Jump to content

mi-am colantat trimurile pareri...

dinu m

Recommended Posts

Da arata binisor daca foloseai folie 3M aratau si mai bine, tu ai pus o folie cu imitatie care nu are"textura" imprimata. Dar daca e pusa bine arata fain si asa!

Eu am folie da sunt in dubii daca sa o fac sau nu.

mie imi place cum a iesit...cu rabdare iti iese bine!si sa stii ca schimba mult interiorul

trecand peste faptul ca au fost colantate bine (lucru pe care il apreciez,si apreciez si munca depusa de tine pentru a iesi bine) mie mi se par cam kitsch, ori ti le faceai din carbon pe bune, ori le faceai negre(cred ca se vedeau mult mai bine)

PS: la capitolul trim-uri marfa am vazut ca isi facuse ceva frumos un coleg de pe forum pe un seria 5 (Ciupanezu parca), din aluminiu (sau gen aluminiu :) ) . Dadeau un aer mult mai sportiv interiorului, data de "carbon like"

Edited by Asgaard

Mersi!

Da, eu le-am vopsit argintii, exact ca Âşi cele OEM.

Nu-mi place ideea de folie utilizatĂŁ ĂŽn interior.

Iar chestia asta cu carbonul este deja rãsuflatã, a devenit un tuning ieftin la Îndemâna oricui.

Sper sĂŁ nu se supere nimeni, este strict pĂŁrerea mea.

• 4 weeks later...

ba... eu m-am gandit sa imi infoliez masina

ori colant d-ala mat negru cu aspectul ala de zici ca ti-a luat foc masina... nu stiu daca e carbon mat sau ce e... uite asa: http://www.carbonsystems.ro/Galerie-foto.p...amp;startFrom=1

dar nu neaparat toata masina...

ori cu colant alb... si daca fac asa m-am gandit sa fac toata masina... cum si-a facut asta mercedesul din negru in alb: http://www.dcmdesign.ro/galerie-foto.php?d...107.jpg#107.jpg

la interior nu stiu daca si cum sa fac trimurile...

...Dadeau un aer mult mai sportiv interiorului, data de "carbon like"

misto asta... dar parca era "carbon look", nu "carbon like"

oricum, e atata carbon prin masini ca nici nu mai stii cum e: like sau look...

:)

arata bine, dar am aceeasi parere ca si colegii, prea multi se orienteaza spre imitatia de carbon (ceva gen semn nike pe lunete de dacii) .

are un vecin masina imbracata in folie neagra mata, personal mi se pare o prostie atat ca aspect cat si ca intretinere. poate daca avea un model de genu leopard sau lemn era si mai mare distractia.

Au iesit bine,dar nici mie nu imi place carbonul asta. Important e sa-ti placa tie.

In alta ordine de idei, unde gasesc si eu folie argintie sau gri mat? Sau e mai bine sa le vopsesc? Stie cineva cum e mai bine? In afara de a le cumpara noi... :)

Edited by beemve