Jump to content

Saptamana de ........

the_rifle

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

cat costa o capota ca a ta sh?

. Macar nu au putu sa intre...

care e motivul?

vor sa ia ceva din masina sau sa o fure? :lol:

Vroiau sa plece cu ea ca din masina nu aveau ce sa fure... Acum un an era cu nr de italia...

Ca a venit vorba ....

Ma duc dupa ce constat furtul la politie sa depun plangere.... oricum nu rezolv nimic....

M-a intrebat gaborul ala de 6 ori daca masina a fost implicata in ceva.... Dom'le zic ... n-a fost implicata in nici un accident....

La care el... " n-am zis accident "

Dar atunci in ce ? In vreo baltoaca in ce sa fie implicata ?

Dom'le zice el.... Masinile astea 325 sunt recunoscute ca masini cu care se sparg tirurile in mers pe autostrada. Sigur n-ati participat la asa ceva ? Ca eu stiu ca se scoate capota ca sa faci prinderea de tir....

Nu dom'le ii raspund. Ca sa spargi un tir in mers pe autostrada iti trebuie trapa iar eu nu am trapa...

Dupa asta m-a lasat in pace... N-a mai intrebat nimic...

Cu alte cuvinte mi-a zis ca am masina de ciorditor... :)

Edited by the_rifle

Vroiau sa plece cu ea ca din masina nu aveau ce sa fure... Acum un an era cu nr de italia...

Ca a venit vorba ....

Ma duc dupa ce constat furtul la politie sa depun plangere.... oricum nu rezolv nimic....

M-a intrebat gaborul ala de 6 ori daca masina a fost implicata in ceva.... Dom'le zic ... n-a fost implicata in nici un accident....

La care el... " n-am zis accident "

Dar atunci in ce ? In vreo baltoaca in ce sa fie implicata ?

Dom'le zice el.... Masinile astea 325 sunt recunoscute ca masini cu care se sparg tirurile in mers pe autostrada. Sigur n-ati participat la asa ceva ? Ca eu stiu ca se scoate capota ca sa faci prinderea de tir....

Nu dom'le ii raspund. Ca sa spargi un tir in mers pe autostrada iti trebuie trapa iar eu nu am trapa...

Dupa asta m-a lasat in pace... N-a mai intrebat nimic...

Cu alte cuvinte mi-a zis ca am masina de ciorditor... :)

foarte tare

cu 316i cu trapa nu poti sa abordezi tir-ul? sau cum?

e musai sa fie 325?

Azi m-am ofticat si am forjat masina in oras fara capota. Am scos si filtru' de aer si am indreptat cotul ala de debitmetru in sus sa prinda aerul mai bine.... :) Mare fel ! :lol: daca aveam curte nici nu-mi mai puneam capota... :)

Direct Viet-Nam scria pe masina... :lol:

O aripa de o culoare, grila de alta culoare si fara capota... Direct din Spania de la capsuni... :D

Edited by the_rifle

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.