Jump to content

O intrebare legata de filtru de la aeroterma

Recommended Posts

Salut baieti,un amic ma intrebat daca pot sa aflu daca masina lui 316i e36 din '95 are filtru din acela care sa filtreze aerul de la aeroterma,adica sa nu bage praf inauntru si daca are unde se afla,daca tot am facut acest topic as dori sa aflu daca si eu la 320i '93 are asa ceva,ok,va salut,cu respect.

Hai mai baieti nimeni nu stie,ne intra praful in ochi facem conjunctivita,ne intra in plamani facem astm:),bun daca stie cineva al rog daca cumva aceste masini au acel filtru sa imi spuna unde se afla si daca se schimba usor,nu stiu sigur dar parca cineva aici pe forum a spus ca la schimbat si sa chinuit destul de mult,acum asatept niste pareri,va salut.

Auzi batrane.....sincer nu imi plac oamenii ca tine,hai totusi sa ne evitam da?eu zic ca este mai bine......,nu ma placi poate,nici eu nu te plac,dak nu contribui cu ceva util eu zic sa-ti vezi de treaba ta,nu vreau sa iau din nou o pauza....,deci daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns,stiu ca fac cam des topicuri dar.......asta e situatia cu aceasta masina.

La E36 fara AC filtrele de habitaclu sunt in numar de DOUA si se afla sub parbriz undeva.Ai un pic de treaba daca te apuci sa le inlocuiesti sau sa le speli.

Eu le-am curatat foarte bine si le-am pus la loc.

post-11244-1252336304_thumb.jpg

Edited by wii

Din cate stiu eu toate care nu au AC au acele filtre.Singurul motiv care ar fi sa nu le aiba este din cauza ca au fost scoase de proprietar si nu au fost puse la loc. Din cate am vazut filtru acopera direct elicea la ventilatorul de baga aer mi s-ar parea absurd sa nu fie acoperit de un filtru :) Edited by wii

Salut man,auzi eu am facut topicul asta mai mult pt un amic,sa dus la magazin si i sa spus ca acele filtre nu exista decat la cele cu,clima altul ia spus ca exista si este in jus de 150 ron,dar el a desfacut acolo la masina sub parbriz pe la motor si nu a gasit nimik,ele mai sigur unde sunt situate?daca poti sa imi raspunzi ca am un pachet de nervi ca am desfacut impreuna cu amicul asta panoul de la usa la masina mea si mi-a produs un pachet de nervi ca au aparut ca deobicei niste probleme(nu are legatura cu filtrele),deci man daca sti cumva si codul la filtrele astea ar fi bine sau cineva de aici,va salut.

Salut man,auzi eu am facut topicul asta mai mult pt un amic,sa dus la magazin si i sa spus ca acele filtre nu exista decat la cele cu,clima altul ia spus ca exista si este in jus de 150 ron,dar el a desfacut acolo la masina sub parbriz pe la motor si nu a gasit nimik,ele mai sigur unde sunt situate?daca poti sa imi raspunzi ca am un pachet de nervi ca am desfacut impreuna cu amicul asta panoul de la usa la masina mea si mi-a produs un pachet de nervi ca au aparut ca deobicei niste probleme(nu are legatura cu filtrele),deci man daca sti cumva si codul la filtrele astea ar fi bine sau cineva de aici,va salut.

CU 1720-2 asta e codul MANN si te costa fix 140 lei

PS sunt 2 filtre in cutie si ai schema exacta cum si unde se monteaza daca iei MANN

Edited by 4ucom

Mersy man,dar ideie asa nu ai pe unde ar putea fi?adica amplasate ca el a desfacut grila aia de la motor de sub parbriz si nu a vazut nimik....ma refer la filtrele astea,eu i-am zis sa o lase asa dar el vrea sa mai incerce. e vb. de un 316i din '95.

acolo sunt pozitionate cele 2 filtre

sub grila de la parbriz

cum ti-am spus si un post mai devreme daca cumperi filtrele pe MANN in cutie are si manual de montaj cu poze