Jump to content

e90 business 2009-2 update

_radu_

Recommended Posts

Nici nu cumpĂŁr nici nu descarc. Pentru cĂŁ nu-mi foloseÂşte ĂŽn ĂžarĂŁ, iar pentru restul Europei nu meritĂŁ banii.

Eu ÎnÞeleg cã trebuie sã aibã ºi ei vânzãri ca sã investeascã ºi sã dezvolte mai mult hãrÞile, dar când harta României lipseºte cu desãvârºire ce sã cumpãr?

Iar investitor(mai bine spus donator) nu vreau sĂŁ fiu pentru BMW ĂŽn domeniul ĂŁsta.

Guest poleposition

Pai tu procedezi corect, eu ma refeream la cei care il descarca de pe net, lucru care este ilegal. Dar daca intr-adevar consideri ca ai nevoie de acest DVD, singura solutie in acceptiunea mea si cea legala este sa il cumperi de la reprezentantele BMW. Eu asa am procedat si asa ar trebui sa procedeze toata lumea.

Pentru restul europei mi se pare ok.

Edited by poleposition

Da, ĂŽn restul Europei ĂŽşi face bine treaba, spuneam ĂŽn numele meu că nu ar merita banii unul nou pentru că nu părăsesc foarte des ţara.Ar merita banii doar dacă ar avea o hartă detaliată şi cu România, dar pentru asta am GPS separat. L-am folosit pe cel original al maşinii ĂŽn Grecia şi Austria şi chiar m-a condus bine. Edited by IulianC

ma bucur ca sunteti voi corecti dar totusi dvd asta contine romania? am vazut ca este pt professional

si nu cred ca iti convine sa dai banii aia in fiecare an! teoretic odata cumparat la un produs trebuie sa ti se asigure update-ul la fel ca si la windows antivirus etc! eu odata cu masina am cumparat si dvd-ul original si cum s ar zice am dat banii degeaba pe el ca nu l am folosit niciodata!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.