Jump to content

Am nevoie mare de ajutor va rog ajutatima!

RaduHariga

Recommended Posts

Vreau sa cumpar un BMW seria 3 din '99 cu nr de anglia ,ma intereseaza daca pot circula cu ea...proprietarul mi-a spus ca trebuie doar sa reinoiesc asigurarea care se poate face online...mai sunt niste "smecherii" care le stiti as putea sa ma tepuiesc? masina mi-a furat ochii la cum arata are 150000 km in bord motor 1.6 e doar putin botita capota...astept sfaturi.Masina o cumpar din romania!Va multumesc anticipat! Edited by RaduHariga

Vreau sa cumpar un BMW seria 3 din '99 din anglia,ma intereseaza daca pot circula cu ea...proprietarul mi-a spus ca trebuie doar sa reinoiesc asigurarea care se poate face online...mai sunt niste "smecherii" care le stiti as putea sa ma tepuiesc? masina mi-a furat ochii la cum arata are 150000 km in bord motor 1.6 e doar putin botita capota...astept sfaturi va multumesc anticipat!

din punct de vedere legal poti circula cu el atata vre,me cat sunt ok actele

asigurarea in anglia da se face pe internet

dara daca tot il cumprei la pret mic de ce nu il treci cu volan pe stanga?

aaaaaaaa

si mai nou in romania se inscriu si masini cu volan pe dreapta

chiar eu ma dau acu cu un smart de anglia. poti merge linistit cu masina de anglia atat timp cat ai asigurare si ITP vlabile. asigurarea se reinnoieste pe internet, dar ITP-ul se face anual !!! cu masinile din anglia e asa : CINE ARE DOCUMENTELE MASINII, E PROPRIETAR !!! se poate duce la autoritatile lor si o inscrie pe el fara nici un cvc sau radiere in prezenta fostului proprietar. deci, daca il cumperi, atentie cu documentele masinii. bafta Edited by BOGDAN WST

chiar eu ma dau acu cu un smart de anglia. poti merge linistit cu masina de anglia atat timp cat ai asigurare si ITP vlabile. asigurarea se reinnoieste pe internet, dar ITP-ul se face anual !!! cu masinile din anglia e asa : CINE ARE DOCUMENTELE MASINII, E PROPRIETAR !!! se poate duce la autoritatile lor si o inscrie pe el fara nici un cvc sau radiere in prezenta fostului proprietar. deci, daca il cumperi, atentie cu documentele masinii. bafta

si itp se face numai in anglia...cu o pila prin tara nu se poate face banuiesc...scz dar is strain in cauza:D

sa va spun pretul e de 600 euro are capota putin botita si fata zice ca ii vine alta...si o da pomana

chiar eu ma dau acu cu un smart de anglia. poti merge linistit cu masina de anglia atat timp cat ai asigurare si ITP vlabile. asigurarea se reinnoieste pe internet, dar ITP-ul se face anual !!! cu masinile din anglia e asa : CINE ARE DOCUMENTELE MASINII, E PROPRIETAR !!! se poate duce la autoritatile lor si o inscrie pe el fara nici un cvc sau radiere in prezenta fostului proprietar. deci, daca il cumperi, atentie cu documentele masinii. bafta

si itp se face numai in anglia...cu o pila prin tara nu se poate face banuiesc...scz dar is strain in cauza:D

sa va spun pretul e de 600 euro are capota putin botita si fata zice ca ii vine alta...si o da pomana

dap. ITP doar in anglia.

Nu te sfatuiesc sa o iei... Am circulat 2 ani cu nr de italia si stateam destul de stresat. Aveam asigurare buna dar daca un gabor vroia sa ma faca imi oprea masina 3 luni pt verificari... Intr-adevar si pretul e OK... Probabil ca daca as fi in locul tau si fara experienta de italia cred ca m-as risca. Vezi masina sa nu fie mai veche de 1993 pt ca risti sa fie non-euro. Minim 1993 sa fie. Taxa o gasesti pe http://www.autovit.ro/taxapoluare2009.php sau http://www.mfinante.ro/calculator_taxe/tax...oug_7_2009.html ( siteul ministerului de finante )

Asigurarea pe anglia cred ca face cateva sute bune de euro asa ca mai bine o inmatriculezi pe romania.

La RAR fara o spaga de 100 de euro nu te sfatuiesc sa te duci... Au prostul obicei sa te treaca cu euro1 chiar daca masina e euro2. Mai exact romania nu recunoaste euro1 . Asa ca o sa-ti bage ori euro2 ori non-euro...

Cu ITP-ul daca mai ai macar un an de zile valabilitate circuli asa. probabil ca intr-un an o inmatriculezi. Daca ai ocazia schimba-i si volanul pe partea stanga...

Bafta

Edited by the_rifle

Nu te sfatuiesc sa o iei... Am circulat 2 ani cu nr de italia si stateam destul de stresat. Aveam asigurare buna dar daca un gabor vroia sa ma faca imi oprea masina 3 luni pt verificari... Intr-adevar si pretul e OK... Probabil ca daca as fi in locul tau si fara experienta de italia cred ca m-as risca. Vezi masina sa nu fie mai veche de 1993 pt ca risti sa fie non-euro. Minim 1993 sa fie. Taxa o gasesti pe http://www.autovit.ro/taxapoluare2009.php sau http://www.mfinante.ro/calculator_taxe/tax...oug_7_2009.html ( siteul ministerului de finante )

Cu ITP-ul daca mai ai macar un an de zile valabilitate circuli asa. probabil ca intr-un an o inmatriculezi. Daca ai ocazia schimba-i si volanul pe partea stanga...

Bafta

E din 99 masina motor 1.6 150000 km super ingrijita...am auzit ca mutatu volanului costa in jur de 1500-2000 euro nush imatriculatu cat costa!Mersi

E hatchback coupe sau 4 usi ? Daca e hatchback poate sa fie euro3 din 1999...

Taxa este de 2121.6 euro...

Schimbatul volanului mai mult de 800 nu cred ca e...

motorul este destul de putuos.... Eu nu m-as baga... E taxa mare, volanul pe dreapta si e si puturoasa. La banii astia in total cred ca poti gasi ceva mai bun....

O sa te enervezi si cu RAR-ul... N-as lua-o....

Edited by the_rifle

Cumparo si dezmembreazo , iti vei scoate banii , parerea mea.

Eu unul nu mi-as lua masina cu volan pe dreapta , pe dn-uri e sinucidere , si vad ca e complicat si cu taxa de prima inmatriculare , e destul de mare , cu itp-ul la ei , e complicat.

Asigurarea pe anglia cred ca face cateva sute bune de euro asa ca mai bine o inmatriculezi pe romania.

La RAR fara o spaga de 100 de euro nu te sfatuiesc sa te duci... Au prostul obicei sa te treaca cu euro1 chiar daca masina e euro2. Mai exact romania nu recunoaste euro1 . Asa ca o sa-ti bage ori euro2 ori non-euro...

Bafta

La RAR NU se primeste spaga ... ce tot vorbesti tu aici?

din 99 cel mai probabil Compact . Parerea mea este ca e prea multa bataie de cap si daca stai sa aduni sumele esi in bani de un e36 coupe in stare buna , inmatriculat !

... si ma rog cum ai tras tu concluzia ca daca e din 99 e compact ? Ce nu poate fi din 99 cabrio de exemplu ?Asta am intrebat eu daca cumva e hatchback... sau compact. Concluzia iti apartine !