Jump to content

Achizitionare E36

vimann

Recommended Posts

@vimann, trebuie neaparat sa-ti iei bmw? ............ Si sa ai bemveu iar pe urma sa nu poti merge cu el ca nu ai bani pentru nu stiu ce piesa la fel nu e prea cool. ..............

Da , dar are bemveu :lol: Asta da bine :)

:lol: Buna asta. Atat am de zis: nu-s cocalar. Rezerva este si ea acolo

Am analizat toate posibilitatile si asta e singura masina mai de Doamne-ajuta. Vreau si confort,nu vreau o caruta.

Acum m-am intors de la cineva care are de vanzare o pisica, nu troncane nimic, 285.000 km (sper sa fie reali),dar de asemenea cu bube:

Parbriz spart, putina rugina la o aripa, martorul de la airbag se aprinde(nu e sarit),apare pe bord "oil service" si portiera din dreapta-spate nu se poate deschide din interior. Am dat o tura si mergea f bine. Omul m-a batut la cap ca a schimbat distributia,planetare,etc. Dupa negocieri(si dupa ce o vede mecanicul)o scot la 1800 (e deja inmatriculata).

Cu cat iau un parbriz de la dezmembrari ?

Treaba cu airbagul se poate rezolva usor? Si cea cu uleiul ?

Edited by vimann

ce aripa ti-ai cumparat tu pe producator si sa potrivit perfect mai stii firma.. era chinezeasca ? ca tu esti primu la care am auzit sa se potriveasca perfect

Da era chinezeasca dupa cum spune si numele. KLOKKERHOLM . Acum stii curiosule....

http://www.klokkerholm.com/

Daca ai nevoie iti recomand sa cumperi din dezmembrari una ruginita si un pic stramba ca e originala....

Edited by the_rifle

Nici una nici alta...

Doar ca ma enerveaza persoanele care raspund ca-n mahala daca sunt contrazise...

Aha. Credeam ca te plictisesti si simti nevoia de comunicare. Daca simti nevoia de afectiune i-ati un caine...

P.S Nu ma contrazic cand nu sunt sigur. Multi citesc ceva pe forum dupa care posteaza si ei acelasi lucuru doar sa faca posturi. Eu ti-am impartasit din experienta mea. Daca tu stii mai bine sa fii sanatos.

Edited by the_rifle

:lol: Buna asta. Atat am de zis: nu-s cocalar. Rezerva este si ea acolo

Am analizat toate posibilitatile si asta e singura masina mai de Doamne-ajuta. Vreau si confort,nu vreau o caruta.

Acum m-am intors de la cineva care are de vanzare o pisica, nu troncane nimic, 285.000 km (sper sa fie reali),dar de asemenea cu bube:

Parbriz spart, putina rugina la o aripa, martorul de la airbag se aprinde(nu e sarit),apare pe bord "oil service" si portiera din dreapta-spate nu se poate deschide din interior. Am dat o tura si mergea f bine. Omul m-a batut la cap ca a schimbat distributia,planetare,etc. Dupa negocieri(si dupa ce o vede mecanicul)o scot la 1800 (e deja inmatriculata).

Cu cat iau un parbriz de la dezmembrari ?

Treaba cu airbagul se poate rezolva usor? Si cea cu uleiul ?

Treaba e buna ; rezisti cu bine "rautatilor" de pe forum . Asta e bine :lol: intre timp ce unii se mai cearta .. asa offtopic . Bine ai venit in Bmw Club.ro :)

Referitor la problema ta ;

1: - Parbrizul e spart sau e crapat , are floricele ; nu ar fi asta o problema . Parbrizul se schimba , si eu il am schimbat .

2: - Daca se aprinde martorul la airbag asta inseamna 2 lucruri : ori a fost desfacut folanul si a trebuit sa dea jos airbagul iar cine ia facut operatiunea nu a stiut ca trebuia sa faca altceva inainte sa desfaca mufa de la airbag ( se "repara" la tester ) - sau- este defect , sarit ( mai putin probabil)

3: - Cand pui contactul la orice E36 apare oil service . Daca e patratica rosie se rezolva tot la tester .

