Jump to content

Vand 320d e90

renok

Recommended Posts

Bmw 320d,an fabricatie 04.2005.

Km 126800 nu stiu cat de reali sunt,eu asa am luat-o.

Dublu climatronic,8 airbaguri,inchidere centralizata,xenon,piele crem,comenzi volan,oglinzi retractabile electric si incalzite,senzori ploaie,lumini si presiune roti,mp3 si sitem audio prologic 7.Culoare albastru inchis,sunt al doilea propietar de 2 saptamani,am cumparat-o din Bucuresti,prima inmatriculare 14.07.2009.Masina se poate vedea in Focsani.Accept test.Nu am carte sevice dar schimbul de ulei si placute e facut recent,circa de o saptamana.

Motivul vanzarii:nu ma mai ajung cu banii!

Pret de criza 12.600 euro,am nevoie de bani in special.

Variante nu stiu ce sa zic deocamdata astept sa vad daca o dau pe bani daca nu accept variante doar cu 320d dupa 2002 cu ceva optiuni(piele,magazie cd) plus diferenta evident.

Pentru cei care ma considera un samsar nu au decat sa o faca,nu ma supar. :) ...

ins1dez masina ta este frumoasa si intretinuta din ceea ce am citit pe aici pe forum(turbina schimbata,etc.) dar avand in vedere ca e din 2004 nu pot cere o diferenta prea mare(4000 max) deci nu ma intereseaza.pe deasupra eu caut si motorizarea de 2 litri diesel...oricum deocamdata mai astept vreo saptamana sa vad daca o pot da numai pe bani.

Roland imi pare rau ca nu e pe gustul tau,m-ai ofticat :)

trafic2k,multumesc!

salut,

in cazul in care te intereseaza un schimb cu masina mea ( din link-ul de mai jos ) mai pot oferi 2000 euro .

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=64468

Cu stima,

Ciprian Vasilca ( Bacau )

Salut!

Frumoasa masina dar eu caut sedan 2002 tocmai ca diferenta de bani sa fie cat mai mare :) ....va multumesc!

Numai bine!

salut,

in cazul in care te intereseaza un schimb cu masina mea ( din link-ul de mai jos ) mai pot oferi 2000 euro .

Cu stima,

Salut!

Frumoasa masina dar eu caut sedan 2002 tocmai ca diferenta de bani sa fie cat mai mare :) ....va multumesc!

Numai bine!

cat vrei diferenta la un 320d fab 2002 cutie steptronic

salut,

Cu stima,

Salut!

Numai bine!

cat vrei diferenta la un 320d fab 2002 cutie steptronic

sunt un pic cam sceptic in privinta cutiei steptronice de pe e46 asa ca zic pas...

schimb cu masina mea + diferenta te intereseaza?

nu ma intereseaza din cauza motorului (consum,taxe)...prea mare pentru bugetul meu!

uite masina mea..... si spui tu diferenta...

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=61943

7500 euro este diferenta

acum tu o sa zici:"bai frate asta e cu capul,de banii astia imi m-ai cumpar una"...si ai dreptate dar cum mie lumea imi ofera 11000 pe a mea si imi zic domnle' e greu pe "praful" asta cu banii....asa si eu iti spun bai frate masina ta nu face mai mult de 6500 E,nu ai decat comenzi pe volan si volanul sport...deci e aproape cheala masina.No ofence!

uite masina mea..... si spui tu diferenta...

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=61943

7500 euro este diferenta

acum tu o sa zici:"bai frate asta e cu capul,de banii astia imi m-ai cumpar una"...si ai dreptate dar cum mie lumea imi ofera 11000 pe a mea si imi zic domnle' e greu pe "praful" asta cu banii....asa si eu iti spun bai frate masina ta nu face mai mult de 6500 E,nu ai decat comenzi pe volan si volanul sport...deci e aproape cheala masina.No ofence!

"Bai frate" esti haios tu intrebi, tu raspunzi... si imi place ca te certi singur :lol: .... si apropo de preturile masinilor... ai grija ca sunt unii care au scazut si 3000-4000 euro din pretul initial.... si tot nu au vandut :)

"Bai frate" esti haios tu intrebi, tu raspunzi... si imi place ca te certi singur :lol: .... si apropo de preturile masinilor... ai grija ca sunt unii care au scazut si 3000-4000 euro din pretul initial.... si tot nu au vandut :)

Da au scazut daca cereau 16-17 mii pe un 3-ar sau 5-ar sau era masina de 30000 mii ....oricum stiu ca au scazut preturile la masini si eu am scazut la a mea dar nici in halul asta(11000E),nu o dau in banii astia sa stiu ca i-a foc maine... unii profita la maxim de asa zisa criza si iti fac niste oferte de zic ca nu ai ce manca... :lol:

Scuza-ma daca te-am suparat cu ceva in ceea ce am scris ieri despre masina ta...Numai bine!

cat de negociabil ? :lol: nu te tenteaza oferta mea ?

nu ma tenteaza ins1dez pentru ca eu vreau cam 5-6000e diferenta .....is curios sa vad ce oferte de bani ti vor face "colegii" pe masina ta daca o pui aici la vanzare ca pe mine m-au uimit unii :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.