt aproape la fel la preturi dar pur si simplu mi-e frica sa iau cabrio....adica am unde sa il tin seara ca am curte dar decat sa stau mereu cu grija....mai bine iau coupe.

Nu prea exista cip tuning de calitate la noi.decat niste baietasi care cred ca se pot juca cu setarile si injectia unei masini dupa bunul plac fara testari reale in conditii de laborator si practic(circuit). Recomand o calatorie pana in germania la oricare din firme ACS ALpina, Hamman.Da va costa, dar si rezultatul va fi pe masura.