Jump to content

Probleme schimbare volan E39

Recommended Posts

Detin un bmw seria 5 e39 520d din 2001. M-am hotarat sa schimb volanul ... si de aici au venit niste probleme din cauza carora nu mai pot sa dorm noaptea. Eu am avut volan in patru spite cu comenzi. M-am hotarat sa ii pun volan M in trei spite. Cel de la care l-am cumparat mi-a spus ca se potrivesc mufele. Atunci cand l-am demontat pe am meu am constatat ca nu numai ca nu se potrivesc mufele, dar volanul meu in 4 spite are suportul acela rotund unde vin fasele (panglicile) total diferit. La mine suportul acele are si locuri pt semnalizari, iar volanul de M nu imi intra de tot pe ax. Volanul pe care il aveam eu are inca o prelungire metalica unde sunt zimtii care se pun pe ax.

Pana la urma am mers la un electrician care mi-a taiat mufele si a lipit firele pe direct. Mi-au mers comenzile o zi ... Acum nu mai merge nimic nici comenzi, nici claxon si semnalizarile raman aprinse mereu, odata ce semnalizez stanga sau dreapta nu mai revine semnalizarea la loc fara sa o dau eu.

Va rog ajutati-ma ca sunt tare necajit :) Am avut volan functionabil si din dragul de a avea un volan M am facut-o lata

am citit regulile ! chiar nu am stiut ce titlu sa pun. va rog sa puneti voi daca nu va cer prea mult: Am schimbat volanul si nu se potrivesc mufele si suportul la comenzi

Edited by paul
Modificare titlu

Titlul oricarui topic va reflecta pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul “Scartie cureaua de distributie" este de preferat fata de “Help !...” sau "Am o problema". Topicurile generice gen “Ajutor” , “Am o problema fratilor” vor putea fi sterse fara preaviz. Respectati timpul celorlalti

Volanul M care l-ai montat ulterior a fost tot de pe un seria 5?

tot de seria 5 a fost din spusele celui care mi l-a vandut . acum nu inteleg de ce al meu mai avea o prelungire unde venea introdus volanul in ax si asta nu are acea prelungire si e plat. a trebuit sa ii mai pun niste distantiere ca sa il pot strange pt ca daca il strangeam fara distantiere imi atingea de masca aceea de protectie Edited by bmwseria520d