Jump to content

Frankfurt Auto Show 2009

Guest B_M_W

Recommended Posts

Mdah, se confirma in ce vad scris acolo.

Vor exista versiuni de X1 echipate doar cu RWD, nu AWD.

Au ametit conceptele intr-un mare hal... :lol: ...

X-ul nu mai e X, ideile care au impins BMW sa construiasca SAV-urile vietii se pierd in negura necesitatiilor economice ale momentului, etc. Bleah. :)

Probabil ca s-au luat dupa Dacia, cu al lor Stepway. Masina de teren cu accesul interzis pe teren.

Daca si x1 e bestie..... un break pt femei. Poate mai frumos fata de alte break-uri asta pt ca e de la bmw da nu cu mult mai reusit decat chifteluta de x3.

Sincer e o alta masina intutila si de fite. Sunt destule touringuri la seria3 si 5 nu mai era nevoie si de chestia asta. Poate fi considerat un touring de la seria 1. Parerea mea.

M-am uitat la toate modelele de BMW si plang...e jalnic designul. Cel interior mai ales. Anost, fad, fara personalitate. S-a dus de rapa toata fantezia si originalitatea :) :lol: Unde sunt formele acelea frumoase de interior de la e46, e38, e39 sau chiar e36? Imi vine sa il impusc pe Bangle chiar daca numai e la "carma". Singura care imi place doar la exterior e seria 7 si hai sa zicem 5-ul dar cu indulgenta multa. X-urile ies din schema total. Inutilitati cum zicea si nightman.

Stau sa ma gandesc ca daca as avea doldora de bani si as putea sa imi iau ceva nou ce as putea sa aleg? Nici una! Doar un M5 e39 in mintile lui de prin 2003. Acolo s-a terminat designul BMW acela care l-a consacrat!

Praf si pulbere! Jesus rau am ajuns...

poti sa zici de vrei, dar parerea mea e ca inca exista modele reusite. vezi e46, e60, e92.

acuma, mai e si alta treaba. pe vremuri erau cateva serii de masini si ieseau destul de rar modele noi. acum is n-mii de serii, fiecare cu model nou sau facelift la 3 ani. e mult mai greu sa iasa tot timpul ceva super.

eu cred ca ar trebui sa comenteze doar posesorii de modele noi......doar ei sunt in stare sa ne spuna de ce sunt in stare aceste masini...si nu cred ca unul cu un seria 5 sau x6 nou o sa zica....." frate, era mai misto in e36"...hai sa fim seriosi totusi...sunt masini foarte scumpe si foarte frumoase....orice detinator de e36 sau orice alt model vechi dupa o plimbare cu o asemenea masina si-ar schimba parerea.......am un e36 dar toate aceste modele noi sunt superbe:) Edited by zeky