Jump to content

Doresc sa cumpar un e23

ceoby

Recommended Posts

Salut, vreau sa imi iau un e23, caut sa aflu care au fost cele mai bune versiuni, motoare reusite, etc. La seria 5 este un topic tare interesant dar vad ca lipseste la 7. Vreau sa achizitionez una cat mai noua, cat mai accesorizata, am vazut ca s-au fabricat pana in 87. Doresc una sa o achizitionez pentru sufletul meu, sa fie o masian de colectie, desi seria mai are pana in 2017 :)

Merci

in romania daca are cineva asa ceva care sa mai arate si bine, cu siguranta nu o vinde sau daca o vinde iti cere mult iar ce gasesti de vanzare din pacate sunt intr-o stare deplorabila si nu prea mai ai ce sa faci cu ele sau iti trebuie multa rabdare si bani de investit

e ft greu sa gasesti ceea ce vrei tu, cel mai bine te indrepti catre germania, asta daca se mai gasesc si pe acolo, deja cele care au mai ramas sunt ale pasionatilor si nu prea ies la vanzare sau daca ies au si pretul pe masura

modelul s-a fabricat pana in 1986 (luna 5 parca)

ca si motorizare acest model a fost echipat doar cu tipul de motor M30 (sau big-six cum i se mai spune peste ocean) cu cilindree diferita incepand cu 2800cmc si terminand cu 3500cmc si puteri cuprinse intre 184 si 252hp (standard :lol: ) (728/730/732/733/735/745), motoarele sunt ft rezistente dar gurmande, cel de 2,8 consumand minim 16-18l/100km urban (au fost si modelele 745 sud-africa echipate cu motor S88 de M5 cu 286hp dar nu cred sa-l gasesti in europa)

ca optiuni in functie de model ai sa gasesti de la cele mai chele care nu au nici macar geamuri electrice (fata) pana la modelul highline care este full electric, are piele pana si pe plafon , airbag sofer (nu stiu daca si pasager), AC, ABS iar bancheta spate poate sa fie fractionabila si reglabila electric ..etc.. asta mai poti gasi si pe net

daca mai ai intrebari... poate gasim raspuns :)

bafta!

Edited by io's

Merci.

Daca stau sa ma gandesc bine, si faca asta de cateva luni, cred ca ar fi mai inteligent sa mai strang bani si sa iau un exemplar mai bun decat sa cumpar unul ieftin care sa imi iasa pe nas. Pana atunci am sa mai mai interesez de model. Imi pare rau ca nu pot vedea unul pe viu. Am doar aminitiri si poze/filme. Daca este careva care are prin bucuresti, va rog, ma bag si eu la o plimbare :)