Jump to content

Vand BMW E30

angeleyes

Recommended Posts

Vand BMW E30 316i motor M40(acelas motor ca pe pisica) an 1989 , oglinzi electrice si heliomate,servo,volan piele,sistem audio Pioneer + JBL,jante RH pe 17'' cu flanse + un set de jante AEZ pe 15'' cu cauciucuri de iarna

Masina este in stare perfecta de functionare ,vopseaua originala,interiorul foarte intretinut si original

Motorul are 167000 km si tacheti si culbutori noi ...merge perfect

Pret :2500 eu

am un prieten care cauta urs.. dar nu la 2100e.. un 1500e ar da. dami un pm daka venim sa vedem masina

:) toti vor masini bune si moca

+1 ...mare e criza :lol:

Poate te intereseaza un e36 318i.

pisica nu vreau...puteam sa iau dar ursu pt mine mai imi place..o vand pt ca imi iau ceva mai nou ...si din cate vad a ta e 91'..e non euro clar..taxa oricum e mare(ti-am vazut anuntu) :lol:

oricum vanzare buna...

Edited by angeleyes

am un prieten care cauta urs.. dar nu la 2100e.. un 1500e ar da. dami un pm daka venim sa vedem masina

:) toti vor masini bune si moca

+1 ...mare e criza :lol:

Poate te intereseaza un e36 318i.

pisica nu vreau...puteam sa iau dar ursu pt mine mai imi place..o vand pt ca imi iau ceva mai nou ...si din cate vad a ta e 91'..e non euro clar..taxa oricum e mare(ti-am vazut anuntu) :lol:

oricum vanzare buna...

Poate circula fara probleme 2 ani de zile, nu necesita inmatriculare. Succes la vanzare si tie 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.