Jump to content

BMW 525 E34 - ce piesa e asta ?

holby

Recommended Posts

BMW 525TDS - 1992

Salutare Domnilor, am inceput sa ma ocup de masina si sa o caut colo colo, si pe langa problemele intalnite dau de aceasta componenta - nu are cod nu are nimic, e legata la fire electrice- nu am demontato pentru ca momentan nu stiu ce e cu ea. E pozitionata sus pe partea fiza din portbagaj - banuiesc pentru a nu fi atinsa de bagaje sau ceva de gen.

Stiu ca nu are legatura cu amplifcatorul radio, ala e pozitionat in portbagaj pe laterala stanga spate // piesa din poza nu e legata de modulul de radio - am verificat.

Masina stiu ca a avut alarma montata de fostul proprietar , si modul hands free : am ramase in masina - modulul pentru microfon si casca pentru hands free .... sa aibe oare legatura cu lucrul asta ?

Ms

post-10739-1252679805_thumb.jpg

post-10739-1252679819_thumb.jpg

Guest poleposition

interesant... vad acolo in partea din fata ceva care seamana cu o fanta in care poate sa intre un cd/dvd de exemplu... te-ai uitat mai aproape la fanta aia ? ce e ?

o fi navigatie pt E34 ????

magazie de cd-uri sigur nu e...

Edited by poleposition

Nu stiu ce poate fi, fanta aceea este de dimensiunea unei cartele telefonice tip romtelecom, banuiesc ca radio - telefon ceva, dar nu am gasit nimic in torpedou printre acte care sa imi dea vreun indiciu, si am acte si documente la greu - carti service - manuale de reparatii etc etc.

Gata Domnilor, am descoperit ce era, am dat jos cutia aia si am desfacuto pentru ca nu scria nimic nimic pe cutia aia = este un modul pentru un telefon Motorola, firul care iese din ea ( un fir tip antena radio dar avand mufa cu mai multi pini ) duce pe sub mocheta exact in dreptul torpedoului.

Masina a avut telefon si a ramas modulul acela in portbagaj.

Ms mult pentru opinii !!!

Salut,

da este ceva care are legatura cu telefonul.

Am avut un seria 7 E38 acum cativa ani si aveam si eu ceva asemanator in portbagaj in stanga pe langa stop.Dar aveam in fata si telefon oroginal si cartela se baga in telefon nu in modulul din spate.

Am intrebat pe cineva din Germania care lucra la BMW si ala era un sistem care in caz de accident suna la un anumit numar sa anunte acest fapt si astfel puteai fi salvat mult mai repede.Era un fel de 112 automat.

• 2 months later...
Gata Domnilor, am descoperit ce era, am dat jos cutia aia si am desfacuto pentru ca nu scria nimic nimic pe cutia aia = este un modul pentru un telefon Motorola, firul care iese din ea ( un fir tip antena radio dar avand mufa cu mai multi pini ) duce pe sub mocheta exact in dreptul torpedoului.

Masina a avut telefon si a ramas modulul acela in portbagaj.

Ms mult pentru opinii !!!

100 % De la telefon,la e39 este la fel in portbagaj,eu acolo am bagat cartela pentru ca suportul de la cartela al telefonului a fost rupt.