Jump to content

VAND BMW E46 320D

clim3bmw

Recommended Posts

BMW 320d AN 2002 136cp , Gri metalizat 148.000km

DOTARI

- CLIMATRONIC

- GEAMURI ELECTRICE FATA

- VOLAN SPORT 3 SPITE + COMENZI VOLAN

- PILOT AUTOMAT

- XENON AFTERMARKET

- PARKTRONIC

- INTERIOR CARBON + leduri

- CD-PLAYER

- JANTE 18" M5 - 245 spate si 235 fata

Revizia este facuta acum 2000km - (placute fata spate // ulei BMW // filtre aer/habitaclu/motorina // ITP 2011

PRET : 9500E

Accept schimburi !!! ( cabrio sau diesel )

contact - 0727 875 635 // 0761 67 46 07 // id-mess : leduriauto

Arata bine, are niste minusuri...rotile maricele care probabil iti zguduie dintii la denivelari si gropi in oras, lampile spate nu's de facelift si cam atat, in rest e "printesa" :)

Spune-mi te rog pe PM care au fost costurile si ce piese implica un facelift pt modelul asta.

Mersi.

Arata bine, are niste minusuri...rotile maricele care probabil iti zguduie dintii la denivelari si gropi in oras, lampile spate nu's de facelift si cam atat, in rest e "printesa" :)

Spune-mi te rog pe PM care au fost costurile si ce piese implica un facelift pt modelul asta.

Mersi.

De unde ai tras miraculoasa concluzie?

On: Frumoasa masina, dar ceva nu pusca, motorul de 136cp cu caroseria de facelift si cu anul. :lol:

@bl00r - rotile maricele nu au nici-o problema cu gropile sau liniile de tranvai.. asta daca ai grija sa nu le iei cu 50km/h si daca te-ai uita mai bine la stopuri si faruri o sa vezi k nus puse de mine sau de cel dinaintea mea ci sunt originale ale masinii , deci este facelift - primu e46 din facelift - an2002!

@viper - 100kw -136cp - an 2002 - cauciucurile sunt ok asa se vad in poze!

@highlander - diferenta dintre 100kw-136cp si 110-150cp o face softul calculatotului ( in afara poti sa iti iei varianta cu 115cp 136 150 si 163cp - pe motoru de 2litri )

@Cipry_777 - cum am mai zis , in afara la impozit se plateste dupa kw ( nu dupa centimetrii cubi ) si de aceea are 136cp - anul e 2002 si e primu model din facelift

@Alexxx - INTRADEVAR --- FOARTE MULTI CUNOSCATORI IN ALE BMW-URILOR .. Masina asa este ea de la mama lui din Muenchen !

ROG CEI CARE INTRADEVAR VOR SA VADA SI SA SE CONVINGA K ESTE FACELIFT SI ARE ATATIA CAI SI K ARE STOPURI ORIGINALE ...ETC.. SA VINA SA O VADA !, DAR INAINTE DE ASTA ARUNCATI UN OCHI PE WINKIPEDIA LA ISTORICU BMW :)

O ZII BUNA !

Edited by leduri

"diferenta dintre 100kw-136cp si 110-150cp o face softul calculatotului ( in afara poti sa iti iei varianta cu 115cp 136 150 si 163cp - pe motoru de 2litri )"

Imi cer scuze ca intervin off topic..... dar este una din cele mai mari tampenii care o aud de la multi "cunoscatori" :) .... parerea mea este sa verifici aceasta informatie inainte sa o spui...sunt foarte mari diferente intre motoarele enumerate de tine...

VIN = Vehicule Identification Number.

Sau numarul de identificare. Specifica aici ultimele 7 cifre din aces cod, si adevarul va iesi la iveala ! :)

Si eu cred ca are doar aripi, capota si semnalizari de facelift...:lol:

Din 09/2001, pe E46 320d sunt doar variantele de 126(ceva pentru firme, nu stiu exact ce si cum) cp si 150 cp. :lol:

diferenta dintre 100kw-136cp si 110-150cp o face softul calculatorului ---sa inteleg k nu e asa???

atnci explica-te te rog ( sau explicane noua asta "cunoscatorii")! sa nu murim prosti!

Nu e asa. Difera complet motoarele. Cel de 150 cp are sistem de injectie common-rail (rampa comuna) :)

De ce nu pui seria de identificare aici, ca sa lamurim treaba ? :)

EDIT : Probabil, data primei inmatriculari este 2002, si proprietarul o confunda (intentionat sau nu) cu data fabricatiei...

Desi stopurile alea...nu par a fi de facelift...:lol:

Edited by Andrei92

diferenta dintre 100kw-136cp si 110-150cp o face softul calculatorului ---sa inteleg k nu e asa???

atnci explica-te te rog ( sau explicane noua asta "cunoscatorii")! sa nu murim prosti!

Nu e asa. Difera complet motoarele. Cel de 150 cp are sistem de injectie common-rail (rampa comuna) :)

Plus 50 kg in plus, plus alta cutie,plus niste "treburi" care atenueaza vibratiile specifice pt motoarele diesel in 4 cilindrii etc.

sau poate de fapt o fi 318D, 2002 - evident cu face-lift si a gresit "din intamplare" proprietarul... :)

In orice caz sunt tare curios ce masina este de fapt :lol:

P.s: la afirmatia "diferenta dintre 100kw-136cp si 110-150cp o face softul calculatotului " mai bine te abtineai n-au absolut nici o treaba motoarele si NICI calculatoarele lor...este cu totul si cu totul alta mancare de peste.