Jump to content

Alta, concurenta.

Roland

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ok.dar cred ca daca aduni reviziile , full casco , impozitele etc. si faci un calcul,ajungi lejer la 1500 euro media lunara..e mercedes, e clasa business, e varf de gama :)

impozitul e 45 mil pe an deci 375 ron pe luna

rca e vreo 12 mil pe an deci 1 mil pe luna

casco e enorm nu i-am facut

revizia nu o faci lunar si nu e foarte scumpa decat la reprezentanta.

fara casco te poate costa cam 200 euro pe luna uneori si 1500 alteori:)

Misto, misto, dar prin drumurile actuale din Romania e pacat sa strici asa bijuterie.

se repara

Superba masina, cel mai frumos S...e mult mai frumoasa decat noul model, eu pe asta mi-as lua-o daca mi-as permite-o :)

Si nu ma refer la cumparatu` ei...ci la consum, intretinere...etc:)

Am vazut-o si eu pe autovit...nu stiu daca tu o vinzi sau tu ai cumparat-o, ca n-am stat sa citesc post-urile de mai sus, dar am vazut-o si ...jos palaria, superba masina:)

de curiozitate cat ajunge casco ? caut de cand ai postat calculatoare de casco pe internet fara succes .

banuiesc ca e undeva pe la 6000-7000 euro anual ? mai mult oare ? (cu tot cu vandalism si toate obtiunile, la o firma serioasa)

vreo 3000 pe an.

Din fericire si nefericire aceasta nu mai este masina mea, s-a dat la un domn generos din Orastie, mi-a placut mult omul sunt sigur ca o s-o intretina ca la carte :lol:

NU stiu cum stau altii cu masinile nevandute cate 1 an 2 ca eu pana si asta am dat-o in 3 saptamani :)

Din fericire si nefericire aceasta nu mai este masina mea, s-a dat la un domn generos din Orastie, mi-a placut mult omul sunt sigur ca o s-o intretina ca la carte :lol:

NU stiu cum stau altii cu masinile nevandute cate 1 an 2 ca eu pana si asta am dat-o in 3 saptamani :)

O masina frumoasa,bine intretinuta si foarte fiabila se vinde destul de usor.

hehe era noul proprietar, venea la cluj la reprezentanta sa o testeze.

se pare ca au fost dati km inapoi la ea, avea de fapt 118.000

nu stiu de ce s-a obosit cine s-a obosit sa dea km inapoi cu 20.000 ... giovanni nu cred, mosul de la care am luat-o nu ca-l cunosc, banuiesc casa auto.

hehe era noul proprietar, venea la cluj la reprezentanta sa o testeze.

se pare ca au fost dati km inapoi la ea, avea de fapt 118.000

nu stiu de ce s-a obosit cine s-a obosit sa dea km inapoi cu 20.000 ... giovanni nu cred, mosul de la care am luat-o nu ca-l cunosc, banuiesc casa auto.

poate pentru vreun potential client care vroia leasing. sunt multe firme de leasing, care nu fac rate la sh cu peste 100k km. :)

sunt 100% sigur ca cei de la casa auto au dat km inapoi, eu nu, giovanni nu, mosul nu, am sunat si m-am asigurat. cat a stat acolo la vanzare acolo s-au pierdut km.

oricum proprietarul e foarte multumit si eu de altfel, urmeaza sa imi iau doua masini, din pacat nu cred ca va mai fi vreuna bmw.

sunt 100% sigur ca cei de la casa auto au dat km inapoi, eu nu, giovanni nu, mosul nu, am sunat si m-am asigurat. cat a stat acolo la vanzare acolo s-au pierdut km.

oricum proprietarul e foarte multumit si eu de altfel, urmeaza sa imi iau doua masini, din pacat nu cred ca va mai fi vreuna bmw.

Dar de ce nu va mai fi BMW?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.