4: - In cazul portierei dreapta - spate ma duc cu gandul la siguranta pentru copii ; ai spus ca nu se deschide din interior , oricum reparabila .

5: - Ca are "putina rugina" asta acum ce sa zic ? Nu poate fi tipla la banii astia .

Motorul sa fie in mintile lui si elementele de caroserie de siguranta : lonjeroane , puntea si incearca sa te uiti sub ea ; daca nu te pricepi apeleaza la un ajutor .

Bafta la alegere !!!!

ce aripa ti-ai cumparat tu pe producator si sa potrivit perfect mai stii firma.. era chinezeasca ? ca tu esti primu la care am auzit sa se potriveasca perfect

Da era chinezeasca dupa cum spune si numele. KLOKKERHOLM . Acum stii curiosule....

Daca ai nevoie iti recomand sa cumperi din dezmembrari una ruginita si un pic stramba ca e originala....

Nu am deocamdata nevoie merci ..dar prefer oricand una pe original nu am de gand sa scad grutatea masinii...sau daca se sprijina cineva pe aripa sa fiu la aia care trag cu ventuze ..

Treaba e buna ; rezisti cu bine "rautatilor" de pe forum . Asta e bine intre timp ce unii se mai cearta .. asa offtopic . Bine ai venit in Bmw Club.ro

....................

Motorul sa fie in mintile lui si elementele de caroserie de siguranta : lonjeroane , puntea si incearca sa te uiti sub ea ; daca nu te pricepi apeleaza la un ajutor .

Bafta la alegere !!!!

Multumesc. Sper sa devin membru cu "acte" (a se citi "cu auto bmw")

Maine ma duc in service cu ea,sper sa fie ok. O sa mai postez probabil o gramada de intrebari...vreau s-o fac pe placul meu. :)

E mult de alergat cu actele ? Poti sa-mi spui cam ce e de facut? Cum am mai spus, prima mea masina,sunt habarnist,dar vreau sa-nvat !

Nu am deocamdata nevoie merci ..dar prefer oricand una pe original nu am de gand sa scad grutatea masinii...sau daca se sprijina cineva pe aripa sa fiu la aia care trag cu ventuze ..

Ehh acum ai ocazia sa-ti iei piesa DOAR pe original si sa dai bani cu prashtia nu cu ventuza. Pregateste-te pt 22 de milioane daca vrei doar pe original....

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=63213

Acum poti sa ne arati cum iti sustii in practica teoriile...

Ti pup...

Ehh acum ai ocazia sa-ti iei piesa DOAR pe original si sa dai bani cu prashtia nu cu ventuza. Pregateste-te pt 22 de milioane daca vrei doar pe original....

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=63213

Acum poti sa ne arati cum iti sustii in practica teoriile...

Ti pup...

Stai linistit ca am intrebat pt un preten eu am E36 daca te uiti la semnatura..

E mult de alergat cu actele ? Poti sa-mi spui cam ce e de facut? Cum am mai spus, prima mea masina,sunt habarnist,dar vreau sa-nvat !

La inmatriculare am apelat intotdeauna la o firma de inmatriculari . Tre' sa mergi sa te ia in evidenta cu "cazanul" la tine la fisc , primarie (acum depinde de caz ) ; iti dau cei de la inmatriculari o fisa ceva care trebuie stampilata de organul fiscal de care apartii. Asigurare , RAR facut pentru modificare in carte , drum la Politie pentru certificat si numere ; sunt ceva drumuri de facut , de-aia recomand o firma specializata .

Succese !!!

@vimann s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Vezi nivelul de ulei. Si la mine bat tachetii daca uleiul e sub jumatate intre minim si maxim. Eu tin uleiul aproape de nivelul maxim de pe joja si nu-mi mai bat tachetii. Vezi sa nu depasesti nivelul maxim ca poti face stricaciuni motorului.

Bafta si tine-ne la curent...

Edited by the_rifle