Jump to content

de ce nu se mai fac masini ca alta data?

ukr

Recommended Posts

mergi 500 km/3 zile cu dacia sa vezi cum te simti dupa aia in BMW. :blink:

oricum la 50 de cai nu e prea "bruta".

sincer si mie mi-ar place extrem de mult un V8 american cu carburatoare, fara ABS,fara air-bag-uri si daca se poate peste 6 litrii.

nu neg ca electronica si toate sistemele cu care sunt echipate masinile moderne sunt folositoare dar as da un E60 pe un Charger R/T numai pentru sunet

mergi 500 km/3 zile cu dacia sa vezi cum te simti dupa aia in BMW. :)

oricum la 50 de cai nu e prea "bruta".

sincer si mie mi-ar place extrem de mult un V8 american cu carburatoare, fara ABS,fara air-bag-uri si daca se poate peste 6 litrii.

nu neg ca electronica si toate sistemele cu care sunt echipate masinile moderne sunt folositoare dar as da un E60 pe un Charger R/T numai pentru sunet

88862[/snapback]

Sunet motor, nu? Ca doar V8 de pe un E60 550i o fi sunand mai prost... :blink: Cu departamentul de sunet motor de la BMW nu cred ca-i bate un Dodge. Never ever.

Da ce are electronica cu surprizele neplacute? Ai avut o masina cu probleme? Chiar si asa...

Eu am experienta cu multe masini de generatie foarte noua, si nici o surpriza cu electronica.

Asadar, despre ce naiba vorbim? Scuza-mi franceza.

:blink:

88757[/snapback]

tu nu ai din fericire pentru tine.ca fapt divers o cunostinta mi-a zis azi ca a rams pe drum cu un a8 4.2 acum o saptamana sau 2 pe la comarnic si masina avea 603km.dar vorbind de masinile mele care le-am avut sau le am,pe e39 mi-a picat modulul de lumini inainte de pasti si in iarna am schimbat 5 senzori de abs.cel mai putin m-a tinut unul o jumatate de zi si aia nu i-am luat de capul meu,ci de la reprezentanta de la mine din oras.deci chiar m-am fript de cateva ori

@ukr: nu vreau sa fiu rau, dar asta cu i-o spus lu' tata un om, ma lasa rece. Orice masina poate sa aiba probleme. E34 sau E30 au avut si ele probleme, la vremea lor. Tu ai apucat sa le vezi doar pe alea care au supravietuit. De aia s-a inventat garantia!

Iar cu E39-le... Habar n-am. Nu l-ai luat de nou, nu? De unde stii ce ai cumparat?

asta e ca nu stiu decat ce mi-au spus aia de la service.dar sincer nu ma asteptam sa pice asa multe si asa repede,chiar daca la service unde am fost toti au zis ca e totul ok.pe de alta parte cu e34am mers jumate de an cu radiatorul varza,mi-a fiert motorul de m-am saturat si nu am bagat atati bani in el.si inca o intrebare:cati km crezi ca o sa poti face cu masina ta?cati poti face maxim fara sa o schimbi?

550i...  mda... hai sa zicem ca am exagerat putin. 550-u suna superb (decat pe net am auzit si imi imaginez ca in realitate suna de 2x mai bine)

Dar am auzit si pe asta:

http://videos.streetfire.net/toprated/0/C7...3D0275DC7D8.htm

88871[/snapback]

Ai exagerat mult. Nu exista comparatie. Daca ai auzit un 545i, 550i, 645i, 650i, crede-ma, ai sa intelegi de ce BMW e BMW si Dodge e un lucru sa planga Al Bundy la telefon...

[...]

intrebare:cati km crezi ca o sa poti face cu masina ta?cati poti face maxim fara sa o schimbi?

88872[/snapback]

Asa cum vezi azi E34 pe strada, vei vedea si E39 si E60 peste multi ani. Nicio diferenta. Eu nu voi tine nici o masina asa de mult, decat daca ajung la sapa de lemn.

in plus de asta,chiar la aceiasi capacitate cilindrica sound-ul de pe e34 e mult peste!daca ai condus modelele respective s-ar putea sa-mi dai dreptate

88877[/snapback]

Am condus cel putin 15 modele de BMW (incluzand un E34) si soundul de la un L6 3.0l de generatie noua, mi se pare mult peste cele vechi. Probabil e o chestiune de gust. Oricum asta n-are nimic cu electronica si fiabilitatea care a generat discutia.

Pot accepta ca esti un nostalgic, dar nu inventa motive care sa-ti sustina teoria... :blink:

nu inventez nimic si nu stiu daca e cazul sa accepti prezenta sau lipsa nostalgiei la mine.discutia a degenerat ca m-ai dus tu acolo.dar sa revenim la intrebarea la care nu ai raspuns....cati km crezi ca poti face maxim cu masina ta de acu?

nu inventez nimic si nu stiu daca e cazul sa accepti prezenta sau lipsa nostalgiei la mine.discutia a degenerat ca m-ai dus tu acolo.dar sa revenim la intrebarea la care nu ai raspuns....cati km crezi ca poti face maxim cu masina ta de acu?

88888[/snapback]

Am raspuns, direct la citat. Vezi mai sus. Ce relevanta are cati km voi face EU? Nu voi tine nici o masina mai mult de 3-4 ani pentru ca ma plictisesc de ea... Poate vroiai sa intrebi cati km va face masina mea, dar la asta am raspuns mai sus. Multi, foarte mult, depinde de cine va fi proprietarul de dupa mine, dar multi. Un L6 de 3.0l merge lejer peste 400.000 km. A mea nu are decat 61.000.

Cu siguranta. Dar daca nu-mi merge perdeluta din spate sau sistemul audio Logic 7 sau cruise control sau un senzor de airbag e aprins, nu inseamna ca va face mai putini kilometri.

E o parere, departe de a fi cea mai avizata. Dar am vazut si condus multe masini. In plus, da, am incredere in BMW si strategia lor. Sunt aceiasi care au facut E30 si E34, doar pe o alta piata, cu alte tehnologii, mai avansate.

Dar cu acelasi spirit. Pentru placerea de a conduce.

......Cine ar mai cumpara o masina noua daca nu ar aduce imbunatatiri deloc fata de un model vechi...sau ...dc crezi ca isi schimba oamenii e34 cu e39 , e60 ...etc(modele mai noi)...pt ca au ceva in plus....si electronica nu face decat sa te ajute ...nu sa te incurce....ca sa te plangi ca ti-a picat ceva la masina...un senzor sau ceva.....nu e corect...pt ca nu s-a inventat inca masina invincibila....ca probabil nu se mai fac masini atat de rezistente ....nu putem sti...doar faptul ca sunt mult mai complexe masinile din ziua de azi..cu multa electronica...creste procentul ca sa se defecteze ceva pe masina...dar nu putem sa spunem ca ea nu mai e fiabila...sunt curios peste sase ani cum au sa fie masinile....un lucru e cert...sunt din ce in ce mai performante si mai sigure,multa electronica...dar traim in era calculatoarelor....si nu putem compara Bmw cu Dacia de ex ...pe care o cumperi si de a doua zi te apuci de reparat ceva la ea....cu toata lipsa ei de electronica :blink: ......iar masinile care circula in Romania merita fiecare cate o diploma pt fiecare km parcurs in stare de functionare(pt ca tara noastra e "altfel" :) )

de ce nu se mai fac masini ca alta data?

pentru ca se pot face masini ca ACUM.

de ce nu se mai fac televizoare cu lampi? de ce nu mai ascultam muzica la magnetofon?

pentru ca ar fi stupid sa nu profitam de evolutia tehnologica, nu crezi?

Edited by teddy