Jump to content
Hai si tu la Poiana Brasov la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Cumpar mufe pt radiocass BMW Bussines de E39

Recommended Posts

Cumpar mufe, sau adaptor pentru un radiocass Philips BMW Bussines, daca este nevoie dau si codurile de pe el..multumesc anticipat !

am dezmembrat 3 bmw e39 si trebui sa fie mufa,suna-ma si explica-mi mai bine cum arata mufa sa ma uit de ea..725691059

Ma intereseaza adaptorul din schema 1, sau macar mufa dreapta ! crezi ca ai asa ceva ? :)

post-28333-1253651679_thumb.jpg

Edited by Cretu Ciprian

Cumpar mufe, sau adaptor pentru un radiocass Philips BMW Bussines, daca este nevoie dau si codurile de pe el..multumesc anticipat !

am dezmembrat 3 bmw e39 si trebui sa fie mufa,suna-ma si explica-mi mai bine cum arata mufa sa ma uit de ea..725691059

Ma intereseaza adaptorul din schema 1, sau macar mufa dreapta ! crezi ca ai asa ceva ? :)

daca vine pt modelele cu navigatie nu am,daca vine la casetofon normal ar trebui sa fie

Chiar nu are nimeni asa ceva...pun cateva poze cu radiocass-u ! si mufa care o am eu pe masina !

Ma intereseaza un adaptor intre mufa mea de pe masina si mufa radiocasului, sau macar mufa care vine in radiocass, am pus si o poza cu codul radiocassului !

daca vine pt modelele cu navigatie nu am,daca vine la casetofon normal ar trebui sa fie

Nu e cu navigatie, am pus o poza cu mufa mea...deci nu aia ma intereseaza, ci mufa care sa intre in cassul din poza 2

post-28333-1253653677_thumb.jpg

post-28333-1253653823_thumb.jpg

post-28333-1253653992_thumb.jpg

din cite vad am mufa dar joi ajung in BUC si ma uit de ea,eventual da-mi un tel joi pe la prinz si adu-mi aminte....725691059

oke, multumesc mult !

inca putina rabdare si o sa-l ai functional :lol:

Da, sper...am creduzut ca e aceeasi mufa care o am pe masina, dar cand m-am dus sa il montez am vazut ca de fapt acela era un adaptor de la mufa de bmw la mufa pt cd playere japoneze, acum am dat jos toata improvizatia ce aveam si caut mufa :lol: sper sa si gasesc, o sa mai merg maine pe la dezmembrari :) ..... Multumesc mult inca o dat de radiocass !

am mufa adaptoare care intra in mufa ta originala cea din poza si la capatul celalalt are mufe euro,cred ca piesa nr 1 este cea pe care o am eu.....0723.77.67.67

Poti face o poza la mufa care trebuie sa imi intre in radiocass ? Adaptor cu mufa euro am si eu, sper ca a ta sa nu fie euro...sa fie de bmw !

Am gasit mufa afaptoare de la mufa originala a masinii la mufa radiocass-ului, acum am intampinat o alta problema, daca ma puteti ajuta cumva...Cum se face legatura intre radiocasetofon si display-ul dedesupt, exista vre-un cablu special...sau care este procedeul, masina nu este dotata decat cu mufa ce am fotografiat mai sus ...

• 1 month later...
Salut, aceeasi problema am intampinat-o si eu si am renuntat din cauza lipsei mufei albe care intra in display. Ai rezolvat-o pana la urma?

Nu am reusit din pacate:-| dar totusi nu inteleg de unde vine mufa de la display, ca nu vine de la radiocasetofonu de sus, m-am uitat la un bmw de la dezmembrari, dar nu am putut sa imi dai seama de unde vine respectiva mufa...

• 3 weeks later...