Jump to content

Vand BMW E66 745Li - 05.2002

XiE

Recommended Posts

Se vinde urmatoarea masina :

Vehicle information

VIN long WBAGN61052DP81835

Type code GN61

Type 745LI (EUR)

Dev. series E66 ()

Line 7

Body type LIM

Steering LL

Door count 4

Engine N62

Cubical capacity 4.40

Power 245

Transmision HECK

Gearbox AUT

Upholstery LEDER NASCA SCHWARZ (U6SW)

Prod. date 2002-05-06

Order options

No. Description

223 ELECTRONIC DAMPER CONTROL (EDC)

229 DYNAMIC DRIVE

239 LT/ALY WHEELS STAR-SPOKE 95

248 STEERING WHEEL HEATING

302 ALARM SYSTEM

316 AUTOMATIC TAILGATE OPERATION

323 SOFT CLOSE AUTOMATIC SYSTEM FOR DOORS

356 CLIMATE COMFORT LAMINATED GLASS

358 CLIMATE COMFORT WINDSCREEN

403 GLAS ROOF, ELECTRIC

416 SUNBLINDS

423 FLOOR MATS, VELOUR

428 WARNING TRIANGLE

430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE

431 INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE

438 WOOD TRIM

441 SMOKERS PACKAGE

442 CUPHOLDER

453 ACTIVE SEAT VENTILATION, FRONT

454 ACTIVE SEAT VENTILATION, REAR

455 ACTIVE SEAT F DRIVER AND FRONT PASSENGER

456 COMFORT SEATS, ELECTRIC. ADJUSTABLE

460 COMFORT SEATS RR ELECTRIC. ADJUSTABLE

488 LUMBAR SUPPORT DRIVER/FRONT PASSENGER

494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER

496 SEAT HEATING FOR REAR SEATS

502 HEADLIGHT WASHER SYSTEM

508 PARK DISTANCE CONTROL (PDC)

521 RAIN SENSOR

522 XENON LIGHT

523 AIR CONDITIONING F REAR W COOLING BOX

534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING

601 TV FUNCTION

642 FULLY INTEGRATED CELLPHONE US STANDARD

672 CD CHANGER BMW FOR 6 CDS

677 HIFI SYSTEM PROFESSIONAL

785 WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS

859 DECODING TV

861 CHANGE OF CODING DATA SET

864 OVERSEAS/DEALER DIRECTORY

876 RADIO FREQUENCY 315 MHZ

880 ENGLISH/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET

925 SHIPPING PROTECTION PACKAGE

984 CODING SERVICE INTERVAL

992 NUMBER PLATE ATTACHEMENT MANAGEMENT

Series options

No. Description

202 STEPTRONIC

216 SERVOTRONIC

220 SELF-LEVELING SUSPENSION

245 STEERING COLUMN ADJUSTMENT ELEC

261 SIDE AIRBAG FOR REAR PASSENGERS

415 SUNBLIND FOR REAR WINDOW

548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING

650 CD PLAYER

Tin sa mentionez ca din 2005 de cand sunt proprietar nu s-a fumat absolut deloc in ea si nu a avut absolut niciun accident.

Masina are 188.500km reali.

Las pozele sa vorbeasca de la sine.

Pentru orice altfel de intrebari ma puteti contacta aici sau la 0728.00.1111 (Alex) sau pe YM: manico_2003

Pentru mai multe poze mai amanuntite va rog lasati-mi o adresa de email.

PRET = 15.500 Euro (usor negociabil dupa o vizionare a masini), accept si variante cu masini dupa 2006. Nu dau diferenta!!

Edited by XiE

si ingrijuta, aibaguri aprinse, etc.

draguta masina, dar la interiorul si km astia cam mare pretul.

