Jump to content

Proaspat posesor de E46 316i - 77 kw

edison

Recommended Posts

Va salut iubitori ai fenomenului BMW. Sunt Edi, 37 ani, de 24 de ore posesor de E46 316i, an 2000, 1,9 l, 77 kw. Ca idee, am trecut de la Opel, o gasca de Renault-uri, Peugeot, Supernova, VW, Lada, Honda Accord 2,4 l 190 cp = o supermasina din toate punctele de vedere... si intr-un final detinator de BMW. Sper sa am cat mai multe satisfactii cu ea. Ca motorizare, mie imi sunt suficienti cei 105 cp. Intre Tecuci si Barlad i-am dat 160 km/h(in bord) si s-a comportat ok. Consumul undeva 10% ext.

Masina e din Bucuresti, a fost atinsa fata - complet fata nou, spoiler, aripi, capota vopsite.... poate si altele. Fostul proprietar nu mi-a dat prea multe detalii, dar in probe pe asfalt masina s-a comportat destul de bine, stabila la viteza, frane ok, nu trage stg./drp., n-am observat sa piarda lichide, motorul are vana(105 cp !), desi e dintre cele mai slabute , interior ok, dotari standard, AC, ASC...Nu am martori care sa ramana aprinsi in bord! ...

Adevarul e ca ai o senzatie aparte cand te-mpinge ceva de la spate, motorul se tureaza cat ai clipi in 6000 rot.

E clar ca a fost pregatita de maritis, dar VA ROG, daca aveti informatii despre masina(intrata in martie 2008 in RO, doi proprietari din Bucuresti), in ce accident a fost implicata, ce avarii a suferit, va rog sa postati... Atasez foto.

Respect BMW.

post-25815-1253385042_thumb.jpg

post-25815-1253385051_thumb.jpg

nu am ĂŽnĂželes ceva .... Ăžie ĂŽĂži consumĂŁ 10 afarĂŁ ?

pt. cã urmeazã Întrebarea fireascã : cât ÎÞi ia urban ...

PS : sã te Întreb cât ai dat pe ea ...

Da. 10%, port 44 si i-am dat talpa...

Am dat un Opel Astra G + o mica dif.

Daca tu esti multumit ce mai conteaza. Las-o asa

Multumesc DAN99. Sunt impacat oricum. De mic mi-am dorit un BMW, il am acum , dupa un lung sir de masini mai bune sau mai proaste. Din ce-am insirat, jumatate au fost noi... De departe ma inclin in fata Hondei Accord=BMW japonez, ce motoare, ce sunet. Am facut o Octavia RS(cu Honda) de nu-i venea a crede, prin 2006 cred. DAr acum e criza, m-am mai cumintit si eu, nu-mi mai trebuie viteza.

ºi urban cât ÎÞi consumã ?

Nu stiu, o sa vad. Probabil daca schimb in 3000-3500 scot un 11-12%. Ce mai conteaza...Daca ma uitam la consum ramaneam cu Astra. Nu-s masini proaste, dar e clarsunt din alta poveste.

ce inseamna ,, o mica diferenta,,????

1300 e.

Foarte misto culoarea e ca o bombonica

afara ar trebui sa iti ia 6,5 la un mers normal pana in 140 sa zic.

in oras e normal sa iti ia 10-12%

sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Multam de urari. Culoarea... e cam rosie dupa gustul meu, dar o sa imbrac capota in folie carbon/negru mat . Sa vedem ce iese. E clar ca trebuie s-o iau la verificat putin, sa n-am surpriye mai incolo.. Usor , usor le facem pe toate.

CautĂŁ Âşi tu anunĂžuri de pe numĂŁrul de telefon al fostului proprietar. Poate cine Âştie... o vindea avariatĂŁ Âşi aÂşa poĂži vedea poze cu maÂşina.

TotuÂşi aratĂŁ bine. DupĂŁ cum se vede ĂŽn poze este reparatĂŁ destul de bine.

P.S: Ai faruri de 330i/xi :)

CautĂŁ Âşi tu anunĂžuri de pe numĂŁrul de telefon al fostului proprietar. Poate cine Âştie... o vindea avariatĂŁ Âşi aÂşa poĂži vedea poze cu maÂşina.

TotuÂşi aratĂŁ bine. DupĂŁ cum se vede ĂŽn poze este reparatĂŁ destul de bine.

P.S: Ai faruri de 330i/xi :lol:

mai degraba sunt doar vopsite plasticele alea, care in mod normal sunt negre :) . am ajutat si eu un prieten sa si le faca argintii :lol:)

arata bine masina, pacat de motorasul ala micut. exteriorul e biiiiine .

jantele nu le schimba, ca o omori rau . cum sa traga saracul motor de jante pe 18 ? astea de pe ea sunt foarte ok.

bafta

Salut !

Multumesc tuturor.

In primul rand o sa ma apuc sa-i schimb consumabilele. In talon sunt trecute 2 dimensiuni de anvelope si jante, atat pe 15 cat si 16". O sa-i mai iau din rosu ala turbat, dup[ ce-i foliez capota cu negru mat.

In bord am ~ 146.000 km, nu prea cred sa fie reali. Am de gand sa-i pun Castrol Magnatec 10W-40. Pareri ...Pun si cateva foto cu interiorul.

Revin cu rugamintea> N-a vazut nimeni masina asta prin Bucuresti, nu stie nimeni ceva in plus?

post-25815-1253458892_thumb.jpg

mai degraba sunt doar vopsite plasticele alea, care in mod normal sunt negre :) . am ajutat si eu un prieten sa si le faca argintii :lol:)

Te contrazic :lol:

Dacã erau vopsite, erau doar trimurile/plasticele alea mari care se scoat foarte uºor din far, pe când la el sunt ºi plasticele alea mici din jurul becului de fazã lungã, care au ºi niºte linii de crom. Deci e mai greu sã le vopseºti pe alea.

Oricum nu asta e important... important e cĂŁ deÂşi a fost lovitĂŁ, aratĂŁ foarte bine. Cel puĂžin ĂŽn poze.