Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

schimb jante pe 17 cu 16

bara'cuda

Recommended Posts

Salut!

Am eu style 32 pe 16, si ma intereseaza un schimb cu ale tale...eu chiar style 68 pe 17 cautam.

Daca te intereseaza o sa iti trimit diseara niste poze cu ele in amanunt..ale mele nu sunt zgariate, nu sunt strambe, nu bat, nu au fost lovite niciodata.

Asadar, daca te intereseaza schimbul, spune-mi te rog ce diferenta mai vrei , si daca totul o ok, ne intalnim sa le vedem reciproc si sa facem schimbul!

da ma intereseaza pune ceva poze cu ele ce gume ai pe ele ?

Salut!

Gumele sunt de vara, nu stiu exact ce marca sunt..cele de pe fata sunt ok, uzura sa zic undeva la 40 %, cele de pe spate sunt mai uzate...ar trebui schimbate..

Poze cu fiecare in parte o sa pun mai tarziu un pic, ca momentan nu am cum sa fac...sunt la serviciu...

Spune-mi ce diferenta mai vrei , +/- .... si cel mai bine e sa ne vedem zic eu...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.