Jump to content

Pregatire masina de iarna

locdeparcare

Recommended Posts

Pregatirea masinii pentru iarna.

- Cauciucurile all season sunt bune?

- De unde se pot cumpara cauciucuri noi (bune si nu scumpe) pentru BMW E39 - dimensiune 205/65 R15. Probabil ca iarna merg si mai inguste (e mai indicat mai ingust). 195/65 R15. AM avut pe alta masina Sava Eskimo S3 3 ierni. Au fost exceptionale.

- Ce solutie pentru iarna folositi (care sa iti dezghete eventual parbrizul, sa nu atace garniturile de cauciuc, etc)

- Lanturi - ce firma si ce profil aveti si ati folosit. De unde se pot cumpara (calitate/pret).

- Alte sugestii.

Spre exemplu eu am Webasto pe masina. Mi-a spus cineva ca pentru a-l activa (a-l face sa bage caldura cand il programez) trebuie sa merg la reprezentanta si sa le cer sa imi rescrie softul masinii (daca am inteles eu bine). Costa in jur de 80 de lei. Daca m-am exprimat gresit, corectati-ma va rog.

PS - daca mai exista un topic similar, poate ma ajutati sa adaug acest post acolo. Multumesc.

Edited by locdeparcare

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.