Jump to content

GPL pe motorizari BMW ?

Cosmin316

Recommended Posts

Jacobs :Iti sugerez sa iti cauti o oferta de Tefal noi noute si sa te pui pe treaba !

http://www.agrom.ro/montaje2/06.06.2008/po...yenne/index.htm

:lol:

aaaaaa !!! Nu cred ca e adevarat :) Adica eu cred ca a vrut sa vada daca functioneaza ! SAU poate s-a inspirat din http://www.gandul.info/news/lugojean-doua-...i-buzias-260852

Cred ca doar cu Porsche poti sa te transformi intr-un erou kamikaze. Cu un 316i...cred ca iti vin buteliile in cap dupa ce intra masina in tinta :lol:

Este instalatie care injecteaza gpl lichid?

gpl-ul este lichid cum si benzina este lichida

Sa lasam "lectiile" astea de doi lei, exista unele instalatii care introduc gpl lichid in motor, spre deosebire de instalatiile uzuale care introduc gaz.

Pe un Porsche vreau sa vad instalatie de gaz si o sa trec la bucatarie.

Adica un Porsche pe gaz nu este bun, dar filtrele de aer se pot spala. :)

Poate respectivelor motoare achipate cu sistem de alimentare cu GPL le-au fost aduse modificari fata de motoarele standard... sau poate ca nu

Exista sisteme de injectie speciale, se instaleaza termostate diferite, exista timpi de aprindere diferiti,scaunele pentru supape sunt intarite...au mai evoluat masinile de la Raba incoace.

Ma rog, asta este ce ai invatat tu la scoala, asta spui.

Este instalatie care injecteaza gpl lichid?

gpl-ul este lichid cum si benzina este lichida

Pai tu crezi ca GPL ajunge lichid in camera de ardere? Este vaporizat.

Si benzina tot vapori ajunge in camera de ardere, la fel si motorina

Sa lasam "lectiile" astea de doi lei, exista unele instalatii care introduc gpl lichid in motor, spre deosebire de instalatiile uzuale care introduc gaz.

Vreau sa vad si eu un motor in care combustibilul patrunde in cilindru in forma lichida

Vreau sa vad si eu un motor in care combustibilul patrunde in cilindru in forma lichida

Pai cum intra benzina in cilindru la motoarele cu injectie directa, sa zicem. :)

sub forma de vapori. Incearca sa dai foc la benzina lichida sa vezi arde?

Benzina este lichida cand trece prin injectoare.Cand ajunge in cilindru se vaporizeaza, asta este cu totul altceva.

rolul injectorului este sa vaporizeze. Cind nu vaporizeaza (cind curge) nici aprindere nu mai ai la cilindrul ala (se uda bujia)

Edited by bdani

si gazul...cum se vaporizeaza?! 

Are un dispozitiv special care se incalzeste cu apa de la motor pentru ca in momentul vaporizarii fiind presiune f mare instalatia ingheata

si gazul...cum se vaporizeaza?! 

Asta este o intrebare grea pe un forum BMW. :lol:

Ma gandesc, la -10C cum intra benzina in stare de vapori in motor.Trebuie sa mai studiez. :)

datorita presiunii mari

datorita presiunii mari

Serios?La 3 bari(injectie indirecta) se vaporizeaza benzina cand temperatura cilindrilor este de -10C.Interesant.Te-ai gandit vreodata de ce consuma mai mult un motor atunci cand este rece?

La 3 bari nu ai cum sa ai injectie directa

Din cauza asta am si scris, injectie indirecta. :)

Pentru a lasa la o parte presiunea mare de injectie am facut referire la injectia indirecta.Vreo explicatie si aici?

La injectie directa presiunea este mult mai mare de 3bari la trei bari nici nu iese combustibilul din injector