Jump to content

Trapa E36

Valentin_LMB

Recommended Posts

Deci : E36 , 1997 , modulul Confort .

Cand am luato mergeau ambele pozitii la trapa . Acum nu mai vrea deloc sa mearga pozitia 2 , adica trebuie sa stau cu butonu apasat pana se inchide trapa ; invers merge , se deschide cu o atingere in pozitia 2 .

Acum vine intrebare : sa fie o problema electrica sau se poate reinitializa ?!?! Daca are cineva vreo idee e bine venit sa ma sfatuiasca !

Deci : E36 , 1997 , modulul Confort .

Cand am luato mergeau ambele pozitii la trapa . Acum nu mai vrea deloc sa mearga pozitia 2 , adica trebuie sa stau cu butonu apasat pana se inchide trapa ; invers merge , se deschide cu o atingere in pozitia 2 .

Acum vine intrebare : sa fie o problema electrica sau se poate reinitializa ?!?! Daca are cineva vreo idee e bine venit sa ma sfatuiasca !

Eu am un e36 touring din '99 si am modul confort. Nu stiu cum iti mergea tie dar eu de cand o am e cam asa: cand o deschid de tot, apas odata si se deschide, dar la inchis trebuie sa tin apasat pana se inchide de tot. Pt a o ridica tot trebuie sa tin apasat pana se ridica. Eu zic ca asa este normal,asta daca no-i fi luat-o pe a mea cu trapa gata stricata.

Mai vezi si tu la altii dar eu zic ca asa e normal, cel putin asa am vazut si la altii.

am modulul confort si la trapa . cand tin cheia in incuietoare in pozitia inchis se ridica mai intai geamurile , apoi se inchide trapa . dupa cum am spus si mai sus e logic ca daca exista un buton cu 2 pozitii aceasta sa faca 2 lucruri , asta o garantez eu pt ca la mine stiu 100% ca A MERS onetouch si la inchiderea trapei . Oricum asta nu e o problema , dar daca tot se poate de ce sa nu imi mearga . Daca afla cineva ceva e bine venit sa dea un sfat , mai ales ca obs ca neam strans 2 , 3 cu aceiasi problema :) !

am modulul confort si la trapa . cand tin cheia in incuietoare in pozitia inchis se ridica mai intai geamurile , apoi se inchide trapa . dupa cum am spus si mai sus e logic ca daca exista un buton cu 2 pozitii aceasta sa faca 2 lucruri , asta o garantez eu pt ca la mine stiu 100% ca A MERS onetouch si la inchiderea trapei . Oricum asta nu e o problema , dar daca tot se poate de ce sa nu imi mearga . Daca afla cineva ceva e bine venit sa dea un sfat , mai ales ca obs ca neam strans 2 , 3 cu aceiasi problema :) !

Ala nu e modul confort ,modulul confort e cand tii apasat pe cheie pe inchideresau deschidere a masinii si se inchid respectiv dechis toate geamurile si trapa,ce faci tu este inchiderea de siguranta din cheie, la orice masina cu geamuri electrice si trapa se inchid in pozitia aia .