Jump to content

probleme ulei

silviu_army

Recommended Posts

Am si eu o intrebare.... cand scot capacul de sus pe unde se pune uleiul, imi sar picaturi de ulei in sus. Este normal? inainte nu-mi sareau. Care sa fie cauza? :)

eu stiu ca e normal!e chiar bine!din ce am invatat eu la scoala si stiu din experienta daca vrei sa verifici daca ai presiune calumea la ulei si daca ajunge uleiul peste tot scoti capacul si pui mana!daca ai picaturi de ulei pe mana e bun!

asta ce stiu e pentru motoare in general!oricum si la mine sare!

La motoarele diesel de 2000 cmc am vazut ca lantul e chiar sub busonul de umplere (nu stiu cum e la altele) e normal sa arunce picaturi de ulei.

la mine am motor de 1.6 benzina si daca deschizi capacul si te apropii un pik tot vezi lantul!oricum uleiul sare de la tacheti nu?

Edited by KOSTY KOMPACT

Am si eu o intrebare.... cand scot capacul de sus pe unde se pune uleiul, imi sar picaturi de ulei in sus. Este normal? inainte nu-mi sareau. Care sa fie cauza? :)

nu ai vrea sa nu arunce ulei cand scoti capacul crede-ma....ideal este sa arunce cat mai mult;).daca vrei sa nu mai arunce scoate-i uleiul din motor:)))))))))

bafta;)

Edited by alex_bmw e90_wly

Pai de aceea am intrebat.... ca inainte nu sarea.... si acum sare. Deci este bine, ma speriasem. mersi pt informatie :)

ai schimbat uleiul?sau pompa sau ceva de genul?ca inainte nu prea aveai presiune buna sau vreun canal in chiulasa infundat!

Nu, nu am schimbat nimic..... probabil s-a rezolvat de la sine :lol:

e normal sa dea picaturi

asta inseamna ca presiunea de ulei e OK

bun asa....

Am si eu o intrebare.... cand scot capacul de sus pe unde se pune uleiul, imi sar picaturi de ulei in sus. Este normal? inainte nu-mi sareau. Care sa fie cauza? :lol:

nu ai vrea sa nu arunce ulei cand scoti capacul crede-ma....ideal este sa arunce cat mai mult;).daca vrei sa nu mai arunce scoate-i uleiul din motor:)))))))))

bafta;)

Aualeu.... nu se poate asa ceva..... oricum, mai trebuie sa-i curat injectoarele ca imi da cu fum negru. Asta de cand am bagat motorina "la galeata" cum s-ar spune. Un baiat care mi-a pus laptop-ul pe ea, mi-a spus ca imi pierde presiune pe undeva..... de aceea s-ar putea sa nu mai traga asa de bine ca inainte.....

E bine frate ca-ti sare uleiul pe acolo .E bine da e bine frate. Uite si mie imi arunca ulei si lu' ala ... e bine frate. Sa-ti arunce cat mai mult . MUlt mult ! A zis un bou de mecanic ca scapa nu stiu ce pe nu stiu unde da ' sa-l ia dracu...

Uite si lu' Kosti_Kompact ii sare lu' 4ucom ii sare . Bou e mecanicul ala dar te intrebi de ce nu mai trage bine si inainte nu- ti stropea .... Da' e bine !

"nimic n-are stare p-acolo, e normal sa iti arunce stropi de ulei in sus... " Uite zice si Rhaziel . Un erudit si-un filozof !

Pai frate tu ai motorul bionic. Din prost ce era s-a vindecat. O sa-i creasca si 3 oua in loc de doua... Mai mergi 1000 de km SI AJUNGI CU EL CA DIN FABRICA PE KILOMETRUL ZERO !!!

Motorul minune ! Se repara singur !

Asa v-au spus aia care v-au vandut masinile ? Ca e bine sa arunce ulei si voi i-ati crezut ?

FRATEEEEEEE ! Pierzi compresie d-aia stropeste uleiul si nu mai trage ! FRATELO.... PRALA... BRADA.... Sunteti PILAAAAAAF CU CARNE !!!!!

Poti sa te pisi pe motorul ala si sa-i dai foc !

Edited by the_rifle

E bine frate ca-ti sare uleiul pe acolo .E bine da e bine frate. Uite si mie imi arunca ulei si lu' ala ... e bine frate. Sa-ti arunce cat mai mult . MUlt mult ! A zis un bou de mecanic ca scapa nu stiu ce pe nu stiu unde da ' sa-l ia dracu...

Uite si lu' Kosti_Kompact ii sare lu' 4ucom ii sare . Bou e mecanicul ala dar te intrebi de ce nu mai trage bine si inainte nu- ti stropea .... Da' e bine !

"nimic n-are stare p-acolo, e normal sa iti arunce stropi de ulei in sus... " Uite zice si Rhaziel . Un erudit si-un filozof !

