Jump to content

BMW X6 Tycoon Evo by Hamann

alex_maniacu_91

Recommended Posts

Expertii de la Hamann au modificat un X6 xDrive35i, ajungând astfel la puterea de 360 de cai (265 kw) la 5230 rpm si 540 Nm. Limitarea de viteza a fost scoasa, masina putand acum sa atinga 275km/h.

Si versiunile diesel au fost modificate. Dupa o rescriere a softului, xDrive30d a ajuns la 265 de cai (195kw) si un cuplu de 600 Nm iar xDrive35d produce acum 320 de cai (235kw) si 660 Nm.

Maximul de performanta a fost atins din versiunea V8 a modelului xDrive50i. Folosind un nou soft impreuna cu catalizatoare noi si un sistem de evacuare sport, motorul dezvolta acum 501 cai (368kw) la 5600 rpm (modelul de baza avand 407 cai la 5,500 rpm) si un cuplu impresionant, de 700 Nm. De asemenea, viteza maxima a ajuns la 300km/h.

Noile jante se numesc DESIGN EDITION RACE ANODIZED pe 23", cu cauciucuri de 315/25 R 23.

post-1326-1253468309_thumb.jpg

post-1326-1253468316_thumb.jpg

post-1326-1253468327_thumb.jpg

post-1326-1253468336_thumb.jpg

post-1326-1253468343_thumb.jpg

post-1326-1253468349_thumb.jpg

post-1326-1253468356_thumb.jpg

Guest poleposition
Vulpea care n-ajunge la struguri...

Da frate, asta era ! sa mor ce sclipitor esti :lol:

nu inteleg de ce au simtit nevoia sa o tiganeasca cu animal print-ul ala :lol:

Pentru ca datorita performantelor chiar este un animal apropriiindu-se mult de M6-le tau.ca sa faci un SUV de 2.5t sa sprinteze ca o masina sport e mare lucru.ANYWAY AMAZING :) .

dar ce ma intereseaza pe mine chestia asta, n-am frustrari de genul asta - sa fac un SUV sau sa fac pe nu stiu cine - daca arata ca un kacat din punctul meu de vedere ce vrei ? sa cad in extaz si sa fac bale la gura ca sa va fac voua pe plac ?

nu inteleg de ce au simtit nevoia sa o tiganeasca cu animal print-ul ala :lol:

Pentru ca datorita performantelor chiar este un animal apropriiindu-se mult de M6-le tau.ca sa faci un SUV de 2.5t sa sprinteze ca o masina sport e mare lucru.ANYWAY AMAZING :) .

Totusi , cred ca mai existau si alte variante in a picta " animalul " acesta

ptiu, m-ai nimerit. De fapt mie-mi place, dar mor de ciuda ca nu pot avea una :)

Eu vad masina asta dincolo de designul ei tipic Sang Yong.Performantele ei fac totu.

poti sa ai perfomante asemanatoare, chiar mai bune si dintr-un alt bmw, gen M6, M5.