Jump to content

e90 business 2009-2 update

_radu_

Recommended Posts

si mie mi se pare o delasare din partea BMW sa nu aiba o harta cat de cat decenta pentru ROmania, mai ales ca s-au vandut o groaza de masini pe la noi, unde te uiti numai X5 si seria 7 sau seria 5, mai multe decat Dacii sau alte marci.

poate facem un apel din partea forumului care BMW AG si poate rectifica situatia. chiar, hai sa facem un poll pe tema asta, vedem ce iese. :)

Cred ca mai degraba ar trebui mers la evidenta inmatriculari si luat de-acolo cifrele exacte cu cate bmw-uri sunt inmatriculate in RO si trimis un mail catre AG bmw,poate asa isi dau seama ca avem mai multe bmw-uri decat multe tari dezvoltate din Lumea asta,in curand va deveni a-2-a masina nationala... :)

Si parca prevad un raspuns din partea celor de la bmw de genul..."am inteles ca aveti multe autoturisme bmw,felicitari dar va mai trebuie si sosele"... :lol:

Pai or fi o gramada de bmw-uri in romania, insa nici jumatate nu au navigatie care sa foloseasca acea harta...

Oricum, suntem si noi in europa....mai mult sau mai putin, asa ca nu trebuie sa ne ocoleasca (la figurat, ca la propriu...ar fi indicat la ce strazi avem :) vorba lui THX-1)

Edited by maxx1nsane

Cred ca mai degraba ar trebui mers la evidenta inmatriculari si luat de-acolo cifrele exacte cu cate bmw-uri sunt inmatriculate in RO si trimis un mail catre AG bmw,poate asa isi dau seama ca avem mai multe bmw-uri decat multe tari dezvoltate din Lumea asta,in curand va deveni a-2-a masina nationala... :)

Si parca prevad un raspuns din partea celor de la bmw de genul..."am inteles ca aveti multe autoturisme bmw,felicitari dar va mai trebuie si sosele"... :lol:

uitati un lucru ffffoarte important. avem foarte multe BMW-uri in tara... SECOND HAND!!!! din punctul de vedere al AG BMW GROUP .. ei nu au vandut masini in Romania... . din cauza asta .. in Craiova de exemplu si in multe alte orase nu exista service autorizat BMW.

asta este ... suntem o tara de mana a doua.. a treia...

uitati un lucru ffffoarte important. avem foarte multe BMW-uri in tara... SECOND HAND!!!! din punctul de vedere al AG BMW GROUP .. ei nu au vandut masini in Romania... . din cauza asta .. in Craiova de exemplu si in multe alte orase nu exista service autorizat BMW.

corect, asta vroiam sa spun si eu.

dar totusi nemtii exporta o buna parte din sh-uri in romania si srv pt ele se fac tot cu piese de la ei .

si ce daca .. banii de pe masinile sh nu intra in conturile AG BMW GROUP. ei cand realizeaza o masina se gandesc le Europa de vest , america ... nicidecum la Romania si asta pentru ca vanzarile de masini noi in Romania sunt foarte foarte mici. este adevarat ca scot foarte multi bani din piese , dar asta nu se intampla doar in romanica. si oricum nu cred ca suficienti incat sa ne bage in seama..

LE: de asemenea .. cati dintre romani schimba o piesa de la masina cu una originala? ajungem la aceeasi chestie: AG BMW trimite iar foarte putine piese in romania pentru ca lumea prefera sa ia aftermarket la un pret de 3 ori mai mic :))

Edited by leoberti

Da,dar daca noi astia tarile de mana a-3-a nu ai scapam de masinile vechi,ei nu pot vinde masini noi. :)

Guest poleposition

auziti, ia mai bine nu mai urcati/coborati voi nimic, daca vreti DVD-ul cu navigatie il puteti cumpara de la reprezenantele BMW din tara.

Vi se pare scump, nu-l cumparati, e simplu

auziti, ia mai bine nu mai urcati/coborati voi nimic, daca vreti DVD-ul cu navigatie il puteti cumpara de la reprezenantele BMW din tara.

Vi se pare scump, nu-l cumparati, e simplu

si ce sa faci cu el? ca oricum n-are harta cu Romania.

Nu mi se pare un sfat de urmat ce spui tu, e totul fara rost pe bani multi. Nici daca ar avea si cea mai mica ulita din ultimul sat din Romania nu as da banii pe el la o reprezentanta BMW.

Daca nu ma insel e undeva la 1200lei un DVD original, cu banii aia se pot face multe alte lucruri.

Guest poleposition
Pentru ca normal este sa cumperi nu sa piratezi, daca nu iti convine produsul nu esti obligat sa il cumperi. Sau daca e mocca se schimba treaba ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.