Jump to content

BMW 520i E39

Cretu Ciprian

Recommended Posts

Pachetul M ĂŽmbunĂŁtĂŁĂžeÂşte enorm de mult aspectul exterior al maÂşinii.

La asta se rezumĂŁ totul.

Atâta timp cât nu pui embleme de M, grile de M3 pe aripile faÞã, n-are de ce sã creadã cineva cã vrei ca maºina sã parã M.

Pachetul M este o opĂžiune posibilĂŁ pe foarte multe BMW-uri.

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu banuiesc ca este o cugetare...

PS: am vazut Gran Torino, foarte misto, nu stiu de ce ziceau unii ca e booring.

sistem de valori diferit :lol:

referitor la ce a spus Smudo cred ca a vb serios :)

Pt ca asa am cumparat-o...bara pe fata este para normala de E39 nu cred ca e prefacelift ! Oricum am vazut multe masini cu bara M doar pe fata sau doar pe spate...oricum eu bara M pe fata nu o sa imi pun niciodata !

de ce ? Nu-ti permiti sau cum

Edited by myxage

Tot ce se poate, dar atita timp cit o masina are doar jumatate de pachet M pe ea eu o consider o tiganie, sau daca are bare + praguri de M iar bandourile de pe usi sint normale, la fel e tiganie pentru mine. Repet, doar pentru mine. Unora poate le place asa ceva, mie nu. De aia mi-au si trebuit 3 luni pina mi-am gasit masina asa cum am vrut. Cand mi-am cautat masina am vazut si eu o gramada de din astea cazute victime unor "tunaretsi" de curte, nici nu m-am mai obosit sa sun sa intreb de masina cand am vazut doar un element de M pe ele, sau exterior M si interior stock. Imi cam plac extremele, ori... ori.

Iar lui Ciprian ce sa-i fi spus, ca masina e tiganita (dupa mintea mea) sau ca a avut un accident pe spate si a fost pusa pe ea o bara M SH, sau ca proprietarului anterior i s-au terminat banii la jumatatea tuningului? Iar stopurile arata ca dracu fumurii, OEM erau mult mai frumoase. Eu nu m-as fi obosit sa sun sa intreb de masina asta. Sa-i spun chestiile astea? Mai bine nu, ca ma injura si risc sa creez iar un flame. Deci nu-i spun toate astea, suna mai bine faptul ca eu cred ca masina nu a fost alergata datorita barei de pe spate :).

Tot ce se poate, dar atita timp cit o masina are doar jumatate de pachet M pe ea eu o consider o tiganie, sau daca are bare + praguri de M iar bandourile de pe usi sint normale, la fel e tiganie pentru mine. Repet, doar pentru mine. Unora poate le place asa ceva, mie nu. De aia mi-au si trebuit 3 luni pina mi-am gasit masina asa cum am vrut. Cand mi-am cautat masina am vazut si eu o gramada de din astea cazute victime unor "tunaretsi" de curte, nici nu m-am mai obosit sa sun sa intreb de masina cand am vazut doar un element de M pe ele, sau exterior M si interior stock. Imi cam plac extremele, ori... ori.

AratĂŁ mai bine cu pachetul M complet, asta e clar.

Aratã aiurea dacã ai barã de M pe spate ºi pe faÞã ai barã de prefacelift, nu existã o armonie.

ĂnsĂŁ chestia asta se poate rezolva.

eu banuiesc ca este o cugetare...

PS: am vazut Gran Torino, foarte misto, nu stiu de ce ziceau unii ca e booring.

sistem de valori diferit :lol:

referitor la ce a spus Smudo cred ca a vb serios :)

Pt ca asa am cumparat-o...bara pe fata este para normala de E39 nu cred ca e prefacelift ! Oricum am vazut multe masini cu bara M doar pe fata sau doar pe spate...oricum eu bara M pe fata nu o sa imi pun niciodata !

de ce ? Nu-ti permiti sau cum

Am mai raspuns o data la intrebarea asta .... Am zis ca poate o sa imi pun daca se asfalteaza si cei 250 m pana la casa mea ! ! ! nu este vb de bani !

Iar lui Ciprian ce sa-i fi spus, ca masina e tiganita (dupa mintea mea) sau ca a avut un accident pe spate si a fost pusa pe ea o bara M SH, sau ca proprietarului anterior i s-au terminat banii la jumatatea tuningului? Iar stopurile arata ca dracu fumurii, OEM erau mult mai frumoase. Eu nu m-as fi obosit sa sun sa intreb de masina asta. Sa-i spun chestiile astea? Mai bine nu, ca ma injura si risc sa creez iar un flame. Deci nu-i spun toate astea, suna mai bine faptul ca eu cred ca masina nu a fost alergata datorita barei de pe spate :).

Prin acest topic am vrut sa primesc niste ideei profesioniste despre felul in care sa imi imbunatatesc calitatile estetice ale masinii

Din pacate tu nu ai inteles acest lucru, si vad ca o ei pe aratura

Stopurile nu sunt fumurii cum ai specificat tu, ci sunt stopuri clare FK automotive cu fundal negru !

Nici in visele mele cele mai urate nu as da un E39 pe un E36 ! Jumate din tzaranii din satul bunicii mele au E36 !

Am primit bussines radio-u...prin aceasta cale multumesc lui Licyu18CT

In cateva zile il voi monta pe masina, folia de pe geamuri am reusit si am dat-o jos !

In continuare astept ideei ! In curand si primele poze cu masina din tara !

PS: Am specificat ca primele poze sunt de la proprietarul din germania, va rog nu imi mai ziceti de husa de pe volan...e data jos de mult :lol:))

Multumesc anticipat !

Edited by Cretu Ciprian

dar pana la urma ai spus tot ce ai crezut deci vad ca nu te-ai putut abtine foarte mult

PS: nu cred totusi ca e bine sa-i jignesti omului masina cu sau fara jumatate de kit M :lol:

Nici in visele mele cele mai urate nu as da un E39 pe un E36 ! Jumate din tzaranii din satul bunicii mele au E36 !

mai gandeste-te... cred ca depinde de la masina la masina

eu, personal as da un e39 pentru un astfel de e36

post-2442-1252693077_thumb.jpg

post-2442-1252693109_thumb.jpg

post-2442-1252693124_thumb.jpg

ai dreptate depinde de la masina la masin, foarte frumoasa masina ta, dar nu e genul meu !

Eu nu as da un e39 pentru un e36....

In cel mai fericit caz as da E39 pentru un E53 :lol:

Nici nu am pretentii...nu? :)

Are ceva ani da nu arata rau.

Da, ai dreptate, nu isi arata anii...cand am prezentat masina prietenilor nimeni nu a crezut ca e sub anul 2000 :lol:

• 3 weeks later...
Scuze ca n-am specificat, dar as fi vrut cumva de dedesubt. Si em bara de M pe spate dar n-am rezolvat inca nimic cu evacuarea. Vroiam sa vad cum e prins tips-ul, daca e modificata toba in vreun fel.

Merci oricum si scuze ca te-am scos din casa la ora asta :)

nu e nici o problema...o sa incerc maine sa ii fac o fotografie dedesubt

Edited by Cretu Ciprian

Guest poleposition
Scuze ca n-am specificat, dar as fi vrut cumva de dedesubt. Si em bara de M pe spate dar n-am rezolvat inca nimic cu evacuarea. Vroiam sa vad cum e prins tips-ul, daca e modificata toba in vreun fel.

Merci oricum si scuze ca te-am scos din casa la ora asta :)

nu e nici o problema...o sa incerc maine sa ii fac o fotografie dedesupt

iar o sa te ia capu', dar se scrie "dedesubt" nu "dedesupt"

Asta e rautate gratuita. :lol:

Se intampla cand esti plecat din tara sa mai uiti anumite cuvinte.Si mie mi-a mai ruginit limba romana, dupa cum bine observa cineva.Nu trebuie sa fii asa de critic, in definitiv toti avem BMW-uri. :)

Asta e poporul roman! si nu sunt pe acest forum ca sa fac caligrafie si ortografie, am corectat oricum (pentru carcotasi) !

hai ca a fost funny, mai glumim si noi una alta :)

on topic, eu cred ca ar arata mult mai bine cu stopuri OEM de facelift decat cu astea negre....

oke, o sa tin cont de parerea ta, dupa ce o sa inmatriculez masina o sa ii schimb si stopurile..

Am scos si rama aia adaptoare de la CD player...aia care nu stiai tu ce este...si am pus sistem orig.

post-28333-1254091665_thumb.jpg