Jump to content

E39.2001.530D

Dynast

Recommended Posts

Deci sunt in cautare de un BMW e39 acceptabil si am dat peste acesta care dupa parerea mea este prea tras de par la pret(in sensul bun)...nu este din RO.

165.000 Km reali, 184CP, 530D, Manuala. Inca nu am testat masina, vreau doar sa stiu, dupa parerea voastra, dak merita sa ma interesez mai mult, eventual sa fac o deplasare pana acolo...

http://a.imagehost.org/0128/11241177960504327_1.jpg

http://a.imagehost.org/0408/11241177960504327_11.jpg

http://a.imagehost.org/0250/11241177960504327_3.jpg

Pretul este 5000E ...

Edited by Dynast

Vezi ca pe Bulgaria tot ce este peste 120kW sari din papuci la inmatriculare. Ca un zvon neconfirmat inca, e posibil ca bulgarii sa ridice acel plafon sau chiar sa-l scoata de tot, plafon peste care taxa de inmatriculare per kW o ia razna.

Nu are cum sĂŁ fie din 2001 Âşi sĂŁ aibĂŁ faruri de prefacelift.

Ori e mai vechi ºi alea sunt farurile lui, ori a fost pocnit În faÞã ºi nu au avut bani sã punã faruri de facelift ºi au luat de prefacelift.

Apropo de faruri,am vazut ieri un E60 fara angel eyes.Chiar nu cred sa ma fi inselat,era in spatele meu si avea farurile aprinse.

Masina este pre-facelift, vezi si proiectoarele, navigatia 4:3... pe facelift-uri s-a pus 16:9.

Daca a fost lovita in fata, sa spunem ca i-a schimbat farurile si bara cu tot cu proiectoare... dar si navigatia?

Ar trebui sa iti dea de gandit de ce nu au mentionat anul corect in anunt.

Parere personala... nu gasesti un 530d facelift, in stare buna in 5000 euro afara

Exact.

Iar faptul că au spus un alt an de fabricaţie denotă dorinţa de prosteală.

Apropo de faruri,am vazut ieri un E60 fara angel eyes.Chiar nu cred sa ma fi inselat,era in spatele meu si avea farurile aprinse.

Probabil că nu ai văzut bine.

Edited by Ciupanezu

Eu zic ca a vazut bine pentru ca si eu am vazut E60-uri pre-LCI care aveau cum le spun eu "mamaligi". Nu aveau xenoane ci becuri simple. Le-am vazut cu pozitiile aprinse si clar nu se vedeau "angels eyes" ci doar o lumina galbuie difuza in far.

P.S. Scuze de off topic

Eu zic sa stai bland. Pretul nu e asa de mic incat sa merite riscul si s-o cumperi de la bulgari (4200E). Una e sa iti cumperi tu masina si sa mergi printr-o recomandare s-o inmatriculezi acolo si alta e s-o cumperi direct de acolo. Iar pretul ala e fara inmatriculare in Bulgaria. Citeste ce ti-am spus mai sus legat de inmatriculare Bulgaria. Plus ca anuntul e presarat cu mici inexactitati: PDC (se vad senzorii dar in bord nu apare butonul), scaune incalzite, an fabricatie. Nu stii daca scaunele intr-adevar sunt electrice. Stopurile pe spate sunt infecte.