Jump to content

VAND BMW320d ,2008,163CP

drc1970

Recommended Posts

Vand BMW 320d, 163 CP,prima inmatriculare martie 2008, culoare negru metalizat,cumparat reprezentanta Constanta.Full option,fara piele ,navigatie,trapa electrica ,scaune cu incalzire ,magazie 6 CD,faruri Angel Eyse cu xenon,parktronic,comenzi volan, proiectoare,jante serie M 18,stare impecabila.Pretul 11000 euro reprezinta pretentia de preluare leasing, la care mai sunt de plata 30 de rate de 527 euro fara valoare reziduala.

post-24979-1252732615_thumb.jpg

full option fara piele?

cum vine aia nu inteleg?

Simpu! Am mai avut masini cu scaune imbracate in piele si nu mi-a placut. Vara, cand se incingea , nu te puteai aseza ,iar daca aveai pantaloni scurti ..... asa am dat comanda cand am cumparat masina.Am preferat trapa electrica si oglinzi rabatabil eLectric in locul scaunelor din piele. Acum ai priceput de ce nu are piele?

Cat s-a achitat pana acum la masina , avansul si cate rate. Rata include casco si tva ?

masina este 38500 euro noua pe factura,pana acum s-a achitat avansul de 10 000 euro si 18 rate . Rata include tva, dar casco este de 100 euro pe luna separat de rata in valoare de 527 euro.Mai sunt de achitat la leasing 13500 euro daca doresti sa o scoti de la leasing si sa o treci pe numele tau dar trebuie sa mai achiti si comisionul de rambursare anticipata

nu arata rau masina as vrea sa vad interiorul cu full option fara piele

uite si interiorul,iar daca sunt nevoit sa o dau, este pentru ca 8 luni de zile sta in garaj, cu husa pe ea, eu fiind plecat din tara .Tie ti-ar convenii sa platesti ptr ea si sa nu o conduci decat 4 luni din an?daca am zis full option fara piele sa stii ca asa este nu am mintit iar la cat este de accesorizata bate multe BMW de fite.

PS.am uitat sa mai scriu ca are inchidere centralizata pe telecomanda si pachet lumini special BMW, daca stii ce presupune acest pachet (lumini in manere la usii ,pod pedalier,etc)

post-24979-1252737130_thumb.jpg

da stiu, vad ca este dotata masina.

Are si navigatie mare, DVD si se conecteaza automat prin bluetooth cu mobilul cand intrii in masina , dar din pacate nu gateste daca la asta te referi .asa ca daca vrei sa si gateasca cumpara mai simplu un aragaz si te costa si mai putin.PS. vad ca ai mercedes...... cum se face ca esti expert in BMW? ca prea le stii pe toate?

foarte frumoasa masina...bafta la vanzare...doar un singur lucru imi este neclar, tu ai zis ca ai dat pe masina 38000 euro iar daca faci un mic calcul cel care cumpara masina o sa iasa undeva la 51000 euro !

Asa ma duc in reprezentanta si dau avans 11000 euro si fac leasing....in rest super masina

foarte frumoasa masina...bafta la vanzare...doar un singur lucru imi este neclar, tu ai zis ca ai dat pe masina 38000 euro iar daca faci un mic calcul cel care cumpara masina o sa iasa undeva la 51000 euro !

Asa ma duc in reprezentanta si dau avans 11000 euro si fac leasing....in rest super masina

esti cam slab la matematica.pretul final este in jur de 28 000 de euro cu tot avansul pe care il cer

1- stai cam rau la matematica

2-pentru a obtine un credit leasing te anunt ca s-au schimbat conditiile si este mult mai greu de obtinut acum in criza

3-pretul final ajunge undeva la 28500euro pentru cel care v-a prelua leasingul (fata de 38500 cat a fost masina)

4- recomandarea mea este sa studiezi intai bine problema si apoi sa arunci vorbe aiurea care te pot face de ras.

ce an de fabricatie e de are 163 de cai ?

daca citeai atent anuntul ai fi observat ca am spus clar ,,prima inmatriculare martie 2008,,

este fabricatie noiembrie 2007 dar pana s-au miscat aia de la leasing cu actele ,pana am reusit sa o inmatriculez cu nr actuale a mai durat ceva timp si asa am ajuns la inceputul lunii martie sa facem inmatricularea definitiva .asa era atunci cand nu era criza si toti din piata auto se miscau mai greu pe motiv ca nu mai fac fata la nr de cereri. sper ca te-am lamurit. numai bine

2-pentru a obtine un credit leasing te anunt ca s-au schimbat conditiile si este mult mai greu de obtinut acum in criza

3-pretul final ajunge undeva la 28500euro pentru cel care v-a prelua leasingul (fata de 38500 cat a fost masina)

4- recomandarea mea este sa studiezi intai bine problema si apoi sa arunci vorbe aiurea care te pot face de ras.

daca citeai atent anuntul ai fi observat ca am spus clar ,,prima inmatriculare martie 2008,,

este fabricatie noiembrie 2007 dar pana s-au miscat aia de la leasing cu actele ,pana am reusit sa o inmatriculez cu nr actuale a mai durat ceva timp si asa am ajuns la inceputul lunii martie sa facem inmatricularea definitiva .asa era atunci cand nu era criza si toti din piata auto se miscau mai greu pe motiv ca nu mai fac fata la nr de cereri. sper ca te-am lamurit. numai bine

:) nu tre sa te ataci ca faceam doar o remarca pentru ca eram nedumerit.....

1. stau cam bine cu matematica asa ca stai linistit.

2. din pacate nu ti-ai gasit omul pentru ca lucrez in domeniul bancar si daca vrei iti dau un leasing sau o refinantare pentru achizitionarea unei masini fara nici o problema chiar pe criza asta!

3. avans 10000 euro+18 rate*527euro+18 rate casco*100+13500 eur daca vrei sa inchizi leasingul+11000 euro banii care ii ceri tu=45786 euro

avans 10000 euro+18 rate*527euro+18 rate casco*100+30 rate*527euro+30 rate casco*100 euro+11000 euro banii care ii ceri tu=51096 euro

4.stiu ca e vorba de dobanzi comisioane si alte cele dar mi se pare ciudat sa cumperi o masina pe care s-a dat 38000 euro si sa iesi cu ea la 50 de mii....de asta am zis ca asa mai bine iti iei una noua,era un simplu calcul nu trebuie sa te alarmezi!

Masina e foarte frumoasa bafta la vanzare!

:) nu tre sa te ataci ca faceam doar o remarca pentru ca eram nedumerit.....

1. stau cam bine cu matematica asa ca stai linistit.

2. din pacate nu ti-ai gasit omul pentru ca lucrez in domeniul bancar si daca vrei iti dau un leasing sau o refinantare pentru achizitionarea unei masini fara nici o problema chiar pe criza asta!

3. avans 10000 euro+18 rate*527euro+18 rate casco*100+13500 eur daca vrei sa inchizi leasingul+11000 euro banii care ii ceri tu=45786 euro

avans 10000 euro+18 rate*527euro+18 rate casco*100+30 rate*527euro+30 rate casco*100 euro+11000 euro banii care ii ceri tu=51096 euro

4.stiu ca e vorba de dobanzi comisioane si alte cele dar mi se pare ciudat sa cumperi o masina pe care s-a dat 38000 euro si sa iesi cu ea la 50 de mii....de asta am zis ca asa mai bine iti iei una noua,era un simplu calcul nu trebuie sa te alarmezi!

Masina e foarte frumoasa bafta la vanzare!

mai bankerule hai sa i-tg mai explic o data ca esti total in ceata. Tu de exemplu daca ai lua BMW meu ai avea de plata 11000 euro(pretentia mea )+30 rate a 527 euro +30 rate a 100 euro asigurarea casco =28810 euro totul (asta ar fi pretul total la terminarea leasingului) Daca nu mai vrei sa platesti leasingul 30 rate atunci ai de rambursat 13500 euro pe care eu mai am de achitat in acest moment la leasing si o scoti din leasing masina te costa doar 11000+13500+comision rambursare anticipata = undeva 24000 euro.De unde tot scoti atatea sume pe care le tot aduni?

Nu se calculeaza asigurarea CASCO la pretul unui autoturism si nici RCA-ul sau impozitul datorat.

Din cate stiu eu, pt inchiderea contractului de leasing nu se mai plateste dobanda aferenta de aici si comisionul de rambursare anticipata.

Referitor la preluarea unui contract de leasing se pot modifica conditiile initiale (dobanda, perioada etc).

Ai sanse mai mari s-o vinzi la export (vezi ce fac firmele de leasing cu masinile reposedate)

Bafta