Jump to content

As vrea sa aduc un E36

Dev

Recommended Posts

Am vazut in patria bmw o gramada de E36 sub 1000 de euro cu destule dotari.

Masina mea nu este prea dotata si cred ca as iesi mai ieftin sa aduc una identica dinafara decat sa cumpar ce am nevoie de aici.

Si-ar pune cineva mintea sa aducem ceva si sa cadem de acord sa luam ce fiecare ce vrea de pe masina ?

La 1000 de euro iti garntez ca nu vii cu ea pe roti... ai sansa sa te lase pe drum, plus ca in general masinile astea pana in 1000 de euro sigur nu au TUV si daca nu ai si totusi reusesti sa ajungi pana in Ungaria cu ea si acolo sa te depisteze Politia ai pus-o (ori amenda ori spaga pt ca au bagat o chestie acum ca nu ai voie sa tranzitezi Ungaria cu masina care nu are control tehnic decat pe platforma). Cel mai bine o aduci pe platforma (maxim 700 euro) insa nu stiu ce masina cu optiuni (functionale) ai sa gasesti la banii astia.

Bafta!

eu am vazut odata un 318 touring pe mobile la 990 euro era frecat pe dreapta, turtita capota si roata spate dreapta era cam stramba; avea volan m3, car kit bmw, incalzire scaune(piele ok), climatronic, obc 18 butoane, 4 geam electrice, cotiera, ASC, roti vara-iarna plus ca se mai puteau lua multe de pe ea, daca te uiti bine gasesti si cu meritatul depinde.... daca e dotata cu 1500 max cu tot cu transport eu zic ca totusi merita

Eu as aduce numai daca.

Ar avea scaune electrice sport.

Ar avea ASC.

Ar avea cruise control.

Deschiderea usilor din telecomanda cheii.

4 geamuri el. cu impuls.

Trapa cu impuls.

Harman kardon (nu obligatoriu).

Piele. macar partial.

Kit M, cat de complet posibil.(bari, bandouri, oglinzi, volan, roti)

Dublu climatronic digital.

Eu as da si 2000-2500 pe masina sa aibe chestiile astea pe ea.

Motor ori 323i ori 328i. ( de ce spun asta? sunt mai noi, ca an de fabricatie, ca tot, 325i e superb, insa daca iau unul din 1992-1993, e chel, fara optiuni de confort, gen, clima digitala, geamuri el, cu impuls, in mare, instalatia el, e una invechita fata de modelele mai noi.)

Edited by roco123