Jump to content

arcuri de M?...sau normale?..

Recommended Posts

Nu stiu ce fel de arcuri sunt....ma poate ajuta cineva????....atasez si cateva poze....normale? sau de m?

precizez ca sunt de spate

deci sunt cu 1 cm mai inalte si mai groase ca cele sport H & R....pareri?

Edited by zeky

cum ma sa le pun sa vad....au fost pe masina mea....hai ca ai fost tare :) .....ca sa imi dau seama mi-ar trebui o poza sau un alt arc de spate ca sa le pot compara

Revin...Intreabarea mea a fost alta. Sunt de M sau nu ...

Edited by zeky

cum ma sa le pun sa vad....au fost pe masina mea....hai ca ai fost tare :) .....ca sa imi dau seama mi-ar trebui o poza sau un alt arc de spate ca sa le pot compara

am crezut ca vrei sa le le pui pe masina ta si nu stii sigur daca sunt de m ..nu te ambala asa.

am crezut ca vrei sa le le pui pe masina ta si nu stii sigur daca sunt de m ..nu te ambala asa.

alta data daca nu stii nu te mai baga...te-ai gandit tu ca ar fi cazul sa tragi concluzii pentru mine...

rog un moderator sa stearga offtopic-urile....iar fata cu ambalatul sa o spui prietenilor tai care iti permit, nu mie....din partea mea ai un mare IGNORE

Edited by zeky

cum ma sa le pun sa vad....au fost pe masina mea....hai ca ai fost tare :lol: .....ca sa imi dau seama mi-ar trebui o poza sau un alt arc de spate ca sa le pot compara

alta data daca nu stii nu te mai baga...te-ai gandit tu ca ar fi cazul sa tragi concluzii pentru mine...

atunci ce mai intrebi pe forum ? dupa tine cine crezi ca isi da seama din 2 poze daca sunt arcuri normale sau de M ..te-ai gandit putin ?e ca si cand pun o poza cu volanu de la masina mea si va intreb din ce an ii masina :)

atunci ce mai intrebi pe forum ? dupa tine cine crezi ca isi da seama din 2 poze daca sunt arcuri normale sau de M ..te-ai gandit putin ?e ca si cand pun o poza cu volanu de la masina mea si va intreb din ce an ii masina :)

gata m-am convins...ai probleme grave....1 Am intrebat de care sunt, nu cum pot sa aflu ...iar 2 nu am intrebat in ce an au fost facute ci am intrebat de care sunt...

suntr convins ca daca tu pui o poza cu un volan si intrebi de care e....vrei primi un raspuns..dar daca vei intreba aberatia pe care ai scris-o mai sus "in ce an e facuta"....vor rade toti de tine...inca odata si am terminat c u tine....intrebarile mele au fost altele.

te-ai enervat?...las ca iti trece pana imbatranesti.... :lol: ...

Edited by zeky

cele din poza 2...toate trei sunt de fata?....sau 2 dintre ele sunt de spate.....ale mele sunt ca cele din prima poza...sau mie asa mi se pare...voi ce parere aveti?

da ma...ale mele cred ca sunt de m ..daia aveam suspensia asa buna pe spate....

sau cele din poza 1 sunt cele de pe spate normale? :)

Edited by zeky

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.