Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand cateva piese(accesorii) E46

Recommended Posts

Salut tuturor,

Vand:

-comenzile de pe volanul M/sport de pe E46, cu tot cu cablul care le leaga de volan, pentru a fi functionale mai aveti nevoie de un kit de cabluri retrofit de la reprezentanta care sunt in jur de 80 RON. Comenzile functioneaza perfect, le vand pentru ca am primit cadou comenzile noi. Pretul este de 330 de RON.

-consola centrala de pe E46, fara locasurile de depozitare, am montat cotiera, de aceea am schimbat-o. Pretul este 130 RON.

-ornamentul care vine in locul comenzilor de pe volan. Pretul este 60 RON.

Numarul meu de telefon e 0723168977. Produsele se afla in Deva, trimit prin curierat sau posta cu plata ramburs sau in avans.

Mircea

• 2 months later...
Ai fi putut curata consola sa se vada daca sunt sau nu zgarieturi .. ma intereseaza, deci sa nu crezi ca ma bag aiurea in seama. Ma intereseaza pentru ca a mea e zgariata la frana de mana.

Mda, din pacate nu m-am gandit la asta, am facut pozele atunci pe fuga, dupa ce am montat cotiera. Consola e la casa de la tara, din cate tin minte nu era zgariata. In week-end merg pana acolo si o iau, o curat si pun cateva poze facute de aproape, sa se vada detaliile. Sorry ca am uitat sa o curat, dar chiar nu mi-a trecut prin cap.

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.