Jump to content

Vand BMW320CI

stranger

Recommended Posts

VAND BMW 320CI (E46), 1991CMC, 150 CP, 152000km, CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

ABS, SRS, ASC, COTIERA PIELE, VOLAN REGLABIL, INCALZIRE IN SCAUNE, JANTE BMW 17 INCH, PARKTRONIC, PACHET CROM, CARKIT NOKIA, 3 CHEI, FULL SERVICE HISTORY, IMATRICULATA RO DE 1 AN, PRIMUL PROPRIETAR. PRET 8750 EURO, TEL:0726218933. ACCEPT SI UNELE VARIANTE +/- DIFERENTA .

post-10716-1252704752_thumb.jpg

post-10716-1252704774_thumb.jpg

post-10716-1252704793_thumb.jpg

post-10716-1252704812_thumb.jpg

post-10716-1252704830_thumb.jpg

post-10716-1252704843_thumb.jpg

post-10716-1252704871_thumb.jpg

post-10716-1252704883_thumb.jpg

Edited by stranger

Guest poleposition

nu mai mintiti in anunturile de vanzare:

NU ai oglinzi heliomate ci din sticla goala cu tenta albastruie.

Heliomate sunt foarte scumpe comparativ cu ce ai tu pe masina, si da, daca ai avea chiar ar fi o OPTIUNE, oglinzile tale nu sunt nici o optiune, sunt standard sticla goala.

De asemenea, XENON fii cinstit si spune after market, orice persoana cu ceva cunostinte in domeniu, stie ca farurile XENON OEM vin pe bloc optic cu LUPA, sistem AUTO-LEVELING si SPALATOR FARURI.

asa ca daca ti-ai facut pretul in functie de aceasta optiune pe care de fapt nu o ai, ar trebui sa scazi pretul cu minim 1000 de euro (cam cat ar valora acele oglinzi pe care de fapt nu le ai) :)

Edited by poleposition

Heliomate sunt foarte scumpe comparativ cu ce ai tu pe masina, si da, daca ai avea chiar ar fi o OPTIUNE, oglinzile tale nu sunt nici o optiune, sunt standard sticla goala.

De asemenea, XENON fii cinstit si spune after market, orice persoana cu ceva cunostinte in domeniu, stie ca farurile XENON OEM vin pe bloc optic cu LUPA, sistem AUTO-LEVELING si SPALATOR FARURI.

asa ca daca ti-ai facut pretul in functie de aceasta optiune pe care de fapt nu o ai, ar trebui sa scazi pretul cu minim 1000 de euro (cam cat ar valora acele oglinzi pe care de fapt nu le ai) :)

ce ai domnule cu omul de ai sarit asa pe el??!?

poate chiar nu stie care e diferenta la tot ce enumeri tu pe acolo...nu mi se pare un capat de tara.

Guest poleposition

nu am nimic cu nimeni, doar vreau sa fie corect in descriere, deorece "optionalele" masini pot sa creasca sau sa scada pretul masinii, iar in acest caz aceasta optiune nu exista, deci pretul ar trebui scazut in consecinta.

cat priveste atenuanta "nu stiam", iata mai jos, cu toate ca hai sa fim seriosi, este mai mult decat fortata chestia asta:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=63652&hl=

nu am nimic cu nimeni, doar vreau sa fie corect in descriere, deorece "optionalele" masini pot sa creasca sau sa scada pretul masinii, iar in acest caz aceasta optiune nu exista, deci pretul ar trebui scazut in consecinta.

cat priveste atenuanta "nu stiam", iata mai jos, cu toate ca hai sa fim seriosi, este mai mult decat fortata chestia asta:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=63652&hl=

sunt gata sa fac pariu ca foarte multi dintre cei care spun "heliomate" nu sunt atat de bine informati ca si tine. ei vad oglinda ca are o tenta oarecare, bleu gri sau mai stiu eu... si spun ca sunt heliomate.

nu sunt in cunostinta de cauza, e46-le colegului ar putea avea din fabrica oglinzi heliomate (dat fiind faptul ca este fabricatie inainte de 2001, cel putin asta e parerea mea)?

prietene daca nu te intereseaza masina te rog nu mai posta. Pretul il stabilesc eu, daca ti se pare ok cumperi daca nu nu. Iar oglinzile cum spuneau si altii daca sti ca sunt originale albastrui spui ca sunt heliomate, iar daca nu sunt poate ne luminezi si pe noi ce insemna helimoate dar nu pe postul meu. mersi

anul masini e 2000

alinelly, caut motor mai mare si in principiu an mai bun.

Edited by stranger

Guest poleposition

nu cred ca suntem prieteni si mi-e greu sa cred ca tu nu faci diferenta intre oglinzi heliomate si sticla goala:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=63652

bine, sau xenon OEM vs ce ai tu...

Iar tu faci pretul facand mentiuni asupra unor optionale pe care pur si simplu nu le ai, deci nu este corect.

De ce te deranjeaza o informare corecta ?

PS: nu te supara, nu e nimic personal :)

Edited by poleposition

nu cred ca suntem prieteni si mi-e greu sa cred ca tu nu faci diferenta intre oglinzi heliomate si sticla goala:

Iar tu faci pretul facand mentiuni asupra unor optionale pe care pur si simplu nu le ai, deci nu este corect.

+1

PS: nu te supara, nu e nimic personal :)

ma deranjaza aroganta, daca vroiai sa dai un sfat puteai sa il dai pe pm. Iar pretul nu l-am facut in functie de descriere, respectiv de obtiunile masinii ci de alte considerente. Pretul este discutabil si il discut cu cine vrea sa cumpere masina nu cu cine vrea sa fac conversatie. numa bine

Guest poleposition

nu stiu de ce te superi, nu e nici o aroganta, dar astfel pot aparea situatii penibile cu un eventual client.

Faci cum vrei desigur si cu singuranta poti trece ce optiuni vrei in anunt, din pacate postarea acestui anunt pe un forum, atrage dupa sine si unele comentarii sau observatii care poate nu sunt pe placul tau :)

Daca nu doresti asemenea comentarii poti posta anuntul de vanzare pe un site de profil.

Edited by poleposition

UP

BMW 320CI (E46), an 2000, 1991CMC, 150 CP, 152.000km, CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

ABS, SRS, ASC, COTIERA PIELE, VOLAN REGLABIL, INCALZIRE IN SCAUNE, JANTE BMW 17 INCH, PARKTRONIC, PACHET CROM, CARKIT NOKIA, 3 CHEI, FULL SERVICE HISTORY, IMATRICULATA RO DE 1 AN, PRIMUL PROPRIETAR. PRET 8700 EURO, TEL:0726218933. ACCEPT SI UNELE VARIANTE (BMW 330 e46, BMW 535 e39) +/- DIFERENTA.

Edited by stranger

BMW 320CI (E46), an 2000, 1991CMC, 150 CP, 152.000km, CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

ABS, SRS, ASC, COTIERA PIELE, VOLAN REGLABIL, INCALZIRE IN SCAUNE, JANTE BMW 17 INCH, PARKTRONIC, PACHET CROM, CARKIT NOKIA, 3 CHEI, FULL SERVICE HISTORY, IMATRICULATA RO DE 1 AN, PRIMUL PROPRIETAR. PRET 8350 EURO, TEL:0726218933. ACCEPT SI UNELE VARIANTE (BMW 330 e46, BMW 535 e39) +/- DIFERENTA

post-10716-1253997490_thumb.jpg

post-10716-1253997505_thumb.jpg

post-10716-1253997520_thumb.jpg

post-10716-1253997536_thumb.jpg

post-10716-1253997552_thumb.jpg

post-10716-1253997583_thumb.jpg

post-10716-1253997596_thumb.jpg

post-10716-1253997614_thumb.jpg

Edited by stranger

Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Orice abatere va fi sanctionata prin sistemul de warn al forumului.

Topicul se inchide pt.10 zile.

Redeschiderea topicurilor inchise la MP.

Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii. Obligatoriu in report se va trimite un link catre topic, altfel solicitarea nu va fi luata in considerare. Este interesul si obligatia vanzatorului sa solicite deblocarea anuntului dupa expirarea sanctiunii.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...