Pai frate tu ai motorul bionic. Din prost ce era s-a vindecat. O sa-i creasca si 3 oua in loc de doua... Mai mergi 1000 de km SI AJUNGI CU EL CA DIN FABRICA PE KILOMETRUL ZERO !!!

Asa v-au spus aia care v-au vandut masinile ? Ca e bine sa arunce ulei si voi i-ati crezut ?

FRATEEEEEEE ! Pierzi compresie d-aia stropeste uleiul si nu mai trage ! FRATELO.... PRALA... BRADA.... Sunteti PILAAAAAAF CU CARNE !!!!!

deci pana la urma tu vrei sa zici ca nu are voie sa iti arunce ulei acolo?

eu stiu prea bine ca are voie!nu mult dar trebuie sa iti arunce picaturi!mergi la ce mecanik vrei tu,dute la reprezentanta si intreaba si ai sa vezi!e bine odata ce nu iti scoate si gaze! :lol: :)

Nu are rost sa ma contrazic aiure. La diesel nu stiu cum sta treaba dar la benzina eu stiu ca nu e normal sa arunce.

Imi cer scuze pt topicul de mai sus. Am avut un ton prea dur cred... :)

Oricum... imi mentin afirmatiile precum ca un motor nu se repara singur...

da ,ai fost cam dur!si ai mare dreptate ,un motor nu se repara singur!dar daca ar fi fost un canal ceva infundat si la o turatie mai mare si a revenit,oare nu e posibil?

saracu...

n-are voie mah sa sara, pierzi compresie... si garnitura de la capacu axului cu came e pusa tot de samsari... ca sa nu sufle... si supapa PCV e pusa tot de niste smecheri care au vazut ca pierde compresie si s-au gandit s-o bage in admisie... da-i foc mah sau vinde-o, pune-o pe forum la vanzare ca-i varza... sau de fapt nu, e pilaf cu carne...

ce oameni...

Edited by Rhaziel

Este normal. Sunt picaturi de ulei antrenate centrifugal de camele situate pe axul prevazut constructiv cu acestea. Nu insa prea mult. Inainte cand ai constatat ca nu sareau, aveai ulei in motor?

Edited by DanS

@the_rifle : Combate ideea, nu persoana. Reactia ta este exagerata, nejustificata si deplasata. Ai spus si tu prapastii pe forum si nu ai fost tratat cu atata virulenta.

Da stiu si aveti dreptate.... Vad rosu in fata ochilor si dupa ce postez imi pare rau de ce spun... Mi se intampla destul de des sa sar calul.... cred ca sunt sociopat....

Ciudat e ca in viata de zi cu zi sunt normal sau aproape normal , doar cand intru pe forum parca innebunesc...

Scuze inca o data... :)

Edited by the_rifle

@the_rifle : Combate ideea, nu persoana. Reactia ta este exagerata, nejustificata si deplasata. Ai spus si tu prapastii pe forum si nu ai fost tratat cu atata virulenta.

Da stiu si aveti dreptate.... Vad rosu in fata ochilor si dupa ce postez imi pare rau de ce spun... Mi se intampla destul de des sa sar calul.... cred ca sunt sociopat....

Ciudat e ca in viata de zi cu zi sunt normal sau aproape normal , doar cand intru pe forum parca innebunesc...

Scuze inca o data... :)

in primul rand acolo unde sunt piese in miscare este nevoie de ungere.e logic si normal sa bage ulei acolo si cand scoate capacul sa arunce cativa stropi.

iar rteferitor la exprimarea ta de 2 bani......noi toti suntem prosti si tu esti destep si normal,numai ca nu te poti stapanii....i-a un sanax.

......noi toti suntem prosti si tu esti destep si normal,numai ca nu te poti stapanii....i-a un sanax.

La 18 posturi nu prea poti sa te identifici cu grupul. Mi-am cerut scuze fata de grup nu fata de tine.

Ca despre tine n-am nici un dubiu... Ramane cum spui tu.

Edited by the_rifle

......noi toti suntem prosti si tu esti destep si normal,numai ca nu te poti stapanii....i-a un sanax.

La 18 posturi nu prea poti sa te identifici cu grupul. Mi-am cerut scuze fata de grup nu fata de tine.

Ca despre tine n-am nici un dubiu... Ramane cum spui tu.

daca sunt toate posturile tale ca ala de mai sus,sau cu scuzele de rigoare nu ma impresioneaza cu nimic.acum se face diferenta intre cei care un 20 de posturi si cei care au cateva sute?sunt in fiecare zi prezent pe bmwclub,dar postez doar cand am nevoie de ceva sau pot ajuta pe cineva, nu doar de gragul de a posta rahaturi.

ti-ai ceut tu scuze fata de grup....pai defineste grupul inteligentule.....

iar cand ai ras de masina omului sa o vanda ca nu mai e buna de nimic,cu asta iti creste valoarea in fata"grupului tau"

E GREU DOMNEEEEEE.......E GREU