Jump to content

Alta, concurenta.

Roland

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ditamai motoroiu pentru 370 de cai pe care nici nui mai are 100% la vechimea aia

ce sigur esti in afirmatie :)

o fi mecanic

Foarte frumoasa masina..Pielea arata exceptional dupa atatia ani

Edited by Axo

Vrei sa zici ca la 100k (parca atat a avut cand ai dat-o) la E65 pica articulatiile si directia ?

am dat-o la 140k, avea carte service masina. tpata articulatia schimbata, vreo 3 casete de directie, carburator, bara stabilizatoare, amortizoare. si nu sunt ieftine

Vrei sa zici ca la 100k (parca atat a avut cand ai dat-o) la E65 pica articulatiile si directia ?

am dat-o la 140k, avea carte service masina. tpata articulatia schimbata, vreo 3 casete de directie, carburator, bara stabilizatoare, amortizoare. si nu sunt ieftine

Mda... o sa pice si la asta stai linistit, drumurile din RO nu iarta nimic ! :)

P.S. Ce carburator la injectie ? :lol:

eroare, catalizator.

nu cred ca o sa pice pe asta asa usor, are un sistem foarte simplu, bucsele sunt mai groase, mai putine brate, si nu am auzit de caseta cazuta la mercedes yet.

la mercedes se sparg pernele de aer si se arde compresorul ceea ce nu e cazul la mine , am suspensie hidraulica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.