Sincer acum, vrei sa spui ca masina nu este ingrijita?! Ce are interiorul asta? Este urat/neingrijit/jerpelit/rupt/crapat/ars/murdar/etc.? Care ar fi trebuit sa fie pretul masini, daca nu te superi?!

si ingrijuta, aibaguri aprinse, etc.

draguta masina, dar la interiorul si km astia cam mare pretul.

nu am nici o pricepere la seria 7, am condus doar o data asa ceva, 5 minute......dar mie interiorul la asta mi se pare super, piele perforata, nu vad rupturi, mizerie, etc.......iar cat priveste semnul ala de airbag, cea cu care am mers eu era luata de noua , din 2007, avea vreo 50000 km si avea martorul aprins din cauza senzorului de prezenta pasager, care se stie ca e boala de mult timp la bmw.

km cred k orice tampit e in stare sa ii dea inapoi daca doreste, dar mai bine 180000 reali decat 100.000 dati inapoi de la 400.000 cum se poarta la noi la masinile aduse de afara pentru vanzare.

iar la 15000 un serie 7 chiar dotat e foarte ok, DACA masina nu are probleme.

bafta la vanzare

interiorul e ok dar nu este rafinat.

ingrijita ma refer ca daca nu ai stat sa rezolvi problema airbagurilor care nu costa o avere, sunt sigur ca alte eventuale probleme au fost neglijate.

am vandut ceva similar cu 16.000 euro, absolut impecabila cu 130k km si interior bej impecabil. si piese noi de vreo 200 mil pe ea:)

ps: chestia cu senzorul de prezenta o are si mercedesul. costa cam 150 euro problema

interiorul e ok dar nu este rafinat.

ingrijita ma refer ca daca nu ai stat sa rezolvi problema airbagurilor care nu costa o avere, sunt sigur ca alte eventuale probleme au fost neglijate.

am vandut ceva similar cu 16.000 euro, absolut impecabila cu 130k km si interior bej impecabil. si piese noi de vreo 200 mil pe ea:)

ps: chestia cu senzorul de prezenta o are si mercedesul. costa cam 150 euro problema

Dar acum sincer, se poate vedea pe orice tester problema pe care o are...am nevoie de bani, vrei sa o cumperi? sau doar faci conversatie? daca vrei doar sa faci conversatie fa-o in alta parte. multumesc!!!

p.s. treaba cu masina ta impecabila la 16k este problema ta...cer cat vreau pe masina mea, e dreptul meu.

Masina asta arata extraordinar de bine si nu are rost sa fim carcotasi doar asa...sa ne aflam in treaba. Mereu o admiram cand o vdeam prin fata pe la Nr.1 (scoala). Nu-i fac reclama mascata, dar masina arata foarte bine. Sunt cam dezamagit insa de badge-ul ala cu 760 Li! :lol: Si eu care imi imaginam ca e cel mai puternic BMW din Slobozia... :)

• 3 weeks later...
Ok...e foarte bine ca s-a sters....ce nu avea legatura...dar....Domnu Moderator......faptul....ca e un samsar.....care vrea sa traga lumea in piept nu e important..???ca masina.....are acte....dubioase???plus....o gramada de probleme???

Deci nu sunt samsar, masina nu are probleme, se circula cu ea, este inscrisa din 2002 in tara, si zic eu ca are acte in regula intamplandu-se toate astea :)

Ok...e foarte bine ca s-a sters....ce nu avea legatura...dar....Domnu Moderator......faptul....ca e un samsar.....care vrea sa traga lumea in piept nu e important..???ca masina.....are acte....dubioase???plus....o gramada de probleme???

ce vrea sa insemne asta?

Incercati......si o sa vedeti.....!!Eu m-am lamurit....!!Acum....mi-am luat exact acest model..insa totul a fost in regula..plus ca a costat mai putin....si..nu a mai trebui sa bag alti bani in ea......pe eroari...de airbag...etc...etc....

Edited by aditza12

@aditza12: ori aduci dovezi pentru afirmatiile tale, ori daca mai continui cu insinuarile ca masina ar fi cu probleme, intri in vacanta mai devreme... dar tot pana la Craciun !

...pai dovezi nu am cum...ca naiba..nu am filmat...deci nu am cum.....fiecare...o sa vada singur..daca este interesat....eu....nu mai spun nimika.....!MI-am luat masina..acelasi model..cu toate in regula...si..atat...!!Doresc potentialilor clienti doar atata.."DESCHIDE-TI BINE OCHII"

Pole, de ce esti rau? :) Oricum mesajul pe care incearca sa il transmita nu il intelegem nu din cauza acelui "deschide-ti", ci pentru ca nu este coerent si mai explicit. A testat el masina in cauza si a ramas foarte dezamagit sau cum? Ca eu tot nu am inteles ce vrea sa spuna... :lol: Edited by Bobo1987